komsi till ritz imorgon mellan 12-16 på modevisning.

Morgondagen kommer bli gryyyyymm!

Med kaffemuggen i min hand

Efter att ha läst samma text på ca 15 sidor 10-20 gr skrivit ner massa anteckningar i blocket så känner jag att jag inte kan eller kommer ihåg ett skit? Pluggade igår och läste egenom det ihelgen, men fortfarande inget? herregud. Och just nu är jag så slut i huvet och ser dubbelt när jag ska läsa allt igen. Vilken otursdag jag har idag? och inte nog med det så blir morgondagen värre har fullt upp: möte med lärare 08-09 prov 09-14 utvecklingssamtal 14:30-15:00 plugga inför nagelprovet 15-16 sedan ta mig till jobbet för jag börjar klockan 17 och slutar 22 gaaaah. Ursäkta för de jobbiga inläggen... nu ska jag åter igen läsa egenom texterna.

Fan varför försover jag mig hela tiden

När man ställer 5 alarm men inte går upp eller vaknar är man riktigt dålig.. Precis det jag gjort idag och många andra dagar. Är på sämsta humöret och orkar ingenting just nu. Fan!


.

Blir så glad av denna video

Jag vill utomlands nu!

Sitter uppe och kollar på resor.. vill åka överallt! jätte bra priser just nu också! åh vad jag vill boka! Är så nära att ringa och tvinga med en vän. Kan inte sluta kolla heller, hittar ju bara bättre och bättre. Nej skärpning!



body chaine

body chainen som jag berättade om i ett annat inlägg har jag blivit beroende av, går att ha till allt.

freedom comes when you learn to let go.

animated gif maker

photo Booth fungerar igen, har inte gjort det på jätte länge,glad tjej! Imorgon ska jag ha en riktig pluggdag ska bocka av massa från listan har jag bestämt mig för + att jag ska träna det ni!


Dagens;



Bilder från gårkvällen, första grillkvällen iår!









Några bilder från gårkvällen då det vart grillning för första gången iår! mysigt värre. Nu ska jag städa och göra iordning mig för om ngn timma kommer släkten och firar min älskade mammi

.


Nytt linne från hm


Norpade åt mig detta spets/franslinne idag på hm & också en "body chaine" från gina som kommer synas här senare!

onsdag-torsdag


Igår gick jag sara&lowisa på promenad med bonzi och köpte glass, så himla härligt väder! & Idag hade jag sovmorgon och på bussen träffade jag yoshi så drog med mig henne lite på stan sedan två lektioner iskolan och efter det jobb & nu är jag hemma och ska snart sova...

wanties


ge mig dessa tack.♥ ♥

Färgglada jeans


Dessa är snart hemma hos mig! älskar färg just nu!
Stressigt är ordet man skulle beskriva mitt liv med just just.. Har miljoner saker att göra och känner att jag inte hinner med överhuvudtaget, har gjort endel idag iallafall. Mycket bloggande lär det inte bli. Imorgon har jag skola till 4 och efter det ska jag iväg till jobbet och jobba 17-22. Helgen kommer till 80% gå till plugg... buuu

Men det spelar ingen roll, för vi har all tid i världen.


Idag är en såndär dag då jag bara har lusst att spola tillbaka tiden,till sommaren såklart. Sånna där spontana dagar & kvällar med yoshi. Åka ut till kumla med moppen och ha mysiga picknickar med timmars prat då tiden bara rinner iväg för att man har så roligt.. men det spelar ingen roll för känns som om man har all tid i världen.


en seg måndag som denna



for everything thats true, I turn to you.


Elin åkte hem för ca 1 timma sedan.. Igår kollade vi på sex and the city och pratade hel kvällen. Nu ska jag snart åka iväg till jobbet för att jobba i 7 timmar, hoppas tiden går fort idag!

Innan jobbet

Nu ska jag snart iväg till jobbet, är sjukt trött men det får vi fixa med kaffe ;) Efter jobbet kommer nog elin hit och sover här. Elin om du ser detta så vill jag bara skriva:  I have a surprise for you!


Don't go with the flow


sugen på nån av dessa..


"It's not true I had nothing on, I had the radio on."


gårdagen&natten spenderades hos elin, jag gjorde klart ett arbete and so did she. Morgonen väcktes vi av att elins mamma undrade om inte elin skulle börja kl 8:40 elin frågar nervöst vad klockan är & hon svarar såklart att klockan är 8:30 bara att stressa iväg..utan smink..ful och allt vad jag var. Åkte hem vid 2-3 och däckade isängen och sov i nån timma, väcktes klockan 6 och då badade jag kollade på tv och städade.. & nu är det dags att sova igen är riktigt trött

Lars Wallin "Jag kallar det konst-mode"

Såg ni Top Model igår? Har helt fastnat för det programet tycker att det är jättebra! Igår gästade Lars Wallin Top Model där modellerna plåtade på stranden i hans klänningar.Favoritklänningen var den som Alica hade på sig

Bilder på Lars klänningar som jag tog på attitudemässan och en bild på mig & Lars. Han är en så snäll&härlig person!

En utav mina favoritklänningar som Lars Wallin har gjort.(klicka på bilden)



Jättefin himmel


kollade ut genom fönstret & såg detta, var tvungen att springa ut och ta en bild!

ghd,scharlet collection deluxe



Den är grym!

Spring outfit, details



Kissies outfit


Har inte gillat kissies stil så mycket men denna gång fick hon till det! Jeansen sitter skitsnyggt! Tycker ni inte?

6 Snygga Skinnjackor


1&2-Jomfama by kenza 3-Nelly.se 4&5-modekungen.se 6-riverisland.com
Jag tycker att man ska satsa på en röd skinnjacka eller en skinnjacka med ärmar i annat material eller färg.

Peace and Love 2012


är det värt? Ni som har varit där berätta! 

starprinted

Beställningen från forever21 kom idag utanför dörren & är jätte nöjd med alla plaggen + att leveransen var väldigt snabb,gött när det kommer direkt till dörren (slöis) Är också skönt att man slipper tullen nu när dom har startat en ny sida, innan vågade jag inte beställa därifrån eftersom man riskerade att få betala tull. Såklart så orkar jag inte ta kort på plaggen nu,men här är en bild som jag tog med min iphone på linnet iaf & bikinin brevid kommer ifrån nelly.


sickness is a bitch

hej! Tog inte många dagar innan jag kom tillbaka. Jaja Hunnit med att ha mitt vanliga magont,blivit smittad av magsjuka och nu förkylning på det. Kul? inte alls faktiskt. Det jag har roat mig med är att plugga och glott på tv samt kollat på miljoner bilder som gör mig glad (som bilden ovan med min gos). somsagt; "sickness is a bitch"

SHARE THIS!


Slutar blogga nu under en tid

Hej! Mår för tillfället skit.. Har mått dåligt både fre,lör & nu idag kämpat igenom med jobbet,pluggat & sovit massor. 
Går upp och ner hela tiden också, ibland mår jag jätte bra och ibland mår jag blä, hatar min mage. Får se hur jag känner mig imorgon. Proppat i mig tabletter hela denna dag så just nu mår jag prima fast helt utmattad bara.

Har iaf bestämt mig för att inte blogga på ett tag.
Tycker verkligen att det är jätte kul att blogga osv men måste ställa plugget före nu, fick en reminder när jag skrev upp allt som jag har kvar och satte upp det på garderobsväggen (då man ser hur mycket det verkligen är)

Så nu ska jag ta tag i mig själv göra klart allt jag har kvar & stänga av mobilen&datorn som ständigt distraherar mig från att plugga... Så hörs vi när jag är klar med skiten!

Ny tröja från lili!


If you walk away, everyday it will rain



.


Nej nu ska jag & mina knäppisar sooooooooova

Those who bring sunshine to the lives of others



härliga torsdag

idag har det varit fullt upp! samhällskunskap,fotografering,invigning av plussalongen,modevisning & resturang med alex,emelie&sandra det vart grekiska kolgrillen så himla god mat där yumm! och när vi kom hem vart det jordgubbar framför tv:n.

 


backstage iphonebilder från fotograferingen idag



Vi har sammarbetat med it-gymnasiets fotografer så idag var det dags för fotografering, vart jätte bra!

Godmorgon

Sitter i köket och dricker kaffe medans Alex&Emelie gör iordning sig. Har kommit på att kaffe är mycket godare om man dricker det ur en stor te mugg(kul för er att veta)Vi ska snart iväg till bussen & skolan för sam&fotografering.

RSS 2.0