snygging på pålsbodamarken

vaknade av att sigrid ringde och väckte mig och 1 timme senare satt vi i pålsboda och åt jordgubbar, sockervadd och drack slach/sluch hahah eller vad man nu kallar det och sedan lunch på det också, nu är jag hemma igen och ska snart gå iväg till jobbet.. hade gärna legat hemma och slöat framför en bra film idag.. 

Beyoncé in h&m summer collection 2013


you better run while you can

 godmorgon på er! lyckades ta mig upp och åka iväg till gymmet, det är första gången mitt kort fungerar på första försöket (weeiii). Just nu ligger jag död i soffan och har ätit brunch och kollar på tv.. ha en bra torsdag!

Too Faced, summer eyes

denna skulle gärna få komma hem till mig. 

Happiness depends upon ourselves.

just nu: detta är ganska typiskt mig en vanlig kväll... tända ljus,ansiktsmask,värmefilt & dator. 
"I just love that combination".Idag har jag träffat yoshi en stund på dagen och efter det gått långpromenad (ovanligt) och nu försöker jag hitta någon bra film att kolla på, ska försöka somna tidigt så att jag orkar med gymmet innan jobbet imorgon. Dessa kom på posten idag och gissa vad jag fick dom för? 49:-?? helt sjukt! 

 

en härlig dag med syster

hejhej! Har spenderat hela dagen med syster, gymmat, gått på promenad, stan, mys på balkongen och sedan glott på tv.. det är vad vi har gjort idag! Imorgon ska jag sooova♥ ska bli så skönt att inte ha någon väckarklocka. 
mmmmmmmmmmmmmmmmmm vaniljkesella vår favvo!


nya converse

fyndade dessa coverse för 300:-  dom kommer ifrån footway 

fina från nelly.

två snygga som har kommit in på nelly. yum! 

stop saying "I wish" start saying "I will"

vaknade med riktigt dåligt humör, är så trött på allt velande bland alla planer med vänner nu så att jag skulle kunna spy. Så istället för att ta ut mer ilska på er så går jag ut på en promenad med bra musik i lurarna och hoppas att jag skärper till mig och blir på bättre humör... det är ju för tusan lördag? 

-You can never plan the future by the past

här är detaljerna på två till nya och båda är som vanligt ifrån forever 21. 
vill att det ska bli sommar så att man kan börja använda sommarkläder♥

be in love with your life, every minute of it

 
godmorgon! Vet inte riktigt vad väder guden håller på med för igår var det stoooorm! kunde knappt gå till jobbet och idag så är det regnväder.... mysigt. visst var klänningen från nelly fin? kostar 599:- Ha en bra torsdag!♥ puss
 

ny sportbh från pinkoholic

fick hem bästa sportbhn från pinkoholic! älskar att den är lite "längre" för att det är så mycket bekvämare. 

You must be the change you wish to see in the world.

vaknade vid 10:08 av att syster smsade och frågade vilken tid jag skulle komma till henne, fick panik och drog på mig kläder och cyklade till bussen som gick 10:27, trodde aldrig att jag skulle hinna men det gjorde jag! fast när jag väl satt på bussen så insåg jag att jag inte hade kollat mig i spegeln inte ens hunnit borsta igenom håret.. så jag hoppas verkligen att ingen såg mig hahha. Sen vart det träning med syster och kan säga att mina armar värker just nu! 
efter träningen gjorde vi mat, jag gick iväg till ica och skulle köpa grillad kykling, när jag är där och ser att det bara finns en kvar och då märker jag att tanten brevid mig också ser att det bara fanns en kvar så vart lite "tävling" men slutade med att jag tog den ;). köpte med jordgubbar också och dom var jätte goda! smakade nästan som svenska♥ Detta är något jag vet att jag kommer äta mycket i sommar! jordgubbar & vanilj kesella, så sjuuuuuukt gott! hahah ja det var dessa bilder jag har tagit idag.. bara matbilder ska bli bättre jag lovar! 

detta fick mig att sakna fina sommarkvällar

dessa bilder är från en kväll i sommarstugan med sigrid och yoshi♥

The Hunger Games: Catching Fire - Exclusive Teaser Trailer


If you're going through hell, keep going.

halloj! Började dagen med gym! Men var någon jobbig tant som stod och väntade på makinen som jag körde och när jag slutar med den och går till en annan så tar det 5 min sen står hon och väntar igen skit irriterande speciellt när det bara var hon och jag där just då. Efter gymmet gick jag hem till syster och vi åt mat och så.♥ Skulle egentligen ha träffat sigrid men hennes bil startade inte så vart lite svårt. Så nu är jag hemma igen och vet inte vad jag ska hitta på. längtar tills helgen, första lediga helgen på 3 veckor så ska bli riktigt skönt!
 

I can't wait for my wedding day

His hello was the end of her endings,Her laugh was his first step down the aisle,His hand would be hers to hold forever,His forever was as simple as her smile, He said she was what was missing ,She said she instantly knew,She was a question to be answered,And his answer was “I do”

Mumsig söndags frukost

godmorgon! Har inte tagit mig upp ur sängen idag.. igår efter jobbet gjorde jag inge speciellt alls, satt vid datorn tog en långpromenad, åt tacos med familjen sen lite tvspel och efter det så somnade jag ganska tidigt. Måste snart upp ur sängen för att göra iordning mig till jobbet gaaah vad slö jag är! jag och bonzi igår♥

Failure is success if we learn from it.

två bilder ifrån en promenad i torsdags. I torsdags så kom sigrid hem!♥ så umgicks med henne hela kvällen. 
 
fick en kommentar (för ovanlighetens skull) som jag tänkte svara på:
Finns det någon "trend" som du inte gillar? 
Svar: absolut,"döskalletrenden" är något som jag tycker kan vara fränt på andra men samtidigt något som jag aldrig skulle vilja ha på kläder/smycken själv... passar inte min stil, är lite för gullig för döskallar ;) 
 

"turn a negative situation into a positive situation"

Någ att dessa snygga hade kommit in på Nelly, skulle gärna klicka hem alla tre men har "shopping förbud" hihihi  efter att ha beställt "disco pants & tröja" från daisy. Nu blir det leta på nån bra film! Ha en bra fredag!♥
 

Time is what we want most, but what we use worst


tjejen med mest otur

Irriterande att gå upp klockan 07:30 & ta bussen 08:40 för att gymma och sen så kommer man inte ens in? Jag förstår inte vad det är för fel på mig eller mitt kort... antagligen är det mig det är fel på (somvanligt) vart så himla arg så att jag ringde/smsade nästan alla på min kontaktlista utan någe svar för alla låg ju såklart och sov.Efter mitt tredje och sista försök tappade jag tålamodet och tog bussen hem igen men innan bussen gick hann jag köpa dessa träningstights dom kommer ifrån cubus och kostar bara 249:- alla träningskläder är så överdrivet dyra så vart nöjd över att hitta ett par tights som inte kostar 499:-  hahah ja så nu är jag hemma igen och vill fortfarande träna så jag får väl hitta på någotmen först måste jag laga någon mat. Hoppas ni har haft mer tur än jag idag! 

Trust yourself, you know more than you think you do.

vaknade av att syster frågade om jag ville ha mat så ja jag sov lite för länge idag, åkte upp på stan och sedan vidare till elin för prat och film. Vid 7 nån gång gick jag upp på stan igen för att gå till gymmet.. var inte där länge alls kanske 40 min bara för att hinna med bussen hem. vart en bra dag trots allt♥
 
-bilden är kanske ett-två år gammal och är från veckan då jag fick låna mormor&morfars hus,elin och jag sprang runt i mormors sköna sovtröjor,jag råkade ha salt i hennes te istället för socker.. minnen minnen!

Uppdatering: de senaste dagarna

(skrivet i måndags, men publiserades aldrig) hej på er! Igår när jag kom hem från mitt 11timmars pass som gick förvånadsvärt fort.. jobbade med härliga emelie och efter det bästa syster, var iaf heeeelt död när jag kom hem,mina fötter gjorde överdrivet ont... så idag tog jag sovmorgon och vaknade vid 11 men slöade i sängen till 12. Nu har jag varit riktigt girllyy och gjort mina naglar och har också lagt en ansiktsmask. Fast jag är en sån person som får lite smått ångest om jag inte har gjort något "meningsfullt" på hela dagen så nu har jag börjat med "projektet:städa min garderob" lovar att jag kommer ångra detta för det tar ju 100 år känns det som. vi hörs lite senare! puss ♥
det där med "projekt städa garderoben" ärligt talat så hände det aldrig.. istället så gick jag ut på en 2 timmars promenad och efter det så lagade jag maten som ni ser på bilden, det är lax med fetaost/pesto tjohojs på ser lite creeepy ut på bild men vart super gott! 
och idag onsdag så har jag umgåtts med min yoshi, vi bestämde oss för att baka bullar jag kollade när bussen skulle gå och ser att den går om 5 min så det var bara att slänga på sig kläder,packa snabbt som tusan och stress cykla till busshållsplatsen.. typiskt mig javisst! men jag hann ju med bussen iaf! haha älskar bilden på mig och bonzo som jag tog innan vi gick ut på promenad imorrse. 
vart bakning samtidigt som vi lyssnade och sjöng till disneylåtar♥ och efter det vart det kollade vi på några filmer,cockpit& nån annan som jag inte kommer på just nu(irriterande) yoshi vad tusan var det vi kollade på?. yoshi skjutsade hem mig för någon timme sedan så nu ska jag snart sova, imorgon har jag tänkt att åka till gymmet.. tror ni att jag håller det? måste jag göra eftersom jag skriver det här.. om jag nu kommer in, det gjorde jag knappt förra gången hahah. 
yoshi som väntar på bullar, mumsiga vart dom! 

Paletter som jag önskade att jag hade

palett från: Too Faced. Jättefina färger, förutom dom 2 lila färgerna... Har lite svårt för lila.
den här paletten som nästan alla har&älskar skulle jag också vilja testa & se om den är så bra som alla skriver.
 

och jag räknar ner dagarna

Nu är det bara 5 dagar kvar tills tjejen imitten kommer hem igen, ska bli så himla skönt att ha henne hemma igen♥
& jag räknar ner dagarna!

-"love is like air you can see it, but you can feel it"♥

Godmorgon! Startade dagen med att åka iväg till gymmet.. kom först kom jag inte in för att mitt kort strulade och jag fattade ingenting så det slutade med att jag gick in men en annans tjejs kort. Har varit lite dött här i veckan för att jag har haft en massa annat för mig som att spendera tid med vänner eftersom jag har varit ledig tis-fre. Nu ska jag gå ut med bonzo och sedan blir det dusch och efter det jobb. vi hörs!, puss♥


You must be the change you wish to see in the world.

Har shoppat en massa den senaste veckan så tänkte visa lite i olika inlägg. här är smycken från forever21&bikbok
och två solglasögon som båda är från forever21. 
smygtitt på en klänning från forever21. Jag gillar forever21 som ni nog märker ;) 

tröttare än tröttast på sverige

Är så ressugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen, tröttare än tröttast på sverige. 
bilderna tog jag från Sofis blogg, ser så himla härligt ut! dör lite av avundsjuka. 

Lediga tisdag

Nu ska jag ut i & träffa jossan


The purpose of our lives is to be happy

yoshi ringde mig vid 8.. när jag ligger i sängen redo att strunta i sämsta dagen på länge och somna tidigt. Var bara att fixa sig snabbt som fan och sedan hämtade dom upp mig och vi åkte in till stan för att robin skulle komma till ritz. Hade verkligen bästa kvällen, att den ruttna dagen kunde sluta med att jag hade the time of my life..i didn't see that coming!

RSS 2.0