grattis min fina syster ♥

igår fyllde finaste syster år, kollade på massa gamla bilder på oss & vill bara vara liten igen. ♥
I mars åker vi och kollar på avicii och vet att det kommer bli sjukt kul, det blir det alltid när vi åker iväg på något.
hoppas att du hade en toppendag & får en härlig helg i Danmark bästa syster ♥

lite av shoppingen från ullared

här kommer lite bilder av saker som jag köpte när jag och systrarna var och ullared shoppade 
vart lite grann på smink avdelningen också 
 
 

teat the world better than it treated you

Hej på er ♥ Idag har jag bara gymmat,städat & kollat tv.. Varit himla skönt! Efter gymmet köpte jag srayfärg för att jag ville göra min svarta spegel vit, vart grymt mycket finare och nu ligger den ute i garaget på tork.
Fick också hem två par träningstights som jag kan visa hur dom ser ut imorgon. 
 
 
 

jag orkar inte med gråa & tråkiga sverige

Jag vill ressaaa, fyfan vad jag vill resa. nu! 

jag har dom allra finaste vännerna

godmorgon! Nyss ätit godaste frukosten och ska snart gå ut med bonzi. I måndags hämtade yoshi upp mig efter jag slutat vid 22 och vi åkte till sigrid som hade gjort 3rätters till oss, så gott! vi alla var lediga på tisdagen så hade en heldag & åkte hem vid 23 nån gång och nu är det jobb i två dagar sen så är jag ledig, hoppas på att det blir ullared på måndag men sassi har blivit sjuk så håller tummarna för att hon blir frisk. ♥
 
 

ny ralph lauren skjorta

ny skjorta, älskar den ♥

lördag och halloweenfest

i lördags var det halloweenfest i pålsboda, jag såg ut såhär hahahhah. Kvällen var för det mesta riktig rolig! Dagen efter vart det filmer och mat hemma hos mitt favvo par, ricki & yoshi ♥
lite mer bilder, och det där jädra blodet! även fast jag inte hade så mycket så har jag fortfarande efter att ha badat, tvättat hundra gånger inte fått bort det röda! så himla fult. 

RSS 2.0