orange is the new black

Hej där! Har försökt fixa så att jag kan lägga över bilder från min mobil men lyckas inte hahah blir galen... är ju där jag tar massa bilder varje dag. 
 
men men, i helgen var det putte i parken & hann umgås med Linnea & Lowisa mfl vilket var jättekul! Fick lite festivalkänsla nu inför bråvalla som jag ska åka på om ca en vecka! Men innan det jobbar jag alla dagar förutom torsdag då min syster emma fyller år + att det är midsommar fredag & jag har så himla många saker att göra inför bråvalla och inför annat. Det blir mycket men det blir kul! 
på söndagen lämnade jag knappt sängen utan jag kollade HELA nya orange is the new black. Så bra! 

“I inhale hope with every breath I take.”


en dag med pappi,sassa&mammi.

Tisdag & jag är ledig + att det har varit underbart väder så bestämde med sassa att vi skulle åka iväg och bada. 
var första doppet för iår & pappi hoppade i först såklart ;D 
spelade lite spel & lyssnade på musik i timmar. 
fina sassa. ♥
efter sol och bad åkte vi hem och grillade & senare iväg och handla lite blommor och äta glass.
Fler sånna här dagar tack! 

baddräkter

älskar att baddräkter är så inne nu! Dessa två har jag precis klickat hem till sommaren. ♥

ogillar delar av internet just nu&hur dom påverkar mig

förstår inte hur mycket som har förändrats på 10 år. Så glad att jag växte upp innan det blev på det här sättet. Man pratar knappt i verkligheten längre allt man säger till varandra nu för tiden gör man genom text & när man gör det så blir allt så mycket hårdare. Folk hatar så mycket & det läskiga är att så många älskar att hata. Man gör små saker stora och förlorar vänner som man inte alls skulle ha förlorat om det inte vore för att man inte tog det via internet. ryckten,skit ja usch. 
 
Har alltid varit tjejen som jämt tar bilder massvis med bilder, för att jag tycker så mycket om det.. jag gillar att spara minnen, göra böcker, tavlor, filmer ja ni fattar jag har ett intresse för foto och det har jag nog alltid haft. 
 
för ett tag sen tog jag bort snap & nu även facebook. Allt som har med hat&ångest vill jag bara stänga ute från mitt liv nu.. det är inte värt att må det minsta dåligt över en sådan löjlig sak. Kan hålla på med mina bilder på insta&nu denna bloggen. 
 
kommer väl inte alltid vara så här anti men just nu så är jag det & har varit det en period. 

RSS 2.0