fun last night.

Blev utgång igår, spontat och det var riktigt kul! föris med yoshi och sen träffade vi sigrid,sit&hans vän. Om två timmar ska jag börja jobba.. men innan det ska jag glo på några avsnitt av sex and the city.

You've got the words to change a nation

 
 You've got the words to change a nation but you're biting your tongue You've spent a life time stuck in silence afraid you'll say something wrong If no one ever hears it how we gonna learn your song? So come, on come on Come on, come on You've got a heart as loud as lions So why let your voice be tamed? Baby we're a little different there's no need to be ashamed You've got the light to fight the shadows so stop hiding it away Come 
 

åh den här låten är så himla fin!

daylight cowgirl från h&m

Detta klickade jag hem igår från nya "daylight cowgirl" kollektionen.
Snart ska jag göra iordning mig för idag och resten utav helgen är det jobb som gäller!
 

the hunger games


Igår så tvingade Sigrid mig att kolla på  "the hunger games", och jag var arg från början till slut så hon tyckte att jag var ganska knäpp för att jag tyckte att den var sjuk. Men nu efterråt så tycker jag att den var riktigt bra konstigt nog.? Vad snabbt man kan ändra sig.  Har ni sett den?

as long as I can breathe and kneel.

Just nu: detta framför sex and the city. Kunde inte sova igår.. sigrid åkte hem vid 1 på natten och efter det låg jag och lyssnade på musik i två timmar (inte så smart kanske) så vaknade vid 12 och var livrädd för att klockan skulle vara 3 eller något sånt.. är en sån person som hatar att sova bort hela dagen och får ångest om jag gör det. Ska iväg till ikea sen med mammi,Lowisa&Niklas. Vi hörs senare! Puss
 

New craving, skor från zara

New craving, zara såklart. Ska kika på dessa när jag är i göteborg.

mys framför hollywoodfruarna igår!

Riktigt rolig dag igår, hamnade somvanligt hemma hos sigrid efteråt så sov kvar där. Nu blir det frulle! 

they're just afraid of something they can't understand

Ska snart ta bussen in till stan & funderar på om jag ska klippa mig, det behövs ju iaf! Ska gå lite på stan med Sigrid (som är tillbaka från Norge weei) sen kommer yoshi också och då ska vi tre iväg och simma.
waantieeee! Visste inte att dom fanns i guld? Är ju inget stort faan av silver ;)

alltid bra att ha

för några veckor sen klickade jag hem fyra SortDenimin jeans/leggings sånna som man använder hela tiden. var "jätte rea" på dom kostade 50kr st! Brukar köpa mina svarta på rut mfl och där kostsade dom:  399:- tror jag?  ångrar att jag inte köpte ett till par svarta för dom går ju alltid sönder efter ett tag.

It's the end of an era. - sex and the city

Hej på er! Vet inte varför det är så krångligt att kolla på min blogg.. tar ju 5 min innan den kommer fram och det är jätte irriterande tycker jag! Igår så rensade jag massa, alla skolgrejer är nu slängda. känns lite konstigt?

så lite finare blev det! Inatt läste jag ut min bok & började också på en ny! Jag har aldrig varit en person som tycker om att läsa böcker men nu har jag kommit in i det helt och vill alltid ha en bok att läsa innan jag somnar.

tomorrowland

grymmaste festivalen! jag har redan börjat tjata på yoshi för vill dit nästa sommar! någon som har varit där?


you can blame it on my crazy heart



blivit lite beronde när det gäller denna låt! har varit rastlös hela dagen och pratat i telefon 50% av den, pratade med emlie som jag inte har pratat i telefon med på ca 3 månader.. är sjukt att tiden går så fort! Nu ska jag iväg till yoshi en sväng för prat & kolla på resor. min laddare till datorn har gått sönder så kommer nog inte skriva här så ofta. hoppas ni har en bra fredagskväll!

it smells like rain today

hej på er! har varit seg hela morgonen och inte gjort någonting.. ska fortsätta att rensa mitt rum och sen ska jag ut på en joggingtur (usch vad töntigt det lät) har lovat mig själv att varje dag jag inte jobbar så ska jag träna och har hållt det hitills...och det gröna jag dricker på bilderna är festis ;) yumyum!
Har letat efter dessa converse jätte länge och nu har dom äntligen kommit in i min storlek, hoppas som finns kvar tills lönen kommer! nej nu ska jag gå ut med bonzo.

Ibland är det jobbigt med förändringar

Började tänka på skolan idag & hur allt har förändrats sedan jag tog studenten.. men är nog inte skolan som jag saknar utan såklart emelie&alex! sista året kom vi så nära varandra och ni gjorde verkligen dagarna roliga. Det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra och jag tycker fortfarande att det är konstigt att inte se er varje dag. Jag saknar er och våra knasiga stunder! Måste ses snart tjejer.
 

I don´t wanna miss a thing



två vita från gina

två fina vita från gina som gärna får flytta in i min garderob! Har glömt min kamera hos elin, så irriterande.. är inte lika roligt att blogga då såklart. Ska kolla ett avsnitt av grey's antomy och sedan sova.

you light up the world



hej! helgen gick snabbt och lördagen bestod av spa med jobbet & att fira elin. Men ovanligt nog så tog jag inte många bilder alls? det som jag brukar vara så bra på. till elin: hoppas verkligen att du hade en bra dag! det förtjänar du verkligen!! längtar tills vi kan åka utomlands,bo grannar & allt det där som vi har snackat om. Har sagt det förut och säger det igen, du är bäst! och du? grattis igen♥♥♥


elin goes 18


gör som varje år (även fast det blev lite krångligt denna gång pga jobbet osv) sover hos elin när hon fyller år. Gjorde de töntigaste muffinssakerna som man kan göra men goda vart dom iaf. Om några timmar fyller min älskling 18 & herregud vad vi har längtat♥

I want to feel good about my body

taggad?

breaking dawn part 2

längtar ihjäl! men kom på en sak.. premiären är samma dag som jag & systrarna drar till egypten. buuuu!

"it's about the one who came and never left"


-the most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart.

pw

dessa skulle jag inte tacka nej till. Nu blir det pw igen, hörs efter det!

"pannkaks frukost och slöande framför tv:n till 16:00"


pannkaks frukost och slöande framför tv:n till 16:00 vart det denna söndag fast när jag kom hem så skärpte jag till mig och tog en 2 timmars promenad och sen dess har jag inte gjort någe speciellt. nu blir det sova iaf!
& bilderna kan ni få imorgon istället ;)

myskväll och rush hour 2 med elin

Elin kom hit igårkväll, så visade hon mig filmen "rush hour 2" snacka om att pricka in våran humor! så himla rolig så skrattade hela filmen. Elin har åkt iväg till sina kusiner och jag ska göra iordning mig för att åka till sigrid och hjälpa till med allt tills ikväll då vi ska fira henne! vi hörs imorgon med massa bilder!


en dag på stan med mina tjejer

denna fina bikini fick jag av yoshi! hittade den när hon,jag&sigrid var på stan i onsdags. det sjuka var att den kostade 30kr?? kommer från new yorker, brukar aldrig hitta någonting där men den här gången vart det ett riktigt fynd! Längtar tills jag får använda den i egypten! efter stan så åt vi mat på kinamuren och satt där nån,några timmar och pratade och skrattade i massor. riktigt härlig dag med mina tjejer! ♥




If you wanna build your love up,put your hate down


tisdag: två nya iphone skal

Fick hem två nya skal till iphonen idag, gillar båda! Annars så har jag bara segat hela dagen kollat på filmer,badat,skypat med elin & på kvällen piggnade jag till och bakade en äppelpaj sen vart det "svensson maraton" med familjen:halv åtta hos mig,robinson & svenska hollywoodfruar. 
Nu är det dags att sova!

happy birthday gorgeous

 

Jacka från nelly


Gillar den här jackan! köpa? bara 500kr från Nelly.se 
 

all that I wanted was you




RSS 2.0