hej från magaluf!


Next month is summer

hej! stressen dödar mig. Vi hörs när jag kommer hem från Magaluf!


skor designade av Jessica Simpson

Skor designade av Jessica Simpsons ca 850kr. Vill ha! Men är rädd för att det kan bli tull..

hejee


Så himla tråkigt att det är så dött här men tiden räcker inte till just nu. Paniken iskolan är så jobbig, de två kommande dagarna kommer jag sitta med skoluppgifter 24/7. Har nyss haft ett förjävligt jobbigt prov som jag som tur var klarade av & nu sitter jag och väntar på att emelie&alex ska bli klara med ett prov som dom skriver & efter det ska vi göra klart ett grupparbete om opus dei som inte är speciellt kul.. längtar tills på tisdag då jag vill vara klar med allt som har med skolan att göra och ha grymmaste veckan med mina tjejer♥
måste klara av detta!


därför ska man äta jordgubbar...

♥ Jordgubbar innehåller väldigt mycket antioxidanter! Desto rödare jordgubbar, desto mer antioxidanter.
♥ En portion jordgubbar täcker upp mer än den dadliga dosen C-vitamin. Alltså är de mer C-vitaminrika än apelsiner!
♥ Jordgubbar är även väldigt rika på fibrer, det gör att magen hålls i form.
♥ Jordgubbar innehåller en elagsyra som skyddar kroppen mot UV-strålar. Ännu en anledning till att äta det under sommaren!
♥ Jordgubbar har visat sig stimulera det hormon vi har i kroppen som ökar ämnesomsättningen, mättnadskänslan och blodsockret.
♥ De är även rika på magnesium! Om du ofta är sötsugen och särskilt på chocklad (eh, hello?) så kan det faktiskt vara magnesiumbrist. Ta en skål jordgubbar istället!
♥ Självklart är gubbarna väldigt kalorisnåla också.
♥ Sedan vet ni säkert att jordgubbarna är rika på järn! Något som är extra viktigt för oss kvinnor att få i sig då det är väldigt vanligt med järnbrist för oss.

Fredag

image description

just nu:Har jag nyss gjort klart en uppgift till skolan men har miljoner kvar. Nu kommer mormor&morfar hit och vi ska äta pizza tsm och efter det kör jag igång med pluggandet igen! Imorgon jobbar jag i 11h så blir nog inte några inlägg här.. nu ska jag äta! ciao



har nog världens sötaste hund

okej han måste vara världens sötaste voove! här är han ledsen för att mamma&pappa står utanför och pratar och för att han inte fick följa med ut. sorry för piprösten ;)

Glömt att visa;

hur grymma är inte dessa?


lite bilder från veckan;

köpt jordgubbar på lunchen nästan varje dag... favvo ju!

Det är inte så bra för mig det här med lunchrasten, äter snabbt och sedan går jag runt och kollar kläder istället..
praktiserat på LL-Design där jag nu trivs jätte jätte bra! härliga människor och nu denna vecka har bara flygit iväg! Känns både konstigt och tråkigt att det är sista dagen imorgon.
var och gjorde sista provningen på balklänningen så nästa gång jag kommer så kommer den vara helt klar & jag är så nöjd!Efter det åkte jag och fikade med älskade mormor.
Halsband som jag fick i födelsedagspresent.
Det var lite bilder från de senaste dagarna men nu ska jag sova är verkligen helt slut sen får jag inte försova mig imorgon (var ett mirakel att jag hann med bussen idag) Godnatt på er!

mysig grillning med yoshi

När det tar två timmar att få upp en eld så måste det vara något fel.. veden som vi hade var inte så mysig heller... men vi hade kul och det var huvudsaken! Slutade med att vi cyklade hem till yoshi när det började bli mörkt och tog fram en engångsgrill och satte oss på trappan och grillade pinnbröd och pratade i timmar.

gif maker at gickr.com

När jag skulle lägga tidningen i elden så skriker yoshi "vänta,döda inte oskar" eller ngt liknande. hahhaa


land how they changed our lives forever

Igår så var jag och yoshi på bio, kollade på the vow,älska mig igen. Typiskt mig och yoshi film! både jag och y grät endel under filmen(såklart). Tyckte att den var riktigt bra! bara slutet som var lite dåligt.Jätte värd att se iaf!

ilördags:

två bilder från ilördags då det var lite släkt här och firade mig.

Elvis and Anabelle

d

outfit inlägg

från förr förra veckan tror jag.. kjol från bikbok,tröja min systers,väska från gina.

Shoelove

Måste bara flika in och visa mina älskade skor som jag fick i födelsedagspresent.


Här var det dött!

Dött...ja... Fyllt år,pluggat,praktik,valborg,kompisar. Har massa bilder att visa men det får jag göra senare. Igår sov jag hos min Elin & imorgon blir det först praktik och efter det bio med yoshi. Natti natti!

God morgon torsdag

Sitter på soldäcket och dricker kaffe, väntar på att jag ska börja.


Idag kom den saknade solen

Efter praktiken så träffade jag elin för lite solhäng&kolla in hennes nya lägenhet var så länge sen vi sågs så var riktigt kul. Just nu sitter jag livrädd i min säng för såg en bamsespindel på golvet.. hata hata hata. Nu ska jag väl försöka sova snart men ville ju ladda upp lite bilder från igår när jag och yoshi grillade + en outfit bild.. men vågar inte leta efter kamerasladden för den där dumma spindeln.. vilken jädra tjej jag är!

lite bilder

lite bilder som hittades på min iphone när jag vaknade. (yes har en iphone igen! är såååå glad!!) Solen är framme och det är härligt väder ute så ska lägga mig ute och kolla på bigbrother sen träffa yoshi för att senare åka iväg och grilla tror vi.

RSS 2.0