sea horse center

Efter att ha letat massor så hittade vi sea horse center, en jätte glad gubbe mötte oss och frågade om vi ville rida sen tog fick vi varsin häst och red iväg. Vi kom dit ganska sent och det började bli riktigt mörkt. 
I början satt jag och log som jag vet inte vad, har inte ridit på jätte länge och har saknar det så! vi red ner till havet där det vart full galopp, så sjukt härligt! Och gubben som red med oss var knäpp,galen och himla rolig. Skrattar fortfarande när jag tänker på hur han peppade emma som nästan för första gången red. Han skrek "wiihhhoooo" nästan hela tiden och babblade på. 
När vi efter 2 timmar kom tillbaka till gården gick vi runt och hälsade på alla hästar, jag tyckte om denna söta. 
Man märkte verkligen att det var ett bra ställe och att dom älskade sina hästar, det var mycket finare än vad jag hade förväntat mig och alla människor där var så glada och trevliga. 
hiih det knasiga fölet! Dom hade inte bara hästar utan dom hade kameler,apor,katter,hundar,åsnor m.m
gulle! "next time we put you on a donkey ore a monkey" hahah emma ;) 
sen vart vi bjudna på dricka och satt och pratade, efter det skjutsade gubben hem oss till vårat hotell. 
stannade vid ett ställe som han sa att vi var tvungna att se. 
 
avslutar med en till bild på mig & pållen, synd att det vart så mörka/suddiga bilder. Och förresten om ni åker dit så gör inte samma misstag som vi och åk taxi utan ring sea horse center så kommer dom och hämtar er ;). 

Har ni börjat med julklapparna?

Igår när jag var på stan så började jag leta efter julklappar, hittade inga alls. Men idag när jag kollade på roliga prylar osv på nätet så hittade jag massor, så klickat hem lite julklappar till min familj. Tycker det är jättekul att köpa och ge bort julklappar, det jag tycker är jobbigt är stressen om man köper julklappar försent så iår börjar jag tidigt och är faktiskt redan snart klar, härligt härligt!  
såhär såg jag ut på julafton förra året, helt sjukt vad man förändras! & på jobbet idag sa jag "Jag har inte färgat håret på jättelänge" men det har jag ju visst kommer jag på när jag ser dessa bilder. Jag älskar julen! så himla mysigt! fast förra året jobbade jag på julafton (fast bara till klockan 3) kändes såklart lite konstigt då.. Får se hur det blir iår. 

klänning från vila

fin klänning från vila, 600:- 
 

Min lediga tisdag;

min lediga tisdag bestod av: shopping,kinamurenmys med sigrid & sen mötte vi upp elin och hon sov över här.
 
Förresten! Köpte biljetter till rihanna som kommer till sverige isommar! Det var min present till Lowisa, ska bli jättekul! Hoppas bara att hon är bättre då än va hon va på peace and love, men det tror jag ;) 

ta mig tillbaka♥

ta mig tillbaka♥

Bodylicious och Från blogg till business.

Hej! Idag kom det två böcker på posten, Bodylicious och Från blogg till business. Tror att båda två är bra men innan jag börjar med någon av dom ska jag läsa klart 50 nyanser av honom. här kommer några bilder från ilördags: 

Beställt en vinterjacka, behövs verkligen nu.

känner att jag får lite panik, enda sedan jag kom hem från resan har min kropp varit jättekonstig, jag får kramper var 15min och det som hjälper är bad, men jag kan ju inte sitta i badet hela dagen. Sitter faktiskt där just nu och har gjort det i ca 2-3 timmar. Har ingen aning om vad felet är. Men nu till något roligare, beställt en vinterjacka: 
inte så speciell men tror att den blir bra! Nu ska jag upp ur badet och fösöka ta en promenad. 

hemma igen!

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter en gaaaaaaalen vecka i egypten. Vi hann med så mycket grejer på våran resa, haft obeskrivligt kul! och strålande sol varje dag! Vet inte riktigt vad jag ska börja med att skriva....är lixom lite för mycket. Har inte bilderna än för dom har min syster så jag får nog dom någon gång i veckan hoppas jag och då kan jag skriva lite mer, har iallfall varit underbart och jag längtar tills en ny resa! (somvanligt) 
Hade ju systemkameran med mig men den användes knappt, jobbig att släpa på. Men några iaf! 
någonting som ni måste göra när ni åker till egypten är att snorkla! Så sjukt häftigt, kändes lite som en film. amazing! bilderna är inte mina utan googles.. men det var ju sådär det såg ut, fast bättre ;)  Egypten är känt för att ha bra snorkling men jag trodde verkligen inte att det skulle vara såhär bra! Sjukt sugen på att ta dykar sertifikat efter detta! 
bild från andra kvällen tror jag.. innan vi skulle ut! Mina fina systrar♥
& idag fyller Lowisa år också!! & det ska firas massor ihelgen! 

Nu drar jag och systrarna till värmen i en vecka.

Inatt drar vi! så det här blir nog sista inlägget för tänker absolut inte ha någon dator med mig ;) Har åkt på en riktig förkylning + feber...men hade ingen feber idag så hoppas att jag har blivit av med den. Lite jobbigt men får försöka att strunta i det bara! Hoppas att ni har en bra vecka i kalla sverige & så hörs vi om en vecka igen.  PUSS!♥♥♥


har lite packnings problem...

hej på er! Gick super på jobbet, piggnade till senare! Nu kollar jag sex and the city och har försökt att packa lite, men är så svårt! Jag brukar packa i outfits om ni nu fattar vad jag menar.. ngn som har några bra packtips? för jag lyckas alltid ha med mig antingen för mycket som jag inte använder eller så har jag med mig för lite. 
& på söndag är det farsdag! Fast jag jobbar såklart.. men beställde nyss bla: blombud till fina pappsen♥,
så nu hoppas jag på att det är han som öppnar dörren när dom kommer på söndag! 

herregud det är fredag idag!

Hur lyckas jag? vaknar av att jag har jätteont i halsen....himla tur att jag börjar jobba klockan 16 idag! men är ju nästan det jobbigaste som finns att jobba när man har ont i halsen för att jag har "kassajobb" & måste prata med massa människor ( obviously). Nej nu får jag sluta med allt klagande (har blivit lite mycket av det den senaste tiden) mår faktiskt bättre efter mina 2 citronvatten och ipren. Ska börja göra iordning mig nu så att jag kan slöa sen. Ha en härlig fredag, herregud det är fredag!♥

rihanna - diamonds

nya videon, vad tkr ni?

två plagg från gina

detta landade i brevlådan idag, nöjd med båda fast kunde nog ha tagit en storlek mindre på båda plaggen, är ju så himla svårt med storlekar! dom kommer från gina men det kanske ni redan har räknat ut? 
på måndagsnatten åker jag mot egypten, ska bli så himla skönt att komma bort från skit sverige!♥

Take me to your side let me stay on the sidewalk

Segaste dagen... ont i magen & huvet. Till mat vart det egengjord mini pizza och nu ska jag ta ett lååååååångt bad och hoppas på att jag ska börja må bättre för imorgon är det ju jobb.
 

Take me to your side let me stay on the sidewalk Traffic building up not a safe walk home The luckiest girl on the planet Luckily i saved some crackers in my pocket Every nickle spent chasing jackpots, I´m The luckiest girl on the planet Talk to me now tell me whats wrong How can I change if you go Tell me something I don´t know Tell me something I care about Give me something tonight Give me something before I die Write it down every second is a love song Traffic building up walking through the cold Some of them are blind and some are just lonely Either way I can´t let you be afraid The luckiest girl on the planet Talk to me now what´s going on How can I change if you go Tell me something I don´t know Tell me something I care about Give me something tonight Give me something before I die I will never be afraid if you stay I will never be afraid if you stay I promise I will never be afraid if you stay here with me Tell me something I don´t know Tell me something I care about Give me something tonight Give me something before I die. 

blivit lite kär i låten som är med i portkod1321 "luckiest girl"

 
 

; IDA SJÖSTEDT FOR NELLY


Metal mania palette by coastal scents

Denna paletten fick jag hem förra veckan, jättefina färger! men har inte hunnit testa den än. Jag hade "orginal paletten" förut men tappade den i golvet och då vart den förstörd... & den var grym! Dom är inte dyra heller kostar ca 250 kr men det finns billigare om man beställer från ebay osv. Alla skuggor är väldigt pigmenterade och kan inte förstå att dessa paletter kan vara så billiga eftersom dom är så bra! 

Good morning,starshine. The earth says hello!

dagen efter.. jag gillar dagen efter! När man bara slöar hela dagen kollar på bra filmer,pratar skit om gårdagen, äter lite för onyttigt... men vet inte riktigt vad jag tycker om gårkvällen för den var både bra & dålig. Haft en mysig dag idag iaf! Elin och jag bakade två små kladdkakor och åt dom och kollade film & sedan tog hon bussen hem vid 7. När hon hade åkt så slog jag på en film till & barnsligt nog var det kalle och chokladfabriken haha jag tycker att den filmen är jätte gullig & mysig. 
såhär såg jag ut igår, nån slags militär hahah & vet inte varför jag skulle ha blod, det vart bara så helt enkelt. 
alla bilder är tagna med min iphone som ni märker, är för att min "lilla" kamera har gått sönder.. och nu har jag lämnat alla mina grejer hos yoshi (jättesmart) så har inte ens min "stora" kamera.. synd för det är när det är maskerad som det är extra roligt att ta kort ju! menmen! 
 

letar efter en vinterjacka

Vad tycker ni? Letar runt efter vinterjacka/kappa/någonting. Den här kom in på Nelly idag. Tror att jag gillar den!

vaknar av att en fågel knackar på min vägg.

morning, Idag vaknade jag av att en fågel knackade på min vägg.. vart så arg och trodde först att det var pappa som grejade med jaqussin men när jag ringde för att skälla ut han så var han ute på en promenad och sen när jag öppnar dörren så flyger en liten fågel iväg.. himla irriterande sett att vakna på om ni frågar mig. Men nu är jag pigg & glad och väntar bara på att yoshi ska spela klart sin match, så att jag kan åka iväg till henne. 
iphonebilder från igår♥

did you know I like shoes?

här är dom,mina älsklingar! ♥♥♥

who gives you total freedom to be yourself.

Varit en så himla mysig eftermiddag/kväll! Åkte in till stan vid 4 och mötte emelie som jag inte har träffat sen tidigt i sommras, så himla kul att se henne igen!! Vi satte oss på bara vara i två timmar och pratade om allt möjligt och efter det kollade vi runt i lite affärer. Vi vart utslängda från vågen då dom stängde, höll på att skratta ihjäl mig när tanten/vakten började skrika på oss haha emelie vart lite skraj ;) Efter det kom Alex in till stan och vi hade bokat bord på en grekisk resturang, dom hade jättegod mat/vin och vart sittandes där i nästan 2 timmar. Efter det gick vi vidare till en bar. 
 
Läskigt hur man kan träffa personer som man inte träffat på jättelänge & känna som om man träffades igår. Saknar att umgås med er nästan varje dag & hatar att vi bor så långt ifrån varandra, för ni är så himla bra ♥. 

lita claw by jeffrey campbell

Såg att dom här godingarna hade kommit in på henry kole.Grymma är dom iaf! Skulle ha passat perfekt till halloween. Ni märker väl i framtiden om jag lyckas avstå att beställa dom. Fick hem ett par skor idag & ska visa er senare/imorgon, kan säga att det lönar sig att handla på engelska sidor istället för svenska, denna gången vart det 50% billigare och det är ju super! 
 
Åt på jensens innan jobbet, muuuummms! 

torsdag, morgonpigg

godmorgon! Är hemma hos lowisa, ska snart gå upp på stan och shoppa lite,fast jag börjar jobba klockan 2 så blir en snabbis. Måste förresten säga att jag är så avundsjuk på henne & niklas! Dom bor perfekt! Jag vaknade tidigt imorrse och var sugen på kaffe (ingen utav dom är kaffemänniskor) och tar ju inte speciellt lång tid att gå och köpa kaffe. Nu försöker vi få liv i småsyskonen som är så överdrivet sega. 
hittade en gammal bild på mig och lowisa, är från dagen då jag slutade 9:an♥

RSS 2.0