fan vad jag vill göra detta.


sheinside

Gjorde en beställning på sheinside för några dagar sen, dom får in nya grejer varje dag så man hittar alltid något dagen efter man har beställt(irriterande)... jobbiga med dom är att leveranstiden är så lång. (kan ta ca 2-4 veckor) 
den här kom in idag på sidan idag, hade gärna haft med den till thai menmen ;) Jag handlar för det mesta på internet som ni borde ha märkt.. för det mesta på missguided,forever21,sheinside,asos & nelly. Forever21 har bästa leveranstiden konstigt nog, kommer inom ca 2 dagar hem till dörren från trevligaste gubben hahha :) 

cravings

allt detta tack! 

"Where there is no struggle, there is no strength."

hej där! Helgen har gått fort har jobbat och sen så träffade jag Lowisa & Sanna på lördagskvällen :). Sommarkänsla på våran bamse bamse drink hahah! 
farmor & farfar bjöd mig och pappa på mat tidigare i veckan, så söta! Jag och farmor shoppade lite också ;) 

jossijoss

Idag saknar min andra halva. ♥

.

vill ha, lite dyr kanske. Från nelly som alltid. 

mål 2015.

Har som mål att jag ska resa minst 3gr 2015. 
 - Till thailand ska jag om ca 1-2 månader med Siggis! Kommer vara där i 2 veckor. Ångrar att vi inte tog 3 veckor för finns så många ställen man vill till när man åker till thailand. Ställerna som vi i nuläget har tänkt oss är: Bangkok,Krabi,koh samui & sen vill vi till nån/några av alla öar. Någon som har varit där får gärna kommentera vad som är mest värt i thai. ♥
- Nästa ställe jag vill till är Kroatien. Hit har jag och Elin bestämt att vi ska! Blir våran första resa! Lånade två bilder av min syster som var där förra året & hon pratar så bra om det. ♥
-Den här bilden är från egypten där jag var med Lowisa&Emma, sjukaste resan men vad kul vi hade!
- Har alltid viljat åka till Grekland! Sen jag var liten.. Farmor säger alltid att Santorini är det finaste stället hon har varit på. Hit skulle jag vilja åka med mina syskon eller hela familjen. 
 
& så har jag 3 till ;) Som får vänta. 
-weekend i Rom 
-Mexico
-fira nyår i New York. 
 
hahha ja, jag vill till så jädra många ställen,men vem vill inte det? Resa är verkligen det roligaste man kan göra & när man har chansen så ska man ta den. 

mitt i veckan.

spenderat några dagar med denna tjejen! hittat på massa kul.. jag vann i bowling (nöjd). 


skillnaden mellan oss? - att jag skulle ge allt&du inget.

Jag och mina miljoner tankar alltså. Höll på att somna vid 21.. men sen så vart det som vanligt och nu är klockan mycket igen. 

snaaaart ska vi fly ifrån verkligheten

handlade lite för någon dag sen, tog spruta & fixade alla apotek grejer till thai. Inte så långt kvar nu tills vi åker! 

so live a life you will remember.

Hej fredag!
Pappa bjöd mig och systrarna på lunch och sen har vi åkt runt och fixat massa grejer åt mig.. Pass&mobil och så har jag lämnat tillbaka några grejer :).  Så nu ligger nya mobilen på laddning, han garvade när han såg vad gammalt abonemang jag hade haha.. så var nog dags med en ny, tog en samsung istället för apple.(ångrar mig lite redan) 
Nu ska jag plugga&städa, standard! 

Malene Birger

Sen jag köpte mitt skal till mobilen så har jag fastnat så för malene birger, mönstret är så fint. 

2 0 1 4

Vet knappt vart jag ska börja när jag ska skriva om året 2014, kan väl börja med att vara ärlig och säga att det har varit det värsta året som jag någonsin har haft. Har haft så många nedgångar att jag inte kan räkna dom längre, blivit sviken,svikit andra men mest av allt så har jag svikit mig själv...så för mig så känns det som att 2015 inte kan bli något annat än bättre, eller det hoppas jag/det måste vara så. 
 
-"Lägg aldrig energi på någon som inte ger lika mycket tillbaka." 
 
 
"att ha någon som ställer upp i alla lägen" Något jag har lärt mig detta år är hur sjukt jävla underbar pappa jag har, önskar verkligen att alla ska ha en sådan person i sina liv. Att alltid sätta andra personer i första hand har jag nog ärvt av dig.Göra saker som människor inte märker av,alltid göra det lilla extra och det går nog inte ens att beskriva vad du gör för att våran familj ska vara hel. Någon dag önskar jag att jag kan ge dig lika mycket tillbaka om inte mer. 
 
 
en till sak som jag har förstått under detta år är att "när man blir äldre så uppskattar man personer mer"  Vi lär oss nya saker av varandra hela tiden. & Jag ser er inte längre bara som mina systrar utan också som mina närmnaste vänner. Alla är så unika i sig, men samtidigt så är vi ändå så lika. ♥
 
- För det är ju så,alltid familjen först. 
Vännerna som bryr sig, dom märker & dom hjälper. Ibland är det ingen som märker, då får man hjälpa sig själv. 

RSS 2.0