"If you have happiness, you have everything"

bild från förra veckan ♥
Varit på möte med jobbet och efter det åka jag och lowisa in till stan en snabbis, nu har jag nyss ätit och ska snart göra iordning mig för jobb.. kvällspass med syster. 

fina höst jacka

köpte en höstjacka för några dagar sen, älskar den! änligen en jacka som jag verkligen tycker om.. har alltid haft svårt att hitta jackor. kostar 1499:-(aj) och kommer ifrån mq. nedan är två bilder från samma dag, var med lowisa på dagen och gick på stan sen mötte vi upp mammsen på marieberg och på kvällen så hade pappat fixat kräftor! mums!  

beroende av att kolla på bilder på weheartit


jobb och efter det sol och bad

 
efter jobbet åkte jag iväg till sigrid och vi drog iväg och bade, spelade kort m.m Vart skönaste vädret idag, så har varit riktigt irriterande att stå inne och jobba men några timmar fick jag i solen iallafall. Imorgon är jag ledig, tror att jag ska gymma, umgås med syster & sen iväg och handla med mammsen. 
enkel & fin, kostar just nu bara 150:-  nelly

Snart så kommer hösten

 
köpte vanliga kängor/boots till hösten, börjar kännas lite okej att det snart är höst men bara lite! stickade tröjor,kängor,ljus och sånt är ju ganska mysigt... det är när vintern kommer som ni kommer få höra på klagande! 

"His problem is he's ann asshole"

 
Godmorgon! Idag är jag ganska seg.. ska börja jobba om 3 timmar och orkar inte riktigt gå upp ur sängen, fast det behöver jag inte heller göra. Ska kolla på sex and the city och äta frukost. japp det låter bra! 
 
 
 
 

härlig dag i stan med emelie & alex ♥

haft en jättebra dag med dessa tjejer, emelie är äntligen hemma i örebro en sväng! suttit på en filt i stadsparken och pratat och köpte med sallad från gröna grodan. hälsade på våran gamla skola också & gud vad jag saknar tiden där! men mest saknar jag nog att träffa emelie och alex varje dag.. var iaf kul att prata med gamla lärare.

det här kom hem till mig idag ♥

 ♥

mat med bästavännen efter jobbet

åh vad jag har saknat den här tjejen! hinner ju aldrig ses! Men idag så vart det äntligen av! åkte in till stan och mötte upp henne och vi satte oss på ett fik och pratade i någon timme efter det flyttade vi oss till jensen där gullet bjöd på mat! hahah vart lite i fel ordning.. gick hem i spöregn och nu ska vi nog bara ta det lugnt.

några av dom senaste dagarna:

jag & jossan blev bjudna på fin middag hemma hos sigrid för nån dag sen, hon hade gjort det jättefint! men tog inga bilder då, satt bara och pratade massa. Senare åkte vi iväg till hjortkvarn och köpte glass eller jag köpte frappe.. vidare till någon skola där vi spelade basket och töntade oss, åkte runt med bilen lite överallt sen hem till sigrid igen för att kolla film! sov där och dagen efter när jag och yoshi kom hem så fick vi lite ångest över all skit som vi hade ätit så drog iväg till gymmet, bästa passet och har träningsverken från helvetet idag. 
också hunnit med bio,mat på stan & pistol 

båt till Vaxholm ♥

för ett tag sen var jag & syster i stockholm så här kommer några bilder från vaxholm! 
åt mat på ett fint ställe vid vattnet, ni skulle ha sett deras efterrätter! sjukt men vart bara macka för oss ;) 
gullig affär, var jätte mysigt att gå runt på ön. 

despicable me

 
har ni sett dumma mig/despicable me? jossan har gjort mig bestatt av dessa sen hon vann ett sånt gosedjur när vi var i london, så vi kollade på den andra filmen som kom ut för ett tag sen igår hemma hos sigrid. love ♥ Det är sååå min töntiga humor. Sen dess har bobo som vi kallar honom följt med lite överallt till och med på bråvalla! 
 

masssa mat

fick någe ryck igår för var så sugen på thai/kina mat så började laga massa mat hemma, vart matkoma efter det + att det vart massa över så jag och pappsen gick över till mormor & morfar och lämnade till dom. 
 
 
 

ett collage med bilder från ifredags;


and I always will.


believe you can and you're halfway there

Hej på er! igår vart det jobb och efter det kom jossan och hämtade mig, vi åkte till pålsboda för mat & att träffa sigrid en snabbis. Hemma hos jossan igen så vart det vin & massa prat, tog upp madrasser nere i vardagsrummet och sov där hade mysigaste kvällen som vi alltid har.. men nu är jag hemma igen och försöker få lite energi för börjar jobba på 2h seegt! Men efter det blir det helg och massa kul! puss på er ♥

- when the sun rises in the west and sets in the east

 
hejhej! Idag har jag varit ledig (weeeiihoo) fast ställde klockan på 9 iaf för att jag inte ville sova bort hela dagen... cyklade iväg till mormor&morfar och spenderade förmiddagen där och hjälpte moffi att klippa flisan sen åt vi mat där också. När vi kom hem därifrån så fick jag och sara någe ryck, ville åka in till stan och gå i affärer så kollade buss och den skulle gå om 20 min så det var bara att stressa men vi hann! så gick runt på stan och sedan åt vi mat. Haft en himla bra dag och nu är det time för sova för jag börjar 05:45 imorgon! natti ♥
 

enjoy life, we are young

behöver komma iväg.. till ett varmt varmt varmt ställe ♥

enkla men så fina linnen

 
gillar dessa enkla linnen, men vet inte vilken färg som är finast? från missguided 

she's not me

 
När jag slutade jobbet så vart det ut i solen direkt! glass & bad i våran lilla pool vart det också ;)
matdax, älskar sallad! är ju godast av allt!
söt pappa som grillar 
yumyum
cyklade iväg med sassi och åt glass vid favvoträdet 
när vi cyklade hem så började det verkligen ösregna, när vi hade slängt in kameran och mobilerna i huset så sprang vi ut igen och töntade oss i regnet hahahha härligaste på länge! 
 

RSS 2.0