Nu åker jag till thai.

 
eller ja, jag åker på måndag men kommer inte skriva något här innan det. 
hejdå äckliga sverige!

you don't know if you know who you are until you lose who you are

It just comes back in flashes, you know?
It's like a kaleidoscope of memories.
It just all comes back. But he never does.
I think part of me knew the second I saw him that this would happen.
It's not really anything he said or anything he did,
It was the feeling that came along with it.
And the crazy thing is I don't know if I'm ever gonna feel that way again.
But I don't know if I should.
I knew his world moved too fast and burned too bright.
But I just thought, how can the devil be pulling you toward someone who looks so much like an angel when he smiles at you?
Maybe he knew that when he saw me.
I guess I just lost my balance.
I think that the worst part of it all wasn't losing him.
It was losing me.

- is a knife twisting in my dark soul

 
Godmorgon! Sassi ligger och sover här brevid mig.. jag ska börja jobba om 2 timmar & usch vad jag verkligen inte vill. Om 1 vecka är jag i thai, skulle gärna spola fram tiden dit. 
 

massa grönt

Den här kom in på nelly idag. Jag har aldrig gillat grönt, alltid varit den färgen som jag minst använder.. men nu har jag ändrat mig.. var till och med en grön tröja i min förra sheinside beställning ;).
Nu dör min dator när som helst för min laddare har gått sönder tjohho. 

so long as we can lose any happiness,we possess some

Var hemma hos mormor&morfar på dagen & åt mat och pratade med dom & senare gick jag över till yoshi och ricki där gustav & chrille var. :) Vi spelade spel och sen satt jag och yoshi och pratade tills sent på natten. ♥

svarta klackar

förra vår/sommarens svarta klackar är helt förstörda, hade två favoriter & ena paret har jag klippt sönder (full som jag var) i panik för att jag inte fick av dom eller haha jag tvingade elin att göra det.. ;) Det andra paret använde jag så mycket så dom är helt trashade. Vill ha dessa ovan, men är pank så hoppas dom har nått liknande i thai, ingen aning om hur shoppingen är där. 

favorit just nu


nelly.


bra fredag!

 
kom precis hem från stan, igår träffade jag elin & babblade på ett fik i några timmar ♥ efter det gick jag till syster och sov på deras soffa (standard) idag har vi tränat,senare mötte vi upp sanna och testade en ny resturang i örebro & det var jättegott! Efter det såg vi fifty på bio, som också var så bra!. Haft en väldigt bra fredag & nu ska jag nog försöka sova, natti! 

lite av allt, den senaste veckan.

Skulle träffa elin idag men får se hur det blir med det. Tänkte kanske gå iväg till mormor&morfar om en stund också för har inte träffat dom på länge nu, blir alltid så glad av att hälsa på dom! Ska bara vänta på att mammi ska komma hem så tar jag med henne dit :). Ska dit imorgon också för att klippa lilla micra :) 
har köpt dom här två böckerna tills jag flyttar mest för att kunna laga mat till morfar när han kommer hem till mig, han är ju både vegitarian,gluten&laktos så är inte så lätt att komma på roliga saker att laga. 
förra veckan så överraskade yoshi med tårta m.m, så himla fint av henne! Överraskningar som denna är det bästa jag vet! småsaker kan betyda så mycket. Speciellt när hon vet hur det har varit dom senaste månaderna. stannade till sent på kvällen & bara pratade, det är dom kvällarna som är bäst!. 
i tisdags åkte jag pappi & sassi runt och kollade i möbelaffärer. Jag köpte ett litet köksbord & ett soffbord. Hahha älskar hur glada dom ser ut på första bilden när vi sitter och äter ;). 

syster

hon är så himla fin, min sassi. ♥ 

"capture the good times".

Hellu! Trodde inte att jag skulle komma upp ur sängen idag.. den var lite för skön alltså! Nea hade samma känsla men hon orkade upp och tog bussen hem till mig. Vi hann fota lite och nu ligger vi båda i min säng och redigerar bilder & skrattar åt varandra. 
hiihih jag och min röda näsa ;). Rolig dag men neapea! ♥

Guld

Jag hjärta guld alltså, någon av dessa ska jag ha.. vilken tycker ni är finast? 

-hälften klarat hälften kvar. 
Börjar äntligen gå åt rätt håll, klarade mitt körkort. Så nu kan jag äntligen känna att jag är värd att åka till thai! Om jag inte hade klarat det innan tror jag inte ens att jag skulle klarat av att följa med. 
Bästa syster, vilken inspiration du är. Starkaste & finaste personen. Så glad att jag har dig ♥

RSS 2.0