lite vill ha ifrån zara


ledig dag med pappa.

 
hejhej! ledig idag också, så varit iväg med pappa som alltid (y) åkte till kumla en sväng och sen marieberg där jag bjöd han på nån taco,pizza/buffé. Nu sitter jag och väntar på att gå iväg och träffa jossan en stund har bakat paj så nu hoppas jag att hon blir glad ;)
 

missglamorous.se

 
klickade hem 4par örhängen nyss, dom kommer ifrån http://missglamorous.se/

och så var vi där igen, tillbaka på ruta ett.

måndag, eller ja fredag ska det ju kännas som för mig eftersom jag jobbar tor-mån men njaaa. vaknade och var på dåligaste humöret så har inte gjort ett dugg även fast jag har massor som jag måste göra (såklart).
 
Bara en vecka kvar tills jag och alex åker ifrån Sverige i några dagar, exakt vad jag behöver nu. ♥

- Marc By Marc Jacobs & chanel .

såg att nelly fått in mycket från Marc By Marc Jacobs ♥ Vill ju köpa en liten svart väska när jag är i barcelona, tänkte först köpa en från michael kors men kanske är roligare att köpa en från Marc eftersom jag inte har något därifrån. Får se vad jag hittar när jag är där!
 något annat som jag vill köpa i taxfreen är den här parfymen, hört så mycket bra om den.

jag vill känna något som jag aldrig känt förut.


portkod 1525

sitter & väntar på att portkod ska börja, första avsnittet idag

“ What a slut time is. She screws everybody. ”

Godmorgon! Idag är jag ledig :) Ska städa och sen plugga, känns som om det är standard när jag är ledig.. sotaren är här just nu och bonzo är galen för att han är instängd i mitt rum, så han sitter och piper brevid mig.

mitt fönster. Elin om du ser detta så mååste vi hinna åka till fallen innan alla löv försvinner!

Att börja älska en låt på nytt.

 ♥♥♥

If you don't stand for something you fall for anything.

var ute med lillen nyss, försökte ta några bilder på han.. men det gick ju inge bra för det ville han inte alls gå med på ;). Vart en riktig festhelg denna helg, var ute både fredag & lördag och hade roligt båda kvällarna! Sov hos sigrid på fredagen efter att vi hade varit på harrys där det såklart mest var gamlingar fast hade himla kul där iaf! och vaknade tidigt så hann städa hennes lägenhet och gå och handla goofrulle för att överraska henne på födelsedagen, hon är ju inte så lättväckt som tur är. tog bussen hem vid 18 och gjorde bara iordning mig för att åka in och träffa Nea, var jätte roligt att se henne igen ♥ som det alltid är!  Idag har jag jobbat några timmar och ju känner jag att jag behöver sova någon timma för sov inte så mycket inatt. Hoppas att ni hade en bra helg!

RSS 2.0