;Life-Love-Success-Friendship-Dreams-Happiness

Fortsätter med mina frukost-bilder.Jobbat idag&var riktigt mycket på jobbet  idag fast är ju skönt det med för då går tiden snabbare men nu är det ganska skönt att vara hemma..väntar jag på pajen som står i ugnen,är vrålhungrig!

I just love those kind of days.

yoshi ringer och säger "hämtar dig om 5" -I just love those kind of days.

Turnin'negatives to positives

Godmorgon! Är ledig idag så startade med godaste frukosten♥.Har också hunnit med att gråta till P.S. I love you, så himla sorglig film! syskonen har höstlov, känner mig gammal... vill också ha höstlov ju! 
Nu ska jag gå ut med den här gosiga saken♥ tycker att det är så gulligt att han envisas med att han ska ligga mellan kylskåpet&hyllan som han har gjort sen han var en valp, även fast han knappt får plats där längre. 

you feel hopeless like nothing can save you


that feeling when he ignores you completely.

Idag är jag seeeeeeeeeg, har inte så himla stor lust att jobba.Vaknade ganska tidigt idag (vid 9) fast har ju ställt om klockan en timme så kanske inte alls var så tidigt men fick iallafall för mig att jag skulle gå ut och ta några kort på frosten. Nu har familjen åkt iväg för att hjälpa lowisa igen så jag ska göra något att äta. 
 

nytt till iphonen

Nytt till iphonen. Dagen har bestott av jobb & sen åkte jag,pappa,mamma & sasi till lowisa och nicklas som håller på att flytta, sminkade dit ett sår på henne eftersom det är halloween.. ja eller om det är nästa helg? Det ärre ingen som vet! Nu ska jag kolla grey's. 

Don't take life seriously,you'll never get out of it alive

dagen har varit toppen! först fika och shopping med elin på marieberg. fick skrattanfall när jag inte hittade min legitimation när jag skulle handla nässpray hahah löjligt löjligt.. sen vid 4a tog elin bussen hem♥
hahah fresch, yoshi hämtade upp mig med bilen när hon hade slutat och båda var vrålhungriga så bestämde oss för billig korv på ikea och efter det bjöd yoshi på mjukglass som jag fick mata henne med i bilen. 
okej den här bilden dör jag lite smått av hahahhahahhah, vi skulle till partaj & kolla på maskerad grejer men dom hade tydligen bara öppet på måndagar!? wtf? så vi åkte runt lite till korthuset osv.♥

Repeat after me: I deserve new shoes!

Godmorgon! Ska upp på stan och möta elin sedan blir det marieberg & efter det ska jag möta yoshi. Knappt sovit på hela natten, tredje natten irad.. jävla mage! Struntar i att jag har ont för nu ska jag ringa och väcka elin och hoppas att hon är på ett bra morgonhumör! Vi hörs senare♥
hösten är ju ganska mysig, det är när löven försvinner & snön kommer som jag går bananas. 

Nytt från missguided

Tog ett tag för detta paket att komma fram och när jag kollar på "lappen" så står det: Mottagare:
Linne Andersson hahahahahhahah dog lite hahahahhahahhahha fast så kul kanske det inte var...haha

 


“It's the friends you can call up at 4 a.m. that matter.”

Dagen har spenderats med min yoshi! Började med att säga hejdå till hennes gamla hus, kommer kännas jätte konstigt att hon inte kommer bo så nära längre.. efter det körde vi till nya huset som dom har renoverat från grunden och det är så himla fint! Dom har hunnit göra så mycket sen förra gången jag var där. Vi har inte gjort så speciellt mycket utan bara suttit och pratat men det var ju precis det jag behövde, girltalk. nu ska jag sova!
 

haha detta var ett tag sen.

Den här är från ivåras, första grillningen tror jag? hittade klippet nyss. 
 

project runway sverige

Nu ska jag kolla:
vem gillar ni bäst? jag gillar just nu akharadet mest,hans klänning förra avsnittet var för snygg (!!!) men jag ändrar mig hela tiden. Tre deltagare som jag tycker borde åka ut är: björn,alexandra&elle. björn för att han är så självsäker så man vill spy och inte alls är bra på det han gör. Alexandra för att hon är trååååååkig & Elle för att jag inte orkar med henne bara hahaha.. 

We’re beautiful like diamonds in the sky

Find light in the beautiful sea I choose to be happy You and I, you and I We’re like diamonds in the sky You’re a shooting star I see A vision of ecstasy When you hold me, I’m alive We’re like diamonds in the sky I knew that we’d become one right away Oh, right away At first sight I left the energy of sun rays I saw the life inside your eyes So shine bright, tonight you and I We’re beautiful like diamonds in the sky Eye to eye, so alive We’re beautiful like diamonds in the sky Shine bright like a diamond Shine bright like a diamond Shining bright like a diamond We’re beautiful like diamonds in the sky Palms rise to the universe As we moonshine and molly Feel the warmth, we’ll never die We’re like diamonds in the sky You’re a shooting star I see A vision of ecstasy When you hold me, I’m alive We’re like diamonds in the sky At first sight I felt the energy of sun rays I saw the life inside your eyes So shine bright, tonight you and I We’re beautiful like diamonds in the sky Eye to eye, so alive We’re beautiful like diamonds in the sky So shine bright, tonight you and I We’re beautiful like diamonds in the sky Eye to eye, so alive We’re beautiful like diamonds in the sky Shine bright like a diamond.
 
 
 
 
 
 

Just nu: hemma hos mormor&morfar.

Är hundvakt idag, åt dom här två sötisarna♥ nyss varit ute och gått och nu sitter jag här vid datorn med en hund på varje sida. Senare idag ska jag kanske träffa sigrid, vi får se hur det blir. Jag är så sugen på att gå på bio! Vill se den där svenska filmen, men den såg sigrid på bio igår så är nog inte så lätt att tvinga med henne på den... och kina mat.. och sushi aaah vad är det med mig idag?! 

Studded Knee Leggings from chicky

Först så gillade jag dom inte alls. Nu tycker jag att dom är grymma! Vad tycker ni? Menar såklart leggingsarna eller skriver man legginsen? haha ingen aning&skitsamma Finns att köpa på chicky iaf.  

today I wore this


you are more then you ever know.

Vad svårt det är att hitta en varm & fin jacka. Dessa är fina men inte speciellt varma.. kommer från missguided. Vill inte se ut som en björn i vinter.. Idag har vi firat älskade morfar.  
Finns nog ingen person som jag ser upp till mer än han. hans personlighet, allt. 
Min fina morfar.♥

But you can either run from it, or learn from it.

två bilder från igår, vart en lyckad kväll. förutom att jag slösade lite för mycket pengar ajaj. segat hela dan & kollat på film, ska väl försöka sova nu. 

Vad jag köpte:

Detta köpte jag igår på ullared (coversen i en affär utanför) 

bilder från gårdagen, ullared!

Nu kommer lite bilder från igår, vi hade tänkt att åka halv 6 men vart klockan 7. 
lowisa & jag var pigga och glada och töntade oss medans emma halvsov i baksätet,men hon piggna till sen. 
åkte lite knasiga vägar men kom fram tillslut. 
var mycket mer folk än vad jag trodde det skulle vara.. vissa är ju helt galna! 
klassiska "ta en bild utanför ingången bild" 
efter det glömde jag såklart bort kameran men när det vart lunch så åkte den såklart fram igen. yumyum
och här är sista bilden på snyggingarna. Hade en super dag! puss på er♥

En dag i degerfors hos alex

hej! Idag har jag åkt till degerfors för att hälsa på saknade Alexandra! Men tog typ inga bilder (det som vi två annars brukar vara så bra på) Dagen gick sjukt fort och förstod inte vart tiden tog vägen. Övergav mitt paraply på bussen för det gick sönder för att det blåste så mycket (kan tänka mig hur kul det måste ha sett ut,hahhahahahahhahahahhahahhahha) Men nu är det dags att sova för imorgon ska jag till Ullared med lowisa&emma hahah yes bestämde det igår.. tycker det är mycket roligare när det blir lite spontant! 

life was like a box of chocolates.You never know what you're gonna get

åh där var vi små!, saknar min knäppa vän som jobbar 24/7 så att man aldrig kan träffa henne längre! hittade den här bilden förut när jag kollade igenom en utav mina bloggar, så kul att kolla på gamla bilder. tänkte att jag kunde lägga upp några, men vissa är små i storleken för ja, that's just how it is. äh gör collage ist. 
alla härliga minnen,fina vänner. LOVE. 
 

Go ahead, make my day.

Hej på er! Den här dagen har jag inte gjort så mycket (dator,målat,film,promenader) men det har bara varit skönt. Bikinin landade i brevlådan idag och den passade jättebra! lite ljusare blå i verkligheten, gillar spetsen. 

Jacka från Nelly Trend

Snygg jacka från Nelly Trend! Såg den för ett tag sen på kenzas blogg och klicka direkt in på nelly för att se om den fanns men det gjorde den inte & nu för någon minut sedan kom den in. Vill klicka hem den men vet inte om det är för mycket pengar.. gaaaaah beslutångest. 

promenad med bonzo

När jag kom hem från jobbet så vart jag sjukt trött kunde inte lägga mig i sängen för då skulle jag ha somnat direkt så tänkte "tar väl en promenad så jag inte somnar" går förbi soffan och där bonzo sitter och kollar med sina över söta jädra hundögon ja ni fattar grejen och så säger jag: "nej du får inte följa med".. hinner gå upp för gatan innan jag får dåligt samvete,går hem & hämtar bonzo. hahah löjligt! hundögonens fel! 

vampire diaries

Puss&godnatt på er!

-maybe our mistakes are what make our fate.

Godmorgon! Morgonen började med att jag klickade hem en bikini wiiihiii.. haft alarm sen klockan 9 men vaknade vid halv 12, segast i världen och jag hör aldrig mitt alarm (men det gör resten av familjen som tur är). Testade masken: acnekiller igår & det var nog den bästa jag har provat, så den rekomenderas!

Vinrött,vinrött,vinrött.. man tröttnar ju aldrig!

vänner: håll hårt eller släpp helt.

bilder från cykelturen till jobbet & nattmackan. Jag gillar inte alls att det blir mörkt såhär tidigt, slutade 7 och då är det redan mörkt? wierd.  Nu? sova.

the big big bang, the reason I'm alive

Det här köpte jag igår, båda är från gina. like like like på skärpet ;) 
litet klipp från när vi var påväg till ica. 

gårdagen med elin i bilder

Massa bilder från igår, Hade jättekul med elin! Överaskade henne med munkar och så vart det några avsnitt av sex and the city såklart efter det gick vi upp på stan och handlade lite men gick för det mesta runt och töntade oss sen följde jag med henne hem och sov där. Hahah jag kan inte sluta skratta åt bilden då vi skulle välja dom fulaste mössorna åt varandra, tror att ni kan räkna ut vilken jag menar! Förstår inte varför dom har tagit fram julgrejorna nu, Jag älskar julen men tycker att man kan vänta till november iallfall. Tog bussen hem imorrse så nu sitter jag hemma och dricker kaffe för att piggna till.. 

cleaning brushes michellephan

Nästa månad ska jag köpa nya penslar/borstar. Haft mina i snart 4 år och känns som om det är dags att byta ut dom. Från början tvättade jag dom på fel sätt (har kommit in vatten i dom) då jag var så dumm och trodde att jag gjorde rätt hahha. Har alltid varit sugen på sigma märket, hört så himla mycket bra om det märket. om ni har några andra tips så "bring it on" för är lite lost just nu. 

tisdagskväll och svenska hollywoodfruarna

tisdag & hollywoodfruarna, kollar ni med? 

blue valentine


Always look on the bright side of life,ta dum,ta dum

Halloj! Idag har jag jobbat några timmar på dagiset och när jag kom hem gjorde jag onyttiga vofflor till mig emma & sara. Har tagit lite "outfit-bilder"som jag kommer lägga upp senare för just nu är jag för trött.. denna bild togs för ca 30 minuter sen,tror jag fortsätter i den stilen fast slår nog på en film också, hörs senare! 

I love forever21

Fick paketet igår! yuuuuuuummmy stuff! 

himlen är oskyldigt blå

Hela natten var jag uppe och kollade på svenska filmer bla: jag saknar dig,himlen är oskyldigt blå,kyss mig och linas kvällsbok. Filmen som jag gillade mest vart nog Jag saknar dig. Men när klockan vart 6 så slocknade jag och sov till 12... Har inte gjort ett skit idag, känns som en riktigt onödig dag. 

blir en sömnlös natt, som varje natt.

jag är inte trött alls och kände mig lite alone så jag väckte bonzo. Åkte och simmade med Sasi förut, länge sen jag simmade.. kanske blir det imorgon med. Klippte ihop lite klipp från Magaluf. åh, saknar!♥

just casual

Det har verkligen blivit höst. 


fredag-lördag, slödag med elin och sigrid

Heej!Vaknade somvanligt tidigt (kl:8) Sigrid och Elin följde med mig hem igår så idag har vi för det mesta bara slöat... åkte en liten cykeltur för jag skulle hämta ett paket och efter det badade vi i jaquzzin där vi fastnade i 1-2 timmar, så himla skönt! Perfekt "dagen-efter-dag" 
& här är en bild från igårkväll, inte så smikrande men tog inte bilder själv förutom nån suddig i bilen. 

fredag fredag fredag, det är fredag!

Den jobbiga grejen med att sova hos sigrid är att hon är förjävla jobbig att väcka, kan lixom hoppa i sängen och sjunga/dansa.. (ja ni fattar grejen) utan att hon vaknar..så jag gjorde frukost till slöapan. Nu har hon piggna till så nu ska jag umgås lite med henne. Gick ut och tog lite bilder/mata fåren. Dom är ju så goooa! 


off to: födelsedagsbarnet!

Hemma och ska snart iväg och fira sigrid. På mitt paktet står det "This will make you happy in Norway....(or the person you're with)" Kan ni gissa vad det är för något? 

skype med födelsedagsbarnet, grattis hjärtat!

Skypat med sigrid och räknat ner minuterna till hennes födelsedag sedan fick hon lite sång&dans(hennes reaktion ser ni på de två sista bilderna) Nu ska jag försöka sova.. imorgon efter jobbet ska jag hem till sigrid och sover där sedan blir det fira med utgång på fredag & lååång helg! Grattis underbara vän!♥♥♥
 Slogg på denna låten vid 00:00 hahah, höll på att garva ihjäl mig. 

Shopping och mat med syster innan jobbet.

Igår tog Lowisa körkort så idag åkte vi iväg till marieberg och handlade, jag köpte presenter till sigrid som fyller år imorgon! Och nya kilklackar eftersom mina "standard klackar" som jag jämt brukar ha på krogen har blivit helt förstörda klacken sitter till&med löst hahah.. Sen åt vi jätte god mat också. 

Rebecca stellas kollektion för nelly.com

Favoriter från Rebeccas kollektion! Skorna är ju så snygga! ellerhur? 

Take you higher

Visst är dom grymma!? Älskar dom! Jag och syster har beställt likadana. Denna dagen har varit en aning bättre än gårdagen, varit och skrivit på lite papper för ska börja vikariera på ett dagis här där jag bor. Kommer nog bli roligt trotts allt! Idag fick jag förresten min laddare, skickade ju efter den igår (väldigt snabb leverans) så nu har jag min älskade dator igen, så skönt att inte behöva sno emmas & det tycker nog hon med hahha. 
Gjorde nyss en paj och kollat på grey's och nu ska jag gosa med världens bästa hund, Bonzi♥

well, that's just fabulous

Bilder från lördagsnatten,hade så kul! men var jobbigt när jag vaknade upp med blåsor (aj) under fötterna (aj). Idag är jag leedig weehoo. Har beställt hem en ny laddare till min dator så hoppas att den kommer hit snabbt!
 

RSS 2.0