london calling

tror inte jag kommer hinna skriva något mer här innan jag åker så vi får höras när jag kommer hem igen, puss på er♥

min fina, underbara mammi ♥

hej snyggingar! Idag har jag jobbat sedan vart det en snabbis till farmor & farfar. Har ni kramat era mammor extra idag? det hoppas jag verkligen att ni har ;) vi avslutade morsdag med tacos och nu ska jag försöka sova. 
 
min fina,underbara mammi ♥ du skulle bara veta hur obeskrivligt bra du är. 

det kommer aldrig vara över för mig


packar & ny bikini

hej! Just nu så har jag börjat packa lite till london ♥ inte för att jag har så mycket att packa.. ska ju knappt ha med mig något. Tänkte visa er en bikini som jag fyndade igår när jag och emma var på stan (149:-) från cubus, gillar att den är en skrikig coral färg. Nu ska jag iväg med pappa och sasi och fixa lite grejer och efter det jobb. 

sista minuten outfit till studenten?

sista minuten klänning till studenten? detta skulle jag köra på + färgglada klackar såklart! rebecca simonsson för nelly. 

sandaler från zara

jossan kom hit nu på kvällen så jag lagade lite mat till oss & familjen. Hon hade med sig efterrätt också, fruktsallad♥ förutom det så har jag inte gjort något speciellt idag. 
snyggaste sandalerna från zara..dom finns i svart också men tyckte dessa var mycket finare! Älskar zara & deras kläder/skor/väskor så tycker att det är synd att dom stängde butiken som fanns här i örebro. 

flowerpower!

äntligen, beställt hem nr 3 på bilden. ♥ Så himla gulliga & fint till sommaren!
& hur snygga är inte dessa? 

don't you worry, heaven got a plan for you

hejhej! dagen började med att jag skrev till yoshi att hon skulle komma hem till mig och dricka kaffe och vipps 15 min senare knackade hon på dörren, satt och pratade och sedan åkte vi in till stan för att gymma.. efter det tog jag bussen hem och badade i nån/några timmar (kan verkligen bada i evigheter) nu har jag och sasi varit ute på en två timmars promenad med bonzo. Ska slå på ett grey's avsnitt och somna till det, natti! ♥

vivistyle.se

visst var denna väska frän? finns på vivistyle för 499:-  skulle dock vilja ha den i någon annan färg kanske ;) 

känns lite som sommaren är här

hemma igen, och nu ösregnar det utanför fönstret så blir att laga någon mat och sedan slå på en film. 

By the time we've made it, we've had it.

nyss ätit grillat och nu ska jag och lowisa sno pappas cab för att åka iväg och köpa glass, ha en härlig söndag!♥

sommarstugan och första badet utomhus för i år

åkte till sommarstugan igårkväll och var där i några timmar men innan det så åkte jag och jossan iväg till badviken för att bada ute för första gången iår & det var såklart kallt men härligt! förut hade vi en tradition att bada utomhus i april varje år men de senaste åren har vi halkat efter med det, efter badet vart det fika. 

fredag

fredag; jobb & uteservering med elin & efter det sov hon hos mig ♥

Keep calm and sparkle on

väntar på att bästan ska pallra sig hit, tills dess blir det kolla serier! 

jätte fin klänning

tyckte att denna klänning var grymt fin! Skulle verkligen vilja ha den i sommar. 

kaffeprovning och 3rätters, bra kväll!

 
kom precis hem från en mysig kväll med jobbet, först gick på kaffeprovning och det var faktiskt kul! efter det fick vi vidare till amano tror jag att resturangen hette, var sjuk god mat och vin. Fick en liten present av dom också eftersom jag nyss fyllde. Nu ska jag försöka sova, lyssnar på summerburst och är super taggad på utgång, jag och lowisa velade om vi skulle gå ut eller inte ikväll och nu ångrar jag lite att vi inte gjorde det.. menmen blir andra gånger!
hoppas att ni har haft en bra onsdag! ♥

Love all, trust a few, do wrong to none.

idag var det sjukt jobbigt att gå upp ur sängen.. men lyckades iaf! Tog bussen in till stan och gick till syster och vi bestämde oss för att strunta i gymmet och ta en långpromenad på två timmar istället, var fint väder också så var skönt att gå runt och snacka massa skit, efter det vart det mat och sedan åkte vi hem. Efter det har jag inte gjort så mycket bara tagit ett långt bad och kollat på olika serier. Vad har ni hittat på idag? ♥

 

summerburst ♥

vill att tiden ska gå lite fortare just nu! 

måndagar är inte så dåliga ändå

haft härligaste dagen med jossan, vi cyklade från sköllersta till kumla (!) och handlade med oss massa gott och cyklade vidare till hällabrottet igen för picknik. Satt där i nån timme och drack rose i plastmuggar (hahah himla lyxigt tyckte vi) Nu på kvällen har vi kollat på film och druckit mer vin. Nu ska jag soova! puss på er ♥

A friend is one who walks in when others walk out.

hejhej! gårdagen slutade med att vi gick på hemmafest, satt hemma hos mig innan och babblade. Har inte hunnit umgås med min jossan på länge så det var kul! Nu ska jag snart iväg till jobbet efter det så är jag ledig i två dagar. gött. Vi hörs när vi hörs! puss ♥

" music, it has the power to bring people together "

 
Snygga träningskläder från nelly,men får vänta med att klicka hem dessa..:( har ju en londonresa att spara till!  Känns inte alls som om vi ska åka till london, för jag var sjuk när tjejerna fixade bokningen. Har nyss kommit hem från jobbet och är ganska död, men ska försöka träna men blir nog här hemma för att ta någon buss in till stan det har jag ingen lust med just nu, bästa träningsinspon hittar man ju i denna bok. (bodylicious) ska komma en uppföljare! 
 
 

när tiden bara rinner iväg

i tisdags så var det bästa vädret så då vart det fiska,sola& massa annat med sigrid. 
massa härliga bilturer och på kvällen vart det ostbricka mums. 
ilördags så vart jag 20 år, kan fortfarande inte fatta att jag har blivit så gammal. 
vi åkte till hjortkvarn för att köpa glass och sedan vidare till björnhammar tror jag att det hette, himla läskigt ställe!
åkte till askersund för att träffa erik och gustaf, vart lite filmer & god mat och sedan sov vi kvar där.
innan vi skulle hem så åkte vi och kollade i hamnen där sigrid och hennes familj har deras båt. 

"Where there is love there is life"

Hej på er igen! Haft en bra dag, ätit tårta och har varit släkt här :) efter det åkte vi och handlade lite mat tills imorgon och nu kollar jag på nån gammal film (adventureland?) sen ska jag nog försöka sova. Hade ni en bra fredag?

sista minuten

denna är snart min♥
Just nu har jag världens klädstress eftersom klänningen som jag skulle ha imorgon inte har hunnit komma hit än... så himla typiskt och jag tror att det kommer sluta med att jag måste stressköpa något imorgon.. fyyy.

första maj, älskade maj

 
snygg bikini från nelly, dock lite för dyr.. över 1000kr tror jag att den kostade? synd! Nu är jag helt frisk och det känns så himla skönt! att vara magsjuk är nog det värsta som finns, så vidrigt blä. Så det är därför jag inte har gjort så många inlägg här som jag brukar. Är ledig i över en vecka nu så har massa härliga planer med vänner och på lördag är det min födelsedag också! herregud jag blir 20 år, åldersnojja! Nu håller jag tummarna för att det kommer vara sol imorgon så att vi kan åka iväg till en sjö och bara vara... annars blir det väl något annat kul! Hade ni en bra valborg förresten?
idag vart det premiär grillning också, riktigt mumsigt! söta pappsen♥

Åker till london om några veckor ♥

ska till london! Bokade med yoshi&sigrid för nån dag sedan. Vi kommer stanna där i 4 nätter denna gång.
Älskar verkligen känslan att ha en resa framför sig, underbart! åker om några veckor..love fy fan vad jag är lycklig♥

RSS 2.0