Sol!

Har det underbart!


På Arlanda

Nu är vi på Arlanda och har nyss ätit och nu sitter vi och väntar på att flyget ska gå, hörs om en vecka!!


one picture


bild på alex,foki&mig

Kan inte sova

Var jätte trött när jag kom hem efter jobbet men nu kan jag inte sova har försökt i 1-2 timmar är fortfarande jätte trött men går verkligen inte och nu är det bara en timme kvar tills jag ska gå upp känns lite onödigt att somna nu.. Haha " what to do " får väl sova i bilen. Riktigt onödigt och ointressant inlägg känner jag men nu när jag har tagit mig tid och skriva det så ska jag också lägga upp det! Puss på er :*


Julstjärna- första advent



Igår hade pappa satt upp en julstjärna i mitt fönster och idag har jag satt upp röda gardiner m.m så nu är det juligt och mysigt! verkar som om det är bara jag som inte tycker att snön ska komma? tycker att alla tjatar om det nu men för mig får den gärna komma på julafton och försvinna på nyårsafton ;)

Från mässan:


♥ nagellack från elf
foundation från oriflame
♥ läppstift från oriflame
♥ silkesdroppar från Poze
♥ bodylotion från "I Love" (Har blivit beroende)

Packar

Inte långt kvar!


Attitude mässan i Stockholm




(bilderna är tagna av mig/mina så om ni vill ta någon så fråga!)
tre bilder från dagen! Har haft det jätte kul idag på Attitude mässan i stockholm! Ni som inte var där missade verkligen något! fast går ju såklart att gå dit imorgon med. Dagen gick jätte snabbt och har träffat många trevliga människor och fått med mig lite småsaker hem & mer bilder orkar jag inte lägga upp just nu men finns på min fb snart (kommer såklart lägga upp lite mer bilder här senare)

resgalen


längtar så till söndagsnatt! bara det jag har tänkt på de senaste dagarna, ingen förstår hur skönt det ska bli att åka bort från sverige så obeskrivligt skönt! Har varit trött på det här ruttna landet i evigheter och speciellt nu när det är grått och tråkigt.. vill bara resa resa resa hela tiden

wanties


sååå sugen!

Pocket Full Of Sunshine - Easy A


take me away

Iskolan

Sitter och väntar på att nagellektionen med underbara knäppisarna Alex&emelie!


Jag hann!

Letade ihjäl mig efter min plånbok och hittade den verkligen inte men så ringde jag Emelie som har full koll så då hittade jag den tillslut så nu sitter jag på bussen påväg till skolan


stressiga dagar


stressigt just nu! de kommande dagarna är fullbokade med jobb,vänner,mässa  hinner knappt med bloggen känner jag.. är bara innan jag ska sova som jag hinner med att skriva någonting men ska bli bättre promess!

stylist






Är på min gamla ridskola

Sitter på min gamla ridskola och väntar på att lillasyster ska börja rida. Läskigt hur ett ställe inte har förändrats på 10 år till och med min favorit häst som jag hade här när jag var 6 år (en vit pytteliten tjockis häst) står kvar i samma box. Idag hade vi förresten stylist sm eller Utagning till det & jag var modell inte så kul att vara det när man blir så taggad att vara med och sminka men denna gång fick det bli så (visar bilder senare ikväll eller imorgon) efter det mötte jag upp morfar och vi gick lite på stan och kollade glasögon till honom och sen tog vi bussen hem och då vart det fika och massa prat med m&m och nu sitter jag somsagt på ridskolan och kollar på min söta syster som rider så vi hörs när jag kommer hem!


wondering

funderar&funderar vet inte vad som är bäst. vad som gör mig lyckligast. lite för jobbigt val hoppar fram och tillbaka hela tiden. kommer jag ångra mig? blö blir galen!!!!!

/L

Forget what has hurt you in the past


haha jag & wingman ifredags. Idag har jag inte gjort ett dugg och har inte planerat att göra något åt det heller.. kom nyss upp ur badet och nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova

I was here


Mys med familjen

Tacos och vin och nu slår vi på en deckare! Mys med familjen helt enkelt


Frukost

Mums!


godmorgon


godmorgon! Jag är död & emelie är svinstressad för att hon ska på bio gårkvällen var rolig föruttom i slutet nu ska jag äta frukost och vakna till liv för sedan kommer släkten hit för att vi ska fira älskade syster!

mysig avslutning på torsdagen


en avslappnad alexandra ;) Jag gjorde först ansiktsbehandling på henne och hon gjorde sedan på mig. för skönt att avsluta dagen med tända ljus,massage,aniktsmask, mysig musik m.m Nu ska jag iväg till skolan för samhäll,bild&idrott efter det följer emelie med mig hem & så åker vi in till stan igen för att gå ut på strömpan ;)

but we'll start with forever♥

idag vad jag&cassiebo på premiären av breaking dawn & den var så sjukt bra! verkligen den bästa av filmerna tyckte jag! så kolla kolla kolla! längtar tills nästa film kommer ut och hoppas att den är lika bra som denna!

skyltfönster


bild: fnylen.blogg.se. H&Ms skylt fönster, finfint! Har inte så mycket att berätta.. bara att efter skolan åkte jag till yoshi och planerade mera nyår så får se hur det blir. Imorgon ska jag på bio twiligt men sigrid är så sjuk och kan inte gå så får prata med någon som kan eller så slutar det att jag sitter lonley där inne på bio:n nej vad sorligt? i en soffa dessutom haha.

wanties


/L

give me everything to night


fick bli en mobilbild från ilördags. Igårnatt så sov jag 2h och är inte det minsta trött nu? vet inte vad det är för fel men kan verkligen inte somna bara ligger och vänder mig... så får hoppas på mer sömn inatt. Är så taggad för jag och yoshi håller på att styra upp nyår kanske lite tidigt eller vad tycker ni?men tror iallfall att det kommer bli så grymt bra! (om det nu blir som vi har tänkt) bäst att vara ute i god tid när det gäller lokaler osv.

2 små filmer från igårkväll

2 små klipp från gårkvällen! Jag töntar mig inne på toaletten men var väl glad antar jag ;)

Let go of what you can't change


Åkte till yoshi efter jobbet och gjorde klart våran mumsiga present till cassie & gjorde iordning oss för att sedan gå på maskerad hemma hos cassie. Nu ska jag snart iväg till jobbet igen men innan det ska jag äta mat med släkt som är på ingång det är ju farsdag så nu får ni alla krama&skämma bort era pappor! det har iallfall jag gjort ;)

bara jag har dig ja då klarar jag nog allt,


Idag Har jag inte gjort så speciellt mycket. åkte iväg till yoshi i några timmar och snacka skit och skrattade så att det gjorde ont i magen. När jag kom hem så åkte jag med mammi och solade och nu ska jag bada och kolla film & idag ska jag verkligen försöka somna lite  tidigare eftersom jag ska jobba tidigt imorgon.


klänning från Nelly Trend


Idag kom klänningen (bilden) så nu ska jag bara köpa lite tyg sy om lite & så kommer den bli jättefin!

min underbara


tänker på dig, du är så bra<3 När du kommer hem så kommer jag direkt & då blir titanic och mys.

Thanks

make the time go backwards, like 5 years?Thanks

words on your body


något som jag har tänkt på lite då&då är att skaffa en tatuering. Något litet som har bestydelse osv osv. gillar den första bland bilderna ovanför en sympol som sedan går ut i ett ord. Jag ska försöka att dra med yoshi i det här
eller vi pratade om det för länge sen att vi skulle göra det tillsammans min lilla women in chrime haha nä vad töntigt
det dära lät nu då. Men ni fattar ;) får reminda henne på lördag då vi ska ses!

vad ska jag välja?


okej.. vad ska jag välja bort? sjöman,kisse,mimmipigg? hahah vettetusan

shoohollic


detta är skorna som jag fick hem för någon vecka sedan! miaw

bok och tidning


ååååh, idag kom boken + vouge så nu ska jag göra iordning lite mat&te och börja läsa boken! Hoppas att den är lika bra sen de andra böckerna (men det tvivlar jag inte på)

One day


ser ju likblek ut!(No makeup) kanske dags att göra någonting åt det? hahah

kollar ni på mtv? EMA

kollar på mtv och tjurar just nu för att justin vann över bruno, vad är det för skit?
uppdate:
Nu vann Bruno "best new"!!

Promenad

Går långpromenad med mamma,pappa&bonzi (såklart)

 


Utkast: Nov. 6, 2011

Idag är första dagen på ca 2 veckor som jag känner att jag mår riktigt bra. Jag känner för första gången att jag
klarar det här, att jag inte behöver ha mer ångest och sova dåligt över detta. för jag vet att det är rätt. Har aldrig
mått så dåligt som jag har gjort de senaste veckorna men det är ingenting som jag varken kan eller vill visa utåt.
Folk frågar och då sätter man på fakesmilet automatiskt och säger att allt är bra för jag är en sån person jag
vill helst inte visa mina negativa känslor jag håller dom hellre för mig själv. Jag har gömt mig hos mina
kompisar inte viljat vara själv planerat in att göra saker exakt varje dag För att jag vet att när jag är själv
kommer alla känslor,tankar som en smäll rakt i ansiktet och det har jag inte klarat av. men måste acceptera att
det är okej att inte vara okej.

"when all goes wrong go left

bild:Thinoholic.devote.se
hej igen! okej.. det är inte bra för mig att ligga hemma såhär hahah blir för mycket nätshopping! köpte farsdag present till pappsen eftersom det är farsdag nästa söndag och har faktiskt tro deteller ej köpt min nyårs outfit blir en enkel svart klänning med guldiga detaljer & ett par svarta snygga skor med glitterklack för har ni sett att asos har rea (50%!!!!!) på snygga partyklackar idag? så himla bra! var jätte nära på att klicka hem ett par andra också men hejdade mig när jag insåg att jag då skulle få leva på 100kr i tre veckor.. inget mera shoppande punkt slut.

Zipper bag


slog till & köpte den ombloggade väskan, blir bra som ny skolväska/datorväska eftersom jag nyss slängde min andra som gick sönder. dock kommer min ifrån melba

ELSAS VÄRLD

min favorit bok/böcker har kommit ut som tvserie! vet dock inte vad jag tycker än. Men här är första avsnittet!

den nya boken har kommit ut också så den är påväg hem till mig!

Maybe they need to run free


en bild från igårkväll :) Vaknade av att det bankade i hela huset (inte det roligaste) ska bara slöa hela dagen plugga och kolla på fim. Ska på 2 maskerader snart så beställde nyss hem lite grejer&tror att det kommer bli super!
kanske visar senare ;)älskar maskrader/halloween osv så himla kul att klä ut sig! vad tror ni att jag ska vara?

Baby I was born this way


Nu kommer snart sigrid hit :) eller vänta jag tror att hon kom nu hahha! så då hann jag inte skriva mera

Ser det ut såhär när ni går in på min blogg?


ser det ut såhär när ni går in på min blogg?

Det vart inte någon lång promenad



Blev inte inte så lång promenad det där inte jag&bonzo stötte på 3 älgar och då vart det snabbt hem
igen haha det är sjukt hur stora dom är! & läskiga också.. bilderna är tagna för nån/några veckor sedan

It´s friday!!

herregud vad dåligt jag sov inatt! somnade inte förns 4-5 där någongång efter flera timmars vridande
och vändande i sängen och sen vaknar jag 9:20? Har nyss badat och druckit kaffe och ska ut och
springa/gå långpromenad (känner lite att jag tog det i fel ordning, kanske hade varit bäst att bada
efterråt haha så det lutar mest mot en promenad)
Nu ska jag kolla på ett avsnitt s&c och dricka up
mitt älskade kaffe,Godmorgon förresten!

bitch you have more problem then vogue

Vaknade ganska sent idag så nu ska jag bara göra iordning mig och äta och sedan bär det av till
jobbet. Även fast det känns segt att jobba på lovet så behöver jag verkligen extra pengarna eftersom
jag ska resa så mycket detta år. blir 3 resor (förhoppningsvis) och en utav dom är till New york och dit
är det inte precis billigt att resa. Efter jobbet får jag se om jag träffar några vänner men annars så ska
jag träffa sigrid imorgon vi ska nog ut på kvällen sen på dagen så ska jag tvinga henne att hjälpa mig
med mina uppgifter från skolan för det blir somvanligt så att jag tänker att "jag har hela lovet på mig"
men sedan att jag aldrig tar mig tid för att göra uppgifterna... Tänker/Gör ni också så?

nighteli night


åkte hem från sigrid vid kl 2 idag sen dess har jag inte gjort någonting bara slöat och kollat filmer
osv. imorgon ska jag jobba. kommer snart upp en video med några små klipp från gårdagen m.m

love is in the air


höstlov


Hej alla! Det var ett tag sen nu har just nu höstlov och har spenderat dom senaste tre dagarna i
ett hus mitt ute i igenstans, jätte mysigt faktiskt! varit med många vänner osv. skriver igen lite senare, puss

RSS 2.0