& det här kommer vi på dagen innan! åker till bråvalla!

 
såhär dagen innan så har vi kommit på att vi ska dra iväg till bråvalla, yoshi rinde mig vid kanske 11 och frågade om jag ville med hahahaha så vi har bokat biljetterna idag och drar dit imorgon! Fast jag ska först åka på en liten tripp med lowisa och sassi, till kolmården m.m. Så nu har jag packat och stressat hela dagen men det här kommer bli bästa helgen känner jag på mig! speciellt taggad att se avicii & rebeca och fiona ♥ sen är det massa andra bra som ska spela.. vi hörs när jag kommer hem igen & kameran är såklart med! 
 

två dagar i sigrids båt

Att åka iväg till sigrids båt var så himla skönt,vi slöade,gick runt vid båtarna, spelade kort och kollade filmer med massa god mat. Vädret var lite busigt för ena stunden var det strålande sol och nästa sekund kunde det spöregna men vi hade ganska tur med det för alltid när vi hade varit på promenad och gick in i båten så började det regna (och är hur mysigt som helst att sitta i en båt med tända ljus och spela kort när det regnar). Dagen efter åkte vi och hälsade på sigrids farmor, hur söt som helst. Glömde kameran hemma tyvärr men har lite kassa iphonebilder. 
 
 
 

lite bilder från midsommar ♥

Det här är nästan alla bilderna jag tog på midsommar, hoppas ni hade en bra kväll! det hade jag ;) Är lite stressad för ska iväg till sigrids båt där vi ska sova inatt. Vi hörs när vi hörs! Puss ♥

le vernis nail colour intermezzo - chanel

iphoneskal som är påväg till mig ♥
 

There is no remedy for love but to love more.

hahah ser ni vilken min jag gör på bilden? sötaste lilla fåret som var supergosig! Spenderat dagarna med sigrid och igår vart det ingen paddling utan åkte in till stan och gick runt där och åt god mat. Sedan åkte vi iväg och kollade på en lägenhet och sedan drog vi iväg till sommarstugan för att ha det mys. Idag har vi åkt runt i hallsberg och fixat inför imorgon efter det har vi badat,tvättat bilen,grillat & bara slöat. Imorgon är det midsommarafton!♥
 
 

Better things are coming

 Hej på er! Just nu sitter jag och väntar på att min sega vän sigrid ska höra av sig. Tror att vi ska iväg och hyra en kanot och paddla runt i den, kan bli kul! Har inte gjort någe alls idag bara städat lite och kollat på film. Ha en bra ons!♥ 
fick dessa armband från forever idag + två klänningar. 
 
 

detta har jag gjort de senaste dagarna

Nu kommer ett sånt där inlägg om vad jag har hållt på med de senaste dagarna. 
 shoppade med mammsen och efter det åkte vi till mormor och morfar och fikade rabareberpaj som pappi hade bakat.
träffade saknade yoshi och åt jensens för 25kr, då var vi ganska nöjda! 
åkte vidare till hällabrottet för att bada och sola!
ätit glass med dessa tjejer i kumla ♥ älskar att dom valde två kulor glass & fick överdrivet stora. 
tältning har jag också hunnit med, något som vi jämt gjorde för några år sedan. nostalgi ;) 
drack vin & dom andra kämpade med tältet,det där tältet var inte det bästa för jag vaknade med huvet utanför tältet! 
så himla fint där på kvällarna men något äckligt som hände var arr när jag skulle gå och hämta något i bilen så hoppar det upp en jädra räv i ett träd och glor på mig i en sekund och sen hoppar den ner igen.. vart livrädd ju! 
 
 
 

summer on the way

 

Några summerburst bilder innan jag somnar;

 
 

Kindness, I've discovered, is everything in life.

hej på er! stressar fortfarande hela dagarna och sover knappt något på nätterna (men det är ju lite så det ska va). Imorgon blir det åka iväg och kolla när micke tar studenten och efter det jobb. Bilden är från igår då det vart utgång med sigrid och massa andra. Nu måste jag fan sova! 
det dåliga med klackar är att man knappt kan gå när kvällen är slut.. tur att jag har snälla vänner som bär! 
 
 

klockor

på jakt efter en klocka, vilken tycker ni? 
 
 

är ganska hög på livet just nu, glädje

haft härligaste dagarna! Idag åkte jag,elin&micke till hällebo och här är 2 av alla bilderna vi tog.
Så skönt att det har varit härligt väder dom senaste dagarna ♥
har ju miljoner bilder och saker som jag vill skriva om här, speciellt mer om london & summerburst som jag var på ihelgen, men tiden räcker inte riktigt till.. imorgon ska jag träna,jobba & sen får vi se om det blir utgång som jag hoppas på. Hoppas att ni haft en bra vecka och att ni njuter av solen när den för en gångs skull är här ;) Puss!
 

todays;

jacka: h&m (haft i 100 år) 
klänning: primark 
skor: converse 
halsband: forever21 

Överraskningsfest för bästa pappa♥

Idag hade vi överraskningsfest för pappsen! Vart jäätte bra & kul och vädret var perfekt♥ Hinner inte skriva mer för måste verkligen sova, får se om jag hinner skriva någonting här innan summerburst för har fullt upp fram tills dess. 
 

halsband halsband halsband

hej!Idag har varit en stressig dag.. började med att jag och lowisa sprang runt på stan för att hitta något till summerburst,hon hittade en hel outfit medans jag bara hittade ett halsband..men blir nog bra iaf tror jag.Är så sjukt taggad!
och igår var jag, mammi,emma&sara på marieberg och då hittade jag ett halsband från hm som jag har letat efter ett tag, tycker att det är så himla fint. Här bär Patricia Bright halsbandet. (orkade inte ta egna bilder ;)) 

en del av shoppingen från london;

som ni förstår så vart det väääldigt mycket shopping i london (största anledningen till att vi åkte) 
ställen som primark är ju så grymt billigt & man kan faktist hitta massa där. (fast är inte bästa kvaliten) 
varit lite "flowercrazy" den senaste tiden så passade på att köpa lite billiga blommsmycken 
varför har vi inte: forever21,vs ,riverisland & new look i sverige? Riktigt dåligt tycker jag ;) 
handlade såklart lite underkläder och en parfym på vs. Detta fotade jag på hotellrummet efter andra dagen där. Pinsamt nog så handlade vi ännu mer, vart lite galna där borta ;) Mer bilder från london kommer senare, lovar mina vänner♥
 

tillbaka

tillbaka från london, hade en rolig resa! & vi har shoppat massor ;). Älskar london och tycker att det är ett ställe som man alltid kan åka tillbaka till.. går lixom inte att tröttna på! Så om ni inte har varit där så tycker jag absolut att ni ska åka dit.Hamnade på ett så knasigt hotell, vilket var kul för det var något som vi skrattade åt hela tiden. 
fina jossan i hyde park ♥

RSS 2.0