Valborg

Nu kör vi på Valborgutgång! Tror ni jag skippar kepsen? Ha en värd kväll! Puss


Utkast: April 28, 2012


Hejsan! Dagen har bestått av praktik på LL Design och direkt efter det till statoil för att jobba så kan säga att jag är en aning slut nu. På min lunchrast kom yoshi förbi och vi gick och åt mat tsm på saigon massa prat & timman gick lite för fort. & pippin på bilden var förjävligt irriterande (tog bilderna iväntan på att jag började) satt brevid mig och kacklade hela tiden hade taskigt nog lust att ge den en höger, men är ju lite för snäll för det ;)


Blå från hm

blått från hm, klänningen  påminner mig om min blåa klänning: (klicka på bilderna för större)

Fredag!

Dagens klädsel&Godmorgon! Nu är jag lite stressad igen.. somvanligt på mornarna och ska bara packa ihop väskan och sedan gå till bussen men innan det tänkte jag lägga upp en bild:
Ha en bra fredag!

Avslutar dagen såhär.

Avslutar dagen med bad i jacuzzin med pappa&sara nu ska jag kolla på bb och sedan sova.

Bikinis

Snygga bikinis från nelly.

Nytt halband från gina.

Nytt halsband frn gina. Nu blir det springa till bussen! Tjejkväll istan idag, kom förbi :)



I guess that it's you I want to hold on to,

Några bilder från igår.

Onsdag

knasig pose på första bilden? ja men nu måste jag iväg till bussen och praktiken, hörs när jag kommer hem!

chloeting.com

Slutade vid 5 idag så kom hem vid 6 och då gick sara,jag&bonzi på promenad och stannade ihagen och tog massa fina bilder men hittar inte sladden till kameran så kan inte lägga upp dom, får bli imorgon om jag nu hittar sladden.. Hittat massa nya och inspirerande bloggar bla: chloething.com(bilden)

& förresten imorgon är det 50% på allt i alla bikbok butiker så skynda fynda,fynda!!


raj&ivy

Sitter och gråter åt näst sista avsnittet av 90210, när raj dör. Funkade inte att lägga in klippet  bara ljudet fungerar men lägger upp det när det har kommit ut något klipp som fungerar. Nu ska jag sova, natti!



-Nothing is as bad as not being here.




kan inte sova..

ååååååh, jag som skulle sova nu! Precis när jag höll på och somna så ringde det i mobilen och det var sigrid som festar loss i cypern jädrans fusk! Vart så glad av att prata med henne så nu blev jag suuper pigg,jag som ska upp tidigt imorgon.. får väl kolla in lite internetshoppar och hoppas på att jag blir lite tröttare. Om jag skulle ha min iphone så skulle det väl se ut såhär:

Wen, hair care

jätte sugen på att prova dessa produkter, läste på bloggar osv att dom var jätte bra. Någon som har provat?

Godnattt!

Nu ska jag sova, imorgon är det första praktikdagen,hoppas på tre roliga veckor!


resa-det bästa som finns

"verkar som om du har rest mycket, vart har du varit nån stans? nyfiken!!"-Anna
Svar: Har faktiskt inte rest så väldigt mycket det är nu på senaste åren då jag fått ett jobb som jag har haft möjlighet att börja göra det. Så det har blivit endel resor som mestadels har varit till spanien: Barcelona,Playa the ingles&arguineguin. Också varit i London och manchester.

Bilden är från när jag var i arguineguin(Gran Canaria)
Resa är verkligen det roligaste man kan göra så man ska passa på när man är ung och har råd. Jag vill alltid ha en resa framför mig något att se fram emot och längta efter. Det första jag gör när jag kommer hem från en resa är att börja tänka&planera en ny, kan sitta och kolla på olika "ressidor" i timmar hahah är ni likadana? Nu är det bara ca 30 dagar kvar tills jag,alex&emelie åker till magaluf,längtar galet mycket!



life is far to important to be taken seriously

gammalbild, Vill att mitt hår ska bli sådär långt! På bilden har jag löshår & är ganska lockande att sätta i igen eftersom jag vill ha långt hår på studenten men ska försöka hålla mig.

film från nyår, med elin & yoshi

film från nyår, herregudars


Outfit


klänning från vila

Denna vill jag ha i magaluf, voooopvoop.


Godmorgon/middag

Godmorgon! Eller ja morgon & morgon... Riktigt länge sen jag vaknade såhär sent. Sitter med min nassekopp och dricker kaffe, ska ta och gå ut en långpromenad med bonzo som jag och syskonen gjorde igår.
Bild från gårkvällen då det vart kortspel.

tacos med familjen

Nyss ätit tacos med la familia, resten av kvällen har jag inga planer på.

hm

besviken.. sett denna på högra bilden och längtat tills den skulle komma in på hm & nu när den har kommit in så är storlek 44 den minsta storleken? buhu. Bra för plånkan iaf...


Moroccanoil

någon som vet om den är bra?


Utkast: April 21, 2012

Väcktes av att sigrid ringde och sa att hon var i stockholm och snart skulle åka, sorgligt värre. Nu på morgonen har jag kollat på 90210 och druckit kaffe. Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på vad jag sysslade med igårkväll. Nu står det storstädning och pluggande på dagens to do list. Hoppas att ni har en bra lördag!

gjorde om ett par jeans till shorts & satte på nitar som vart lite ojämt osv men är nöjd iaf. 


To the moon and back

vi tre ♥

Where have you been

Hoppas att videon kommer ut snart!

some are more important than others

Just insett att en av mina närmaste vänner snart åker bort i 6 veckor. Har lite panik, eller inte lite panik utan mycket panik.Kändes som om det var långt kvar tills du skulle åka.. och nu känns det som en evighet tills du kommer tillbaka. Det är nu man förstår hur mycket vissa personer betyder, för fy fan vad bra du är bra. Lev livet och ha så kul du bara kan för det förtjänar du verkligen! ♥

onsdag

Hej, inte mycket tid för bloggen just nu. Idag dekorerade vi naglar till en uppgift så jag gjorde dom på bilden ovan. Somnade såklart när jag kom hem men var bara bra för nu ska jag försöka somna om så att jag orkar med att åka den tidiga bussen imorgon. Hörs kanske något imorgon,puss!

.

döööööör, kommer in en vikarie på nicolas lektion och går inte att sluta skratta sitter och biter mig i läppen för att inte skratta. Stackare jag och många sitter och fnissar.

Utkast: April 17, 2012

Hejsan! Min dag har mest bestått av att sova & vila förutom nu på kvällen då jag var iväg på personalmöte & ja nu ska jag väl slå på en film och sedan sova. Imorgon är det lång dag skola till halv 5 sedan hämtar mormor upp mig för vi ska åka till sömmerskan som håller på att sy min balklänning & har nog hittat dom rätta klackarna nu också väldigt enkla men jätte fina men don visar jag inte än.. dessa bilder är från ilördags på hundarna.





Önskelista:



Godnatt

Hejsan på er! Nu ska jag försöka sova. Imorgon blir det vara hemma, men på tisdag då jädrans ska jag till skolan. Hade inte så mycket att skriva.. bilden ovan är från ivintras hemma hos mig innan en utekväll med emelie.
Nej men godnatt på er!

somebody that I used to know





Bikini rensning!


Brukar ha jätte svårt att slänga kläder men idag när jag kollade igenom min "bikinilåda" och såg hur många gamla skitbikinis som fanns däri så var jag tvungen att rensa. Vissa bikinis är från när jag gick i 6:an? 6:an!!! Passar såklart inte. Så nu slängde jag det som inte passade och det vart en rejäl hög (bilden ovan). När jag vaknade idag märkte jag att ögonflusset hade spridit sig till det andra ögat också, så irriterande! Idag ska jag bara vila och senare kommer mormor&morfar hit, men tror att jag ska sova en stund innan är helt slut i kroppen.

Summer term 2012,Jack Wills


Parfymerna


Juicy couture- nja jag gillade inte denna parfym så mycket...kändes som det var en parfym för äldre om ni fattar vad jag menar lite mormor parfym över det hela hahaha men det var en fin förpackning iaf ;)

Britney Spears circus fantasy- Denna parfym gillade jag mycket så den kommer användas väl. Perfekt "reseparfym" pågrund av storleken.

Utkast: April 15, 2012

Nä nu jädrar ska jag bli frisk, imorgon ska jag be mamma att vi åker till ett apotek och köper denna och hoppas att det hjälper! Yoshi ringde nyss också när hon var på festen som jag också skulle ha varit på nu, blev lite rastlös och deppig när man sitter hemma. Men har iaf spelat kort med sassi nu på kvällen.

Klänning från forever21


Så söt klänning från forever21. Snyggt att ha skinnjacka,converse&bara ben till. Sommar kom!

A lifetime dream


There is something in the New York air that
makes sleep useless



varning.

Hoppas att ni inte vart rädda nu ;) ser ju helt förjävlig ut men ja ibland gör man det med, speciellt när man är sjuk (då får man se förjävlig ut) ligger i sängen och har försökt sova men går inte med min huvudvärk så det vart att jag fastnade här istället såklart. Dom flesta utav mina vänner är ute och dansar och festar just nu och jag är en aning avundsjuk kan jag säga! & egentligen så skulle jag ha jobbat fredag,lördag,söndag men det går ju inte nu med min dunder förkylning,ögonfluss och ständiga huvudvärk så min snälla syster hoppar in istället för mig
& jussste skulle ju ha lagt in parfym och det dära men har inte orkat lägga in bilder från kameran,slöis jag vet..



Något som jag aldrig kan säga nej till -Jordgubbar



När jag är sjuk så brukar jag alltid glömma bort att äta, man är inte så hungrig. Men för nån timma sen när mamma kom hem med jordgubbar och choklad så blev jag på ett annat humör. Nu sitter jag & väntar på att bb ska börja :)
Fick hem 2 parfymer från jobbet idag, det jobbiga är att jag inte känner lukten hahah skitirriterande är ju så nyfiken! Men får se om jag känner doften imorgon, då ska jag visa dom här i bloggen.

you jump, I jump.


japp fortsätter nörda titanic, denna scenen är to die for.

jeffrey campbell

Jaha fortfarande en aning bitter.. vaknade och upptäckte att jag hade fått ögonfluss.."kul".. verkligen det sista jag behöver just nu. Sitter och kollar på jeffrey campbell skor inte heller så smart eftersom jag inte har några pengar alls.


I skolan

känner att tabletten börjar gå ur, eller har snarare gått ur helt. glömde nässprejen hemma också klant som jag är. Som ni hör så har jag blivit förkyld och klagar väldigt mycket.. fast idag under skoltiden så har det gått ganska bra bara lite slö men det är ju inte ovanligt! när jag kommer hem ska jag ta ett långt bad och dricka miljoner liter te och kolla på tvpogram, är ju final av top model sverige idag! Jag hoppas på att clara vinner. Nu ska jag gå iväg till bussen.. Ni får en segis bild på mig sålänge ;)

 


we can stop the universe with our heartbeats tonight


weheartit

Filmklipp från modevisningen


videon är tagen från alexandras blogg(alexandrabergkvist.blogg.se) lite klipp från modevisningen.

turkos/gröna byxor



Ankle cuffs

något som står next på inköpslistan är ankle cuffs, så himla snyggt!

en hängig söndag


från forever21
Hejsan! Jag har blivit smittad av en jävligt jobbig förkylning så igår när jag kom hem från yoshi vid 12-1 tiden på kvällen/natten somnade jag direkt och sov till 14:40 dagen därpå. Kännt mig hängig hela dagen och har bara legat i soffan och inte gjort ett dugg. Tur att vi är lediga imorgon också för det behöver jag om jag ska orka med skolan.

.

Gårkvällen spenderades med yoshi och vi kollade bb och någon knasig kines film som vi bara gråt-skrattade till & Jag lärade mig faktiskt hur man säger "du är fin som en blomma" på kinesiska det ni ;). Idag vaknade jag med dunkande huvudvärk som inte ville gå över.. somande vit 2-3 någon gång och blev väckt av mormor&morfar som var här och skulle fika med oss. Nu har jag varit och handlat påskmat med mamma&pappa så nu är det påskmiddag på g och efter det traskar jag iväg till yoshi för ännu en myskväll. Glad Påsk på er alla!

ciao bella



Ligger i sängen och kollar på svenska filmen ciao bella, den går på 5an för er som vill se. Tycker att hon som spelar huvudrollen är så fin! Utanför snöar det som fan, kommer vara vinter imorgon så det är bara att ta fram vinterjackan.... & det är jag lite bitter över.


Pay me in clothes



sakerna inte ville fastna på bild men dessa två lyckades göra det. Linnet är från gina & shortsen är från forever 21.

lite bilder från kryssningen!




Precis när jag tar denna bilden så skulle killen där bakom gå fram och prata med mig haha vi båda skrattade ihjäl oss när vi kollade på denna bild sen som förövrigt jag ser groggy ut på? hahah




redo för nästa omgång efter 1-2 timmas sömn! konstigt nog vart jag inte trött förens på bussen påvägen hem.
Bilderna kommer ifrån kryssningen. Efter många om och men eller snarare försök att få tag i yoshi.. inte så lätt eftersom min iphone vart stulen under kryssningen (men det är en annan historia) så blir det träffa henne ikväll och ha myskväll förhoppningsvis. Nu städning och pluggning! + lägger upp massa nya inköp här senare


2 st filmer från kryssningen, haha söta?


Två glada hoppandes tjejer!

helt plötsligt går våran vän gustav upp och kör karaoke, oväntat & kul!

Heart of The Ocean

När jag gick i 5-6 (tror jag) avgudade jag verkligen titanic, kunde varje replik, tyckte att leonardo var världens snyggaste, kollade på den om & om & om igen.. Kommer ihåg när yoshi och jag kollade på den för första gången och vi två småttingar satt i soffan och grät i floder tillsammans.

" Love can touch us one time and last for a lifetime, and never let go till we're gone."

“A woman’s heart is a deep ocean of secrets. But now you know there was a man named Jack Dawson and that he saved me… in every way that a person can be saved. I don’t even have a picture of him. He exists now… only in my memory.”

Rose: “You jump, I jump, right?” Jack: "Right"






Nu har den kommit ut i 3d och känner att jag måste se den! Ska försöka få med mig yoshi så att vi kan sitta och gråta precis som när vi var små.

Studentkryssning




Kryssningen var grym! Hade så sjukt kul & träffade massa härliga människor! dessa 3 bilder tog jag från funcruises fb. Hoppas på mer kryssningar i framtiden! Resten utav lovet ska jag bara sooova,träna&plugga.

Dagens bilder


dagens bilder, haft en super bra dag med yoshi & fick med mig 3 saker hem som jag visar om en stund.


OMBRE

Lite skakis är jag allt, spontan som jag alltid brukar vara med mitt hår.. ja vi får se hur detta blir!

-Två nya shorts



säger bara: SOMMAR;SOMMAR;SOOOMMMAR!

Modevisning på ritz



igår så hade vi modevsning på ritz & det vart riktigt lyckat! Orkar inte lägga upp massa bilder just nu men bjuder på två den ena är på mig och min fina vän alexandra! idag har jag bara sovit & jobbat och imorgon är det förmiddags pass på jobbet som gäller + träffa saknade yoshi! Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen Nattttti


RSS 2.0