Våga färgglada byxor, snyggt ivår!


Tycker att det är så snyggt när man vågar ha de färgade jeansen från tex: gina. Tycker att orginalet bär upp dom riktigt snyggt! våga färg! & om inte testa ett par vita, lika snyggt det.


Strålande sol


Hej, kom nyss hem. Vart lite shopping & en fika efter skolan med emelie & alex. Köpte en mintgrön tröja (hittade såklart inte någon jacka) visar den senare om jag orkar för är helt slut.. emelie har till och med redan somnat bredvid mig medans alex är jätte pigg. ikväll är det 100 dagars festen men vi har bestämt oss för att stanna hemma.. inga bussar som går så är ganska hopplöst. Men känner ändå att jag inte skulle ha orkat med en utgång ikväll,
blir mys här hemma istället .

Spring jackets


längtar tills det kommer ännu mera värme så att man kan gå i vårjackor (även fast jag går i skinnjacka redan nu) bilder kommer från annwis blogg & jag vill ha allihoppa speciellt västen &  behöver köpa en ny jacka till våren så ska kika lite på stan idag efter skolan. shoppingsugen som aldrig förr!

Påväg till skolan

Pigga och glada tjejer påväg till skolan :) idag har vi bara hantverk, lika skönt som alltid!

image description

 


Februari 28, 22:48




emelie & alexandra har kommit hit och dom stannar här tills på fredag :) kollar just nu på tv och har ätit våfflor och jordgubbar mums mums. Imorgon ska vi upp tidigt till skolan så ska nog snart sova, hörs imorgon!

Det här köpte jag när jag var på stan ifredags;


Detta köpte jag ifredags; en tröja/blus från bikbok med min just nu favorit färg & sedan ett läppstift från maxfactor

live in the moment



Har ju "lånat" min mormor&morfars hus undertiden dom är utomlands så har bott här sen ifredags, känns riktigt härligt att ha egna regler eller vad man säger & ända sen ifredags så har jag haft massa vänner,middagar,förfester
osv som man inte alltid kan ha när man bor hemma hos min "stora" familj eller klart man kan det men inte lika fritt som när man bor själv såklart & att städa&diska är inte alls så jobbigt faktiskt. Det är också därför jag inte har bloggat så mycket har haft fullt upp och igår pluggade jag på dagen och åkte senare på kvällen till ikea med mamma för att handla lite saker, hämtade också upp elin på hemvägen och hade myskväll här i huset igen.

Söndag;


söndag; dagen spenderades med elin(som sov hos mig natten innan),erik&gustav. Vi åkte iväg och köpte mat i pålsboda sedan hem till mig och gjorde tacos,kollade på film & pratade. Erik och gustav åkte hem vid 8-9 och då gjorde jag & elin te, när elin tog sin första klunk av te:t så spottade hon ut det lika snabbt & så började hon asgarva.

Jag fattade ingenting och började såklart skratta åt henne så säger hon "linni ta en klunk" & jag gör det (ångrart) hade ju råkat hälla i salt istället för socker & fy fan vad det smakade blä haha. Sedan satt vi i sängen och pratade om allt möjligt tills klockan blev runt 3 på natten, galet hur tiden kan gå så fort när jag spenderar den med dig, love u

guess what i just bought...



Frukost på sängen till min fina vän



ilördags på morgonen var jag en bra vän och gick up och gjorde frukost på sängen till sigrid

slappdag;


har kämpat med att få internet hela dagen & nu på kvällen löste det sig! Har hunnit gjort en hel del. Detta är iallafall dagens bilder, riktig skön  slapp dag.

Hemma hos sigrid


Sitter hemma hos sigrid och kollar egenom massa gammla bilder, denna är från båtresan som jag följde med på. Har varit så snäll och bakat små mini pajer som vi snart ska hugga in på. eller snarare nu för nu ropar hon.

mys med syskonen och utgång med sigrid


onsdag; åkte in till stan med emma, handlade massa mat&gott på ica och sedan gick vi iväg till lowisa och jag lagade mat medans dom färgade håret osv var där tills 8-9 tiden då jag mötte upp sigrid för utgång som vart lyckad även fast jag inte var så taggad på att gå ut från första början.Kan säga att jag höll på att dö av skratt när s&j skulle köra sumobrottning haha såg så himla roligt ut, synd att jag inte filmade dom! sålde dessutom en pizza som sigrid hade betalt 50 kr för för 200kr hahah bara att gå runt hörnet igen och köpa en ny igen! Tröga killlar det där  ;)
Sen fick vi skjuts av snälla olivia hem.

mys och prat,



i tisdags vart det prat till lite film till runt 3 tiden på natten då jag gick hemåt.  med yoshan såklart!

when you finally let go of the past


true...
kvällen blir nog inte så bad iallafall! nu styr vi galenheter!

videoklipp från ilördags kväll, töntiga jag..


Sommarlängtan


självfallet längtar man efter sol&värme i detta slaskiga/kalla/äkliga sverige.. Försöker tänka på magaluf som ändå inte är så långt borta ("bara" några månader kvar). Inte mycket pluggande blir gjort heller.. kan verkligen inte plugga själv.  Det är sportlov & det jag längtar till är fredag? lite konstigt men då blir det en heldag med yoshi med massa  galenskap, inga kan komma på eller göra så knäppa saker som vi, sommaren 2009 säger jag bara hahhahahah

Be kind, even to those who are not.


elin hade med sig gottigott ilördags när hon var här o hälsade på, orkar inte lägga upp några mer bilder för nu är det plugg som gäller! bäst att göra så mycket skit nu ibörjan av lovet istället för att stressa ihjäl sig i slutet, får hoppas på att jag får endel gjort så ni får ha en riktigt bra måndag.hörs vi senare ikväll!

Lördags kväll

Galet kul med bästan,


i väntan på att elin ska komma hit..


Hemkommen från jobbet & nu sitter jag och väntar på att elin ska komma hem till mig, blir en mys kväll

nelly trend, skinnbyxor



Jamilla från topmodel i idol


ni vet jamilla? från top model sverige? hittade det här klippet. hade inte en aning om att hon hade varit med i idol. Synd bara att hon kastade bort chansen sådär. fast hon kom ju vidare men sedan åkte hon ut pågrund av att hon var hes.. haha jaja.

Försöker fylla min garderob med massa färg



mina 2 senaste; blå kavaj från hm (mycket mera starkade klarblå än vad den blev på bilden) & ett chockrosa glesstickat linne som också kommer från hm. Nu till vår & sommar ska jag sluta använda så mycket svart/grått/bruna plagg, blir&ser så himla tråkigt i längden.. nej färg skarre va!

min dag genom instagram;


idag åkte vi till gustavsviks motionsbad, jag & Alex satt mest och pratade och simmade inte så mycket.. kom hem väldigt tidigt vid ca 12-1 & då väntade på att sara skulle komma hem så att hon kunde följa med mig och hämta ett packet, vart besviken för hittar verkligen ingen jacka som jag gillar.. den här var inte heller som jag trodde så den får jag skicka tillbaka. Somnade nu på eftermiddagen också så blev väckt av pappa för någon timme sedan. Efter helgens jobb så har jag sportlov! väldigt skönt det även fast den kommer bestå av mycket pluggande.

Thursday


idag fick jag hem tre saker på posten vouge,solglasögon & den här passhållaren som jag gillar mycketmycket i en fin mintgrön färg (bilden gör den inte rättvis) piggade upp mig efter att jag varit urtrött hela dagen. Nu ska jag ta & städa mitt rum för det behövs verkligen.

Dagens bilder från skolan






onsdag & det betyder hantverk hela dagen. Har varit en bra dag, orkar inte skriva mer än så just nu..
vad tycker ni om vårat försök till gruppbild? snyggt&smidigt. Hörs senare!

THE VOW- In Theaters Valentine's Day 2012


pappi&mammi, ni är så underbara!


- Have a happy valentines day ♥



Missade nyss bussen.. men inga sura miner för det! Alla hjärtans dag idag så är på strålande humör ändå.
Puss på er&hoppas att ni får massa kärlek från nära idag♥

pluggande


herregud hur ska jag kunna komma ihåg allt detta? önska mig lycka till med provet imorgon!
Ska lägga mig och kolla på dokumentär om islam och hoppas på att lite av det också fastnar, godnatt på er!

Ledsen för alla iphonebilder..

Försöker plugga.. Men kommer inte åt någonting på schoolsoft (skolans hemsida) så har lånat en bok från morfar om islam som vi ska ha prov i på tisdag (panik) får bli en riktig pluggdag imorgon. Igår var jag med med yoshi,Sigrid,gustav&rikard. Följde bland annat med killarna ut på sjön för att sladda på isen medans fegis yoshi/Sigrid stannade inne ;) men kul var det & sedan vart det lite annat på kvällen. Orkar inte skriva mer nu & måste fortsätta plugga..


Några bilder från gårkvällen



bilder från gårkvällen!

Hemlig utflykt

Ska om ca en timma åka iväg med nästan alla jobbkamrater på en "hemlig utflykt" blir nog riktigt kul, speciellt när man inte vet vart man ska ;) har annars haft en riktigt rutten dag med massa otur, men det kan vi ta någon annan gång för nu måste jag göra mig iordning
Ha en bra fredag!


rea på nellyskor: member.com


var inte riktigt några som föll mig helt i smaken, men gå in och kika om det är några du gillar!

Finbesök

Yoshi kom hem till mig & vart somvanligt prat i flera timmar och tiden bara rullade iväg... mysmys hade endel att ta igen eftersom vi inte har setts på ett tag. Men nu ska jag sova och hoppas på att jag kommer upp imorgon, natti!

Tog en liten smygbild på henne när hon prata i telefonen

sommar badkläder från h&m


vill ha allt detta till sommaren!!
gillar den blåa baddräkten som man kan ha som body med ett par shorts isommar

“The journey not the arrival matters.”


Någon kan inte vänta på sommaren, Nytt från h&m


Fick hem detta från h&m idag jag är ju en sucker för urringningar i ryggen & denna byxdress har det. + en hatt som ska vara med i en fotografering och förhoppningsvis ska den användas i sommar. Längtar så mycket efter värmen!

Grymt fina iphoneskal!



Tror nog att jag har bloggat om den här sidan förut men skadar nog inte någon att göra det igen, för hur sjukt fina iphoneskal har dom? kostar runt 300kr & ni hittar dom på http://society6.com själv vill man ju ha allihoppppa!

Håll hårt i dina närmaste-Inlägget är till bästa vän, elin.

Gick in på elins blogg och såg gulligaste inlägget så kände att jag ville göra ett "gulligull" inlägg till min bästa.
Har inte hunnit träffas/ses och har glömt bort varandra den senaste veckan


Man kan så lätt ta en person för givet, det kan jag göra med dig. Har som en självklarhet att du alltid ska finnas här för mig för det är något som du alltid har gjort sen jag var 5 år. Du är ju den personen som alltid kommer betyda mest för mig & är så otoligt jävla glad över att vi träffades och att vi har hållt ihop i alla dessa år.




-Vi har samma sjuka humor & skrattar som mest gör jag när jag är med dig. Kommer ihåg det som igår när vi: lekte att vi var ekorrar i skogen,lekte med dockor,strejkade inför dina föräldrar när du skulle flytta ifrån min gata in till örebro,kände oss coola när vi gick runt med våra cigaretter (som var choklad/tuggumi cigaretter). När man var i den åldern så fanns det knappt några problem, som sedan kom i massor när man vart äldre, men det sköna då var att jag hade dig som stöttade genom allt, hur dumma saker jag än hade gjort eller hur idiotisk jag var så fanns du där. Min andra halva, det är verkligen  du.

Ägg ägg & ägg

Måndag-pappa äggen är slut
Tisdag-mamma alla äggen är slut
Onsdag-mamma&pappa äggen är slut!
Onsdags kväll- (öppnar kylskåpet) pappa kommer och säger "Nu är verkligen inte äggen slut"


i need a man how thinks it's right when it's so wrong


jag just nu. nästan alltid när jag är sjuk så har jag jätte stor lust att blogga hela tiden... man har lixom inte så mycket annat för sig. Imorgon ska jag iväg till skolan igen för kan inte missa så mycket,tycker att jag blir sjuk ofta? jätte jobbigt! men idag har jag mått helt okej speciellt nu på eftermiddagen efter att ha tagit ett antal tabletter så har jag varit jätte rastlös. Förresten så färgade mamma min utväxt isöndags, gillar att ha mörkare färg i botten och lite ljusare i längderna mycket roligare att ha så än samma färg i hela håret, men jag ändrar mig väl snart igen.
strawberry blonde- har min favorit hårfärg väldigt länge , vad har ni för favvo?

Bloggar från mobilen

Gjorde nyss mina naglar gröna/turkosa och smällde på massa glitter så nu ska jag ta bort det fula runt kanterna & sedan återgå till pluggandet...


Detta finns i min vardagssminkväska:


Detta är vad som finns i min vardagssminkväska!& någon gång senare kan jag  visa vad som finns i min "festsminkväska"
1. foundation - make up store 2. concealer - make up store 3. puder - make up store
4. rouge - elf 5. ögonbrynspenna - h&m    6. eyeliner - isadora 7. mascara - maybelline
8. glittereyeliner - make up store    9. ögonfransböjare - primark    10. ögonnskuggor - make up store,elf,mist
11. pincett - kicks 12. lip Balm - primark   13. läppstift - Isadora/? 14. läppglans - elf/hawaiiana

Utkast: Feb. 6, 2012

När alarmet ringde imorrse och jag gick upp kändes det som om jag skulle svimma (antagligen reste jag min för fort) men det svartnade för ögonen och jag "ramlade" ner på golvet.. så sjukanmälde mig och somnade om, vaknade vid 2 & har inte gjort någonting sen dess, legat i sängen & kollat på film.

upcoming - Alla hjärtans dag ♥


Inte långt kvar tills alla hjärtans dag! & såklart är det ett måste att man ska klä sig i rött. här ovan är några fina exempel på några röda godingar från Nelly.se till er som kanske ska gå ut på dejt på kvällen.Själv drar jag nog på mig en röd tröja+röda läppar eftersom min alla hjärtans dag ska spenderas med vänner& det blir lika mysigt det!

"här vill jag sitta och blogga"



vill sitta och blogga från min blommiga altan men istället sitter jag inomhus och fryser! 20- är inte roligt på något sätt! Jag som hatar kylan/snön så när jag blir äldre får jag väl spendera vintrarna i något varmare land för detta är förjävligt, vill ju inte ens gå utanför dörren...

Love is a state of being in harmony with yourself.

hej! klantiga jag glömde att emelie hade min laddare så nu blir det nog inte så mycket bloggande i helgen..(fast så brukar jag säga men sen bloggar jag iallafall) Efter skolan så åkte jag till mormor och morfar och pluggade,kollade på massa gamla smycken,åt mat & satt och pratade. Kom nyss hem och nu tänker jag nog kolla på sex and the city och försöka somna i tid. Imorgon är det ett 7 timmars pass på jobbet som gäller!
image description
fick massa smycken av mormor

Torsdag-ledig


hunnit med mycket idag! varit ledig fast gick up vid 6 för att ta bussen hem när sigrid skulle till skolan. har gått ut med bonzo,tränat,badat,lagat mat,städat hela huset & nu väntar jag på att emelie&alex ska komma hit, vi ska plugga och så sover dom här ikväll. & om du läser detta sigrid, tack för gårdagen/kvällen du gjorde min dag!

<3

Sitter och äter med Sigrid, ska snart ta bussen hem till henne & sover nog där ikväll :) vi hörs senare! Puss


Det närmar sig...


åh vad studenten närmar sig med blandade känslor! Har suttit här i min säng och lyssnat på musik och kollat på massa bilder, försvunnit i mina tankar. Nån dag den här veckan vill jag åka till en tyg affär för att kolla tyger till studentklänningen som jag ska sy. Det kommer bli så bra!

RSS 2.0