But you can either run from it, or learn from it.Börjat acceptera att det snart är höst.. så nu åker höstkläderna fram! ögonen fastnade på denna när jag och Alex gick på stan. Så fin! Ingen ekonomi för denna nu men om nån månad så. 

lite nya skönhetsprylar


Köpte detta på stan igår: 
Diamond shine, Base and Top coat från Sally Hansen 105sek 
Maybelline mascara 145sek
scratch nail food 180sek 
 
Oljan från scratch är så himla bra! använde den jämt iskolan förut och har sagt att jag ska köpa den jätte länge men har aldrig blivit av.. nu efter jag tog bort lösnaglarna(som jag aldrig mer kommer använda) behövs den där oljan så att jag någon gång kan få tillbaka mina normala naglar. 

En dag på stan med en mycket saknad Alexandra


bilder från norrköping/kolmården med syster

Hade en super dag med syster itorsdags! Åkte tidigt på morgonen och fick springa som galningar mellan tågen men vi hann iaf!. blir somvanligt kär i alla djur♥ Minigrisarna var lite för söta...Hann också med att gå lite på stan men var för trötta i benen så slöade på ett fik ist. 

shopping!

liten smygtitt på två tröjor jag köpte för några dagar sedan. 
+  nytt puder och en rouge. 

lördag och söndag

Senaste timmarna har jag spenderat med Sigrid,Erik&Gustaf,vi har grillat och kollat på sämsta skräckfilmen, (antagligen för att Sigrid fick välja) pratat & skrattat.. lyckad dag/kväll! 
Igår så fick jag & yoshi för oss att vi skulle gå på bio och problemet var att när vi satte oss i bilen så skulle  filmen börja om 25 min.. så när vi var framme var det bara att springa genom hela stan och så lyckades vi hinna ta de sista två platserna på filmen "magic mike" tyckte både att filmen var bra & dålig, kan inte riktigt bestäma mig. Efter det åt vi mat och sen åkte vi hem och pratade halva natten, lyckad dag/kväll där med ;) 

long time no seee.

hej på er! Känns som om det var ett tag sen jag skrev.. senaste dagarna har både varit bra&dåliga av olika anledningar. Har varit hos sigrid, myst och bara tagit igen tid eftersom vi inte har träffats på ett tag. Imorgon ska jag och syster ta en tripp till kolmården så blir att gå upp riktigt tidigt om ca 4h så är nog dags att sova nu.
 

bokat resa till Egypten med systrarna.

bokat resa med Emma och Lowisa! blir Egypten! & jag räknar ner dagarna♥ 

fre 13.56

herregud vad lång tid det ska ta att ladda upp några bilder! blir ju galen. Och när man dessutom tar fel bild så att det blir bilder med "groggyface" så blir man ännu mer irriterad men får väl leva med det ;). 

I wanna go to paris.

Kan inte sluta kolla på bilder/resor/filmer om paris.. vill verkligen dit. "the city of love" 

grattis sasi♥

Slutade vid två idag & detta var vad jag gjorde när jag kom hem: solade och läste. Sen firade vi såklart sasi!
härligt att solen visade sig, skulle vara jättefint hela helgen så det är ju typiskt att jag jobbar dårra. 

bags

dessa hittar ni bla: gina,have2have,riverisland

I care, do you?


baslinne från: Estradeur.

klickade hem fint baslinne, smala axelband & fin rygg. bättre än de äckliga linnen som man alltid köpte på gina eller hm som blir så fula med tiden, tycker ni inte? kan knappt hålla ögonen öppna längre haft en så lång dag på jobbet och efter det marieberg.. så jag väljer att säga godnatt såhär vid åtta på kvällen..
(blev jag just 10 år igen?)

shake it out

Hej! ilördags så vart det lite kräftskiva med några vänner efter jobbet, trevligt trevligt! Nu har lite släkt varit här och firat sara iförväg för lillan fyller 11 om några dagar. Måste visa vad jag fick av yoshi tidigare i veckan: 
denna fina talva! passade perfekt! 
 

Två nya;

jacka från vila & skor från hm. 

tisdag

Idag har jag varit i sommarstugan en sväng med familjen och kört lite båt och fikat, när vi kom hem så åkte jag till morfar för att fortsätta lite med skåpet. Nu är det det som bilden visar som gäller! och efter det blir det sova för imorgon står klockan på 04:30 workwork. 

Can you breathe this way


Dagen

Varit hos morfar hela dagen, först fika sen åkte vi och handlade färg och sånt till ett skåp som jag ska hjälpa till att göra i ordning på. mysig dag! 

hem klickat

dom senaste 24h timmarna har jag beställt lite för mycket saker från internet... bla:dessa skor, lånade bilden från ellinor som hade gjort samma sak som jag! Perfekt till hösten! Kom nyss hem från jobbet och tror att jag snart går i taket! Alla mina vänner är just nu på krogen och jag vill så himla gärna också vara där!! Vill dansa dansa. Men om jag är lika taggad på det imorgon så drar jag med mig yoshan ut, bokstavligt talat "drar" med henne ut, saknar dessutom den tjejen så ett nej är inte acceptabelt. 

Behöver motivation!

Har varit lite nere senaste dygnet (därav inget bloggande) känner att jag behöver något som motiverar mig. Kollar runt på massa resor, letar efter spännande kurser, kollar priserna på ridskolan.. för det är detta året som jag har chansen att resa runt och göra saker som jag verkligen vill eftersom jag inte har heltid,fast jobb. 
 
länder som jag vill till detta år är: Paris,Egypten,Italien och Grekland. And I think i can pull them off. 
På måndag börjar jag övningsköra för är så dags att ta tag i det nu! Har dragit ut på det alldeles för länge.
 
 

RSS 2.0