it's always tea time

Då var det dags för mig att bli sjuk.. jag som förut kunde bli sjuk ganska så ofta men nu kommer jag inte ihåg senaste gången jag var det? så ja senaste dagarna har verkligen varit blääää. Nu har jag inte lika hög feber längre så känns lite bättre! proppat i mig alvedon,ipren osv och ska kolla nått avsnitt av en ny serie som jag har börjat kolla på. 

hoppas ni får en bra helg!

hej :) Gjorde godaste pastan igår yum. Ska iväg till relaxen med yosch och sigg om en stund, ska bli kul! 
hoppas ni får en bra helg! ♥

himmelblå jacka

från zaras nya kollektion. 

I see fire - Ed Sheeran

härligt med sol idag! Tog bilden när jag var påväg till jobbet.. efter mötet på jobbet följde jag med micke & pontus till marieberg en sväng och sedan vart det fika hemma hos sigrid. Senare gick jag till bästa moffi som precis kommit hem från sjukhuset ♥ Så skönt att han är hemma och mår bra igen. Stannade kvar hos mormor& morfar till 23 & nu är det dags att jag försöker sova för ska upp vid 7 imorgon juuu & det var länge sen!
bh:n som jag visade i ett inlägg här passade inte alls när jag fick hem den så bytte ut den mot den här klänningen.
 
 
 

helg

hejhej! varit i askersund hela helgen, på lördagen var det födelsedagsfest för olof & på söndagen så vart det film,pizza med saknade elin,erik&olof. vi kollade på dom här filmerna nedanför. hahah så himla bra var dom! 

morgon gooooos

 
godmorgon! eller ja morgon o morgon. ska gå till jobbet snart men först gosa med den här killen som inte är lika intresserad av att gosa med mig som ni ser på första bilden ;) hiih men han får stå ut iaf! 

frost - maggie stiefvater

 läste ut den här boken idag, lite likt twilight. Nu ska jag börja på andra boken. 

lucky grey

Dessa är påväg hem till moi från sheinside men från den sidan så tar det ju hundra år innan dom kommer med posten så man hinner glömma saker man har köpt innan man ens har fått hem dom, dessa var några veckor sedan jag beställde så hoppas att dom kommer snart den högra ser så gosig ut såg den på patrica bright och den med lucky vill jag ha med till bråvalla och ha med mina levis shorts.. haha ja jag vet att det är as långt kvar men skitsamma. längtar så sjukt mycket till bråvalla just nu och vill bara tönta omkring med yoshi & ricki och vara just det som står på tröjan lucky ;) haha tönt! Det som är bra med sheinside är att dom får in kläder varje dag & dom har väldigt grymma priser och rabatter på nästan allt. man får också poäng som man kan använda när man handlar så det slutar nästan alltid med att man har rabatt på sina köp! Så då kan det ju vara lite okej att vänta lite extra. 

Hur klarar man sen sen?

hej hej! segis dag med för mycket sömn och för lite gjort.. hata. nu ska jag iaf iväg och kolla hur moffi mår ♥

när man går runt i kumla

Gick runt lite i kumla idag innan mammi kom dit & då hittade jag detta i nån affär en bricka,ljus, yankee candle vax och skålar..fick allt för 90kr(!!) himla bra! gillar brickan men tror att jag ska måla det svarta till vitt istället ;).

hemma hos sigrid

 
hallåj! Hahahah igår så skulle jag och sigrid ut på promenad och det vart ju lite knasigt för det slutade med att vi gick vilse och hamnade helt fel men det gjorde inte så mycket för då vart det ju en långpromenad... efter det vart det mat och sen vin & film(alltid vin hemma hos siggis ;)) kollade på den där franska filmen som jag inte kommer på namnet på nu men den var så bra som alla säger!. Vi sov ut till 12-13 idag och sen så köpte vi hem min favvosallad innan sigrid skulle iväg och jobba. 
 

Godmorgon tisdag ♥

 
Godmorgon! säger jag halv 2 på dagen.. fast vaknade vid 12 iaf. fick lite ångest som vanligt över att sova bort dagen så nu ska jag iväg och hämta paket och efter det träna och efter det ska jag träffa sigrid, får se vad vi hittar på. 
 

bilder på min fina bonzo från idag

min fina vove idag ♥

vill ha, från GANT.

 

- inrednings - freak - yes.


You can never plan the future by the past.

 
klickade hem den här nyss från nelly, fint att ha till fest under någe transparant. Tycker iaf att den är grym!
Hoppas hoppas att den inte är för liten! 
 
Har ni kollat på fröken frimans krig? finns på svtplay. 

Torsdag

 
Hej! Har inte gjort ett dugg idag.. skulle iväg till gymmet men kom aldrig upp ur sängen blä! Hatar när man inte gör något vettigt på en hel dag iaf när man är själv.. (bakisdag med vänner är en annan 5a) Men som tur är så börjar jag jobba kl 16 så då kastar jag inte bort hela dagen iaf. Idag kom en H&M tidning som jag kollat igenom men tyckte inte att det fanns så överdrivet mycket fint, bilden ovan fick mig bara att längta efter värme ännu mer.
Ha en bra torsdag, pusss! 

taggade?


mysiga dagar med jossan och sigrid ♥

tisdag: åkte jag iväg till stan/marieberg/ikea med mina tjejer. Vi åt mat på ikea (haha) köpte med oss lite gott vin och plockmat hem till sigrid. Yoshi skulle på träning vid 21 så då gick jag och sigrid på promenix i regnet. 
efter det vart det spel och prat till runt 3 på natten. ♥
vi vaknade nog inte förns vid 1 dagen efter och började med att göra min favvo soppa och lägga oss på madrassen framför gårdagens paradise, haha älskar att höra sigrid babbla om hur mycket hon hatar det programmet. Sedan gick vi iväg och handlade och stannade på sveas för semla, kaffe & ännu mera prat. 
efter det vart det madrassen igen och vi kollade på en grym film! Law abiding citizen. Kolla på den! När man jobbar helg så får man göra vardagar till helg istället, haft det så mysigt och roligt ♥ 

Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.

en tisdags outfit.. 
 

and you don't know what is going to happen tomorrow

hade en jätte mysig kväll med elin i söndags, vi åt gott och var uppe och pratade halva natten ♥ 
på morgonen tvingade jag iväg henne på en långpromenad & senare vid 16 började jag jobba :( 

You're not as terrible as you think you are

hejhej! ledig idag och imorgon så nu väntar jag på att jossan ska hämta moi så ska vi åka in till stan och träffa siggis. halsbanden på bilden ovanför är från forever21 och vart lite kär i det imitten men om det är något som jag inte behöver köpa så är det halsband för det har jag lite för många redan som det är.. 

nellys träningskläder

Nelly har fått in lite nya träningskläder! gå in och kolla ♥

låt mig ligga i sängen och kolla på film hela dagen

 
såhär skulle jag vilja ligga och slöa hela dagen! (bilder från 1 januari) Har precis varit och hämtat skjortan som jag visade i nåot inlägg nedan och efter det tränade jag och sasi lite.  & är så sugen att klicka hem den här halsduken från nelly, har aldrig innan gillat detta mönster.. har tyckt att det ser ganska tantigt ut men nu älskar jag det! (ändrar min alltid så snabbt)  speciellt när halsduken är sådär stor. jaja ha en bra fredag, för det är väl fredag?
 

Andra Januari

 
hej! Har ni haft ett bra nyår? det hade jag! Har precis ätit och ska snart ska iväg och jobba första dagen av 5 och just nu känns det lite segt när lediga veckan tog slut så fort men skönt att försöka vända tillbaka dygnet  och komma tillbaka till lite rutin, även fast jag inte har så mycket av det eftersom jag jobbar så olika ;). Ska visa bilder från mitt nyår senare för finns inte tid just nu. Puss på er! 

RSS 2.0