I don't ask for much in a man


Nu blir det stan, pinsamt nog till arbetsförmedlingen för möte om utlandstjänst med sigrid.

;bilder från gårkvällen


I have a problem without it

hallå, åkte till sigrid igår efter jobbet kollade film och drack te efter det total deckade jag.. vart så himla trött de senaste dagarna och nu fick jag äntligen sova! wie, idag ska vi åka till stallet och rida och sen vet jag ikke vad vi ska göra, myskväll antar jag! 

saknar er tjejer ♥

vad tusan hände nu? gjort om hela blogg.se, vart en aning förvirrad. 
vet inte vad det var med mig på jobbet idag, var så trött så jag vet inte vad..kanske dags att jag går och lägger mig nudå eftersom jag börjar tidigt imorgon. Bilden är från kalmar, armbanden fick dom av mig när vi tog studenten. saknar er tjejer ♥

Tisdag i kalmar

Hej igen! Har lite tid över att blogga igen för mina kära vänner är en aning sega på att göra iordning sig. Vi ska snart ut och sola sen går färjan över till öland. måste bara avbryta med att säga att yoshi fick körkort idag!!!! Emelie sa det nu när jag satt här och skrev så har ringt och grattat & känner mig en aning avundsjuk.. Har förresten blivit galet kär, totalt förälskad... i en katt<3 lägger upp några bilder så förstår ni varför.  Är han inte världens gulligaste? vet inte hur men ska sno med han hem!


Godmorgon

Godmorgon. Nu ska vi äta frukost sen ut i det fina vädret, vad ska ni göra idag?
Var ju sugen på att köpa dessa men när vi gick in på hm här i kalmar så fanns det bara ett par kvar och det var storlek 37(har 38) fick på mig dom men ville ha en storlek större. Men blir nog inget köp för hittade massa fina på en ny webbshop som jag har hittat.

kalmar kalmar kalmar

hahah turistbilder till max, men hur nice är inte det? godnatt på er.


;Skor och klänningar

väldigt ombloggade skor, vilka gillar ni mest? jag skulle nog satsa på de vita.
Två fina somriga klännigar från jrf.Nu är det sova som gäller (skippade ju det förra natten) puss&godnatt!

;Framme i Kalmar

Nu är vi äntligen i kalmar! bussresan gick oväntat bra! Känns så obeskrivligt skönt att komma bort så ni fattar inte.. imorgon tar vi nog färjan över till öland åh jag var ju där varje sommar när jag var mindre så måste åka till några gamla favoriter. Känns verkligen som om dessa dagar kommer bli toppen!, JAG ÄR SÅ GLAD!!


You only live once,but if you do it right,once is enough


Tidig morgon

Godmorgon! Eller jag har varit vaken största delen av natten så kommer nog sova gott på bussen till kalmar senare idag, jag och alexandra ska dit och hälsa på emelie! Åker hem på torsdag för ska jobba på midsommar. Just nu ligger jag i sängen och kollar på sex and the city (Standard) ska snart packa klart och sedan städa. Lägger upp en "dagens" senare.

De senaste dagarna;

onsdag: Var på bio/fikade (snow white and the huntsman) med sigrid, sov också där efteråt.
torsdag: Hela dagen bestof av städning men på kvällen träffade jag elin och hon sov hemma hos mig.
fredag: Åkte till hallsberg med elin&yoshi och kollade på studentshowen som micke var med i & efter det kom cassie och vi kollade när sigrid tog studenten, så himla kul att se henne så glad! Följde med sigrid hem och åt mat och firade med hennes släkt sen efter det drog vi vidare till frms, slutade med att jag sov hos sigrid som vanligt.
lördag: Karin väckte oss vid 3 så hade sovit bort halva dagen. Grillade och kollade på film, riktig mysdag.
Filmklippet är från tidigare idag då sigrid var så envis med att det hette kanal6 & inte tv6 (webbtv) men hon hade ju såklart fel..

hahah.....


delad glädje,dubbel glädje

En bild som vi tog innan en galen utgång i Magaluf, åh vad jag saknar det! Sitter i skolan och gör de sista uppgifterna fast helt klar blir jag inte förns på torsdag. Kan inte fatta att jag tar studenten på fredag...
bjussar på två till bilder från balen också, kommer mer senare!

så mycket att berätta men så lite tid.

Hejsan! Saknat bloggen ju! Just nu sitter jag på ett hotellrum i Stockholm har varit och kollat på bigbrother finalen med Lowisa & Emma (synd att inte Amandus vann!). Har hänt massor sen jag skrev sist men det orkar jag inte skriva om nu men visar lite bilder från de senaste tre dagarna.  Balen,som vart riktigt lyckad!
Kommer sakna denna glädjespridare när skolan slutar!
ännu mera från balen och en bild från nån spontan teater som jag,elin,micke&jonas gick på.
mat & golf, som jag var riktigt usel på (jag som hade fått för mig att jag var så bra på det)
& avslutar med tre bilder som togs för några timmar sedan. Nu ska jag plugga! ciao!

RSS 2.0