Vad tycker ni om dessa?

till vardags såklart, 498:- värt? 

"It's all make believe, isn't it?"

 
godmorgon! Snart iväg mot jobbet men innan det tänkte jag bara kika in här. Det är torsdag? ellerhur? jag har verkligen ingen koll på dagarna längre! Har varit så senaste veckan, måndag känns som fredag, tisdag som lördag, ja ni fattar. Jobbar så olika så finns inga rutiner, men det är ju också det som jag gillar.
Hoppas så får en bra torsdag iallafall, vi hörs somvanligt när vi hörs, puss

filmer,bilder&minnen, det finaste man har

Vaknade av att bonzo gnällde så det var bara att gå upp och gå ut med han efter det vart det frukost/lunch framför en film,städning,ansiktsmask,bad,fick min första glossybox,fika med lillan och fick örhängen av henne som ni ser på bilden, så himla fina.♥ 
skrattade åt denna filmen förut, vad små vi var! så roligt att kolla tillbaka på massa gamla filmer,bilder&minnen

Happy girls are the prettiest

 
-There's some things we don't talk about Rather do without And just hold the smile Falling in and out of love Same damn problem Together all the while You can never say never Why we don't know when Time and time again Younger now than we were before Don't let me go Picture you're the queen of everything As far as the eye can see Under your command I will be your guardian When all is crumbling Steady your hands You can never saynever Why we don't know when Time, time and time again Younger now then we were before Don't let me go
We're pulling apart and coming together again and again We're growing apart but we pull it together,
pull it together, together again. 
 

II could be the one to make you feel that way

fick bilder av Alex från ilördags, tack igen för en grym kväll tjejer♥
Nu: film & sova godnatt på er! 

Perfekt avslut på dagen;

just nu: grönsaker och dipp,geisha dark,xubi,paket och tv. Perfekt avslut på dagen + att jag är ledig imorgon så det blir sovmorgon♥ vad det var i paketet kan jag visa lite senare när jag har tagit kort på innehållet. 

det enda jag ber om är ett leende tillbaka.

släpp människor som inte ger dig något tillbaka, det enda dom gör är att ta din energi & den böhöver du..Speciellt för att lägga energi på dom underbara personerna som ger dig
lika mycket energi tillbaka♥  

två nya linnen

Detta köpte jag igår när jag och Lowisa var på marieberg, ett träningslinne i en härlig färg från gina och sedan köpte vi likadana linnen med nitkrage som kommer ifrån wearit, brukar aldrig hitta någonting där men såg denna hänga i skyltfönstret.. typiskt oss två att gilla samma saker men vi är ju syskon så det är väl så det ska vara. 
här har ni lite tips på snygga träningskläder från nelly. 

fina smycken som kom på posten idag

Fina smycken som kom på posten idag♥

Underbar helg + äntligen en ny dator♥

Hej! Nu hörreni har jag äntligen köpt en ny dator! Så nu blir det lite lättare och roligare att blogga. De senaste dagarna har det hänt endel.. fredagen slöade jag bara hela dagen men senare på kvällen så fick jag panik och ringde yoshi och sa att vi var tvungna att gå ut och det gjorde vi (hon räddar mig alltid) kom inte hem förrens halv 5 på morgonen.. så var inte överdrivet pigg på att gå upp klockan 9-10 dagen efter men åkte in till stan med pappa och vi fixade klart det sista med datorn och efter det mötte jag upp alex på stan och vi gick runt och letade presenter till Nea som vi skulle fira senare på kvällen. Åkte hem till Alex och gjorde iordning oss för att åka till Nea där vi åt mat och spelade spel innan vi åkte till ett ställe som hette stats tror jag? Där vi hade riktigt kul och dansade till stängning. Sov hos Nea och på morgonen så vart det frukost och sagan om ringen innan det var dags för mig att stressa iväg till bussen för att träffa syster för shopping,mat&bio (ego) bion var bra! så den filmen tycker jag att ni sa kika på! Åkte hem från Lowisa vid 22 och somnade direkt och sov till 11 idag, skönt att sova ut eftersom jag inte fick så mycket sömn ihelgen. Här har ni lite bilder från lördagskvällen, tyvärr bara iphonebilder.. men det får duga! ♥
 

goooing crazy

har fått hem resekataloger de 3 senaste dagarna, dom gör mig galen! Så himla ressugen! ving&apollo lägg av! 
 

Until the sun rises in the west and sets in the east.


Until the sun rises in the west and sets in the east. Until the rivers run dry, and the mountains blow in the wind like leaves..

If you don't stop and look around once in a while


hej på er, nu sitter jag hemma hos elin och elin duschar just nu.. såå då tänkte att jag kunde passa på att blogga lite! Sov hos lowisa igår så mötte elin vid halv 11 imorse och sen dess har vi kollat på lite för många avsnitt av game of thrones,handlat&bakat och jag fick äran att krossa degistiven till hennes kaka, det var min uppgift i det hela. Nu blir det mer game of thrones för jag hörde att det vart tyst i duschen vilket betyder att elin snart kommer hit igen (y) kan inte kolla utan att elin sitter brevid och förklarar det mesta för mig.. hörs senare!
 

Godmorgon på er

Godmorgon! Hittar inte lösenordet till internet så får bli ett mobilinlägg idag..
Gjorde nyss en smoothie och kollar film, idag blir det jobb med syster❤


when the snow is falling


Femtio nyanser av honom,mörker & frihet

Nu har jag läst ut den sista boken & dom var sjukt bra! Var längesen jag fastanade i en bok så som jag fastnade i dessa.. Vill att det ska komma fler! Nu ska jag laga någon mat & efter det jobb.

i wanna go crazy wanna go crazy with you

- skipp the fear, skipp the rules & just live.

hope this feeling lasts, the rest of my life

tog dessa bilder nyss, helst av allt vill jag att snön ska förvinna och att det ska bli vår..
men ibland är vintern fin också spec när det är soliga vinterdagar som igår & idag.♥
Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It feels like I'm all the way the back where I come from

myyyyströjor ♥ mig just nu.
 

jag vill alltid ha dig nära

 tacccokväll och jag proppmätt! kollat på "hur många lingon finns det i världen" och skrattat och också nästan fällt en tår. Nu ska jag lyssna på musik (blir helt borta) läsa ut världens bästa bok och sova!

Utkast: Jan. 18, 2013

 
Soooooon we meet ♥
 

jag som alla andra.. längtar till sommaren

Tycker att det är så fint med enkla klänningar "som visar axlarna" denna kommer från asos. Måste börja använda mer klänningar! på sommrarna har jag varit den som har shorts istället för klänning men det ska bli ändring på det!
 
sommar, åh vad jag längtar!♥

It's better to be absolutely ridiculus

några timmar senare & med ett mycket bättre humör går jag iväg till m&m.

but baby, it's cold outside

 
somnade klockan 17-18 igår? och vaknade vid 1 på natten... men lyckades somna om. Idag börjar jag jobba vid 13 men innan det ska jag åka och äta hos mormor och morfar. Är på depp humör och har ingen lust att jobba men så blir det alltid första dagen när man har varit ledig ett tag och efter det så rullar det på igen. Hoppas att ni får en bra fredag!♥

kommer sakna dig igen

från igårkväll, "hejdå middag till sigrid" sorgligt värre! Hinner inte skriva mer nu eftersom jag har emmas dator..

a million memories

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
älskar den här filmen,älskar den här tjejen.

ta vara på den tid du har.


Godmorgon, länge sen vi hördes igen! Men ni vet ju redan varför. Igår kom sigrid till sverige, jätte kul att träffa henne igen även fast det bara vart en snabbis. Men ikväll ska jag fixa god mat och så blir det middag med yoshi&sigrid.
 
Sov hos yoshi igår eller vi hade bestämt oss för att "dygna" så vi köpte massa gott och valde ut bra filmer men vi somnade endå någon gång vid 3-4 hahah vi klarar inte av det nu heller alltså men mysigt var det iaf. Nu ska jag kolla på "så vart vi hollywood fruar" och sedan ska jag iväg och handla mat till ikväll.
Vi hörs när vi hörs, puss♥
 

theres no tomorrow dance like no one is watching

blev utgång både fredag och lördag, lördag tog jag dock inga bilder förutom en på yoshi som ni ser i vänstra hörnet. Slutade med att jag sov hemma hos lowisa och niklas och åkte hem vid 3 dagen efter. Nu ska jag träna lite och sen städa upp.. mitt rum är inte alls fint efter att jag och yoshi förfestat därinne, pappa sa igårkväll " jag lånade saltet som stod i ditt fönster" så är lite grejer överallt.
sex and the city 2 höll mig vaken halva natten.. fler som kollade?

Morgonmys med Elin

Elin har lyckats få mig beroende av en serie.. Har sett 3 avsnitt sen vi vaknade


beauty calls

hej igen, sitter hemma hos elin och bloggar medans hon städar.. dagen har varit toppen åkt runt med lowisa och kollat i affärer köpte en sportbh och det var det enda, förutom världens godaste pasta mums! Nu tror jag att jag ska hjälpa elin eftersom jag märker att hon har börjat tappa tålamodet, så vi hörs imorgon!

godmorgon torsdag

Godmorgon! Sitter och väntar på att lowisa ska komma hit så att vi kan åka till vingåker för att handla lite, är morgontrött och har inte piggnat till även fast jag har varit uppe sen halv 9 + att jag har varit ute med bonzo så ska dricka lite kaffe och packa klart. Ha en bra torsdag allihopa!

yummy


"It is never too late to be what you might have been."

Idag har jag för första gången i mitt nittonåriga liv gått till gymmet, pinsamt? skoja inte. Men det var faktiskt kul, mycket roligare en vad jag trodde... Gick dit med syster så skrattade endel efter det bjöd hon på mumsig sallad.
 

well, fuck you! Exclamation point!

sön-mån, slutade jobba vid 3 så då kom elin & micke hem till mig. Lagde mat,kollade film och var slöa men senare kom erik och då gick vi ut lite. Elin sov hos mig så på morgonen fixade jag stor frulle (börjar kännas som en vana när jag har vänner hemma sömntutot är dom alltihopa) Vart sex and the city tills det var dags att gå iväg till jobbet.

iphoneskal

vart sugen på att nytt skal, så skalet ovan är påväg hem till mig.

red

bäääästa röda lacket kommer ifrån essie, bara så att ni vet!

"May we all have a vision now and then"

Vart inte så många kort tagna på nyår, bara på förfesten där vi spela massa spel & åt god mat.
bästa jossan♥

Where have you been?


längtar till sommaren, rihanna med syster♥

januari-beteéndet

 
Hej på er, efter att ha legat död & sjuk i sängen i några dagar är jag piggare än piggast! Fick hem ett par träningsskor och blev såklart då super taggad att träna, lite kul att man alltid i januari får en kick & blir jätte motiverad till att träna.. Antagligen för att man tänker på all skit som man stoppat i sig under jul och nyår. Imorrse tog jag en långpromenad innan frukosten och var jätte skönt förutom att jag varannan minut höll på att ramla för att det var så himla isigt! nu ska jag snart iväg till jobbet i några timmar, ha en bra helg!

Nya skor

bilderna har jag lånat av (fridabloggar.se)
Mina nya vardagsskor, med guldklack (ser silvriga ut på bilden) tycker att dom är grymma! 399:- zara

RSS 2.0