träningskläder från nelly & ellos

träningskläder från nelly. Försöker hitta lite billiga varianter, lite av detta kommer nog klickas hem. 
 här är svå rosa från ellos

ja eller nej?

pälsjacka från hm 499:- 

vikings

har ni sett vikings? lite likt games of thrones. Kollat igenom 6 avsnitt och är fast... Inte min typ av serie egentligen, så sa jag om games med men fastnade ju där också. 

En mysig dag i Stockholm med morfar ♥

 
 
Haft mysigaste dagen i Stockholm med min fina morfar, regnade så vi satt mest på fik & pratade och efter det kollade vi på en teater.
Tog inte så många fler bilder en dessa två, tiden flög iväg!

två nya

godmorgon på er! vaknade av att pappa kom med frukost på sängen igen ♥ måste göra iordning mig för ska om nån timma iväg och fira moffi & efter det ska jag vidare till sigrid och gå ut med henne & yoshan. bilden ovan är två nya som jag nog kommer att ha på mig ikväll. Hoppas ni får en bra lördag! 

jacka från nelly.com

vill ha den här jackan ♥

bästa platsen jag vet.

några bilder från fallen, gosade med gamla ridskolehästar. 
gick vidare mot bron
tråkigt att jag inte hade någon kamera med mig, men iphonen är ju alltid med iaf! 
så himla fint. 

saker som inte får hända, händer.

 
att livet kan vara så orättvist, saker som inte får hända, händer. 
 

linne från gina

snyggt linne från gina, kostar 249:- 
 

saker från lycko.se

fick hem detta för någon/några veckor sedan & nu har jag hunnit prova allt. locktången är grymt bra! (förutom att det första jag gjorde var bränna mig ajaj) blir jättefina lockar, mycket finare än med plattången som jag alltid har använt förut. Realtechniues borsten är den bästa borsten som jag har haft! använder den varje dag ♥ men hårsprayen var inte speciellt bra men funkar, kan inte förvänta sig så mycket då det kostade ca 49? vet att jag skrev igår att jag skulle ladda upp bilder från fallen men hittar ingen sladd till mobilen så är lite svårt. Nu: jobb! 

så himla fint ute just nu!

hej på er! det var ett tag sen! Klockan är lite för mycket & jag borde nog sova nu.. men det går ju inte! Jobbade till 22 och blir så pigg när man sätter sig vid datorn :( jag som skulle försöka gå upp i tid imorgon och åka in till stan men får väl se hur det går med den saken. Ska lägga upp några bilder imorgon från när jag och elin åkte till fallen för några dagar sedan, har bara inte orkat lägga in dom på datorn än även fast det bara är iphonebilder.
 
 

moroccan frizz control

lagade nyss goooodaste pastan och sen fick jag hem moroccan frizz control som jag har velat testa ett tag, brukar få ganska frissigt hår på hösten/vintern så hoppas detta hjälper till med det. & stövlarna har kommit fram (som jag visade i ett tidigare inlägg) men jag hinner inte gå och hämta dom.. bööh vad irriterande. 

Expect problems and eat them for breakfast.

mysigt med höst ♥ varit ute med bonzi och ska nog bara kolla film tills jag börjar jobba vid 14 :) 

RSS 2.0