stan med alex & sova hos jossan.

alltså finns det ens något sötare än han?
åkte in till stan vid 12 & träffade alex, vi satt på en uteservering och planerade resor & pratade i timmar, känns så kul & skönt att snart ha något att se fram emot! sen gick vi på stan tills det stängde och då tog hon bussen hem och jag gick till yoshi och sov över där, sista gången jag ser den lägenheten eftersom dom flyttar till hus på söndag. & jag har inte ens kommit hemifrån än ;)

all you need

hahah godmorgon, här vill jag stanna hela dagen & det kommer jag nog också göra.
 

det finns så mycket mer.


litet paris minne

- här var vi på ett hotellrum i Paris, hade gått & köpt världens godaste vin som jag inte har hittat i sverige än! men det är väl så att dom godaste vinerna bara finns i Paris.. eller vad sägger du jossan? Kommer ihåg att vi fick någe ryck och hoppade runt i rummet och jag började måla på jossans mage & att vi råkade spilla vin överallt i sängen.
min favoritbild från Paris ♥

daylight

Hej! Orkar inte lägga in bilder från mobilen så min instabild får duga, elin kom hit på fredagen och sov över här.. vi hade lika mysigt som alltid med lång promenad och jag gjorde iordning mat. Sen vart det dags för jobbhelg tredje gången irad, men har gått snabbt & nu är jag ledig 2 helger ♥.
 
Just nu mår jag inge bra alls om jag ska vara ärlig, min kropp är död och magen gör ont.
Ska tigga massage när nån kommer hem.

one tree hill

-Tree Hill is just a place somewhere in the world. Maybe it’s a lot like your world, maybe it’s nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you. Someone trying to find their way. Someone trying to find their place. Someone trying to find their self.
För några år sen kollade jag på serien "one tree hill" kollade sista avsnitten nu som jag har missat.
"We spend so much time wanting, pursuing, wishing. But ambition is good, chasing things with integrity is good. Dreaming." - Haley
"If you had a friend you knew you would never see again what would you say? If you could do one last thing for someone you love what would it be? Say it, do it, don't wait. Nothing lasts forever." - Brooke
"Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want" - Mouth
"Do you have it? Good. Now believe it can come true." - Milli
 You never know where the next miracle is going to come from." - Quinn
"The next memory, the next smile, the next wish come true." - Clay
"But if you believe that it's right around the corner" - Chase
"You open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it" - Chris Keller
"You might just get the thing you wish for" - Skills
"The world is full of magic, you just have to believe in it." - Julian
"So make your wish. Do you have it?" - Brooke
 "Good. Now believe in it" - Nathan
"With all your heart" - Haley

slöa dagar

hejhej! följde med lowisa hem efter mötet i onsdags & vi skulle egentligen gå ut på kvällen men sen ångrade vi oss och gick istället till hemmakväll köpte med godis och åt mat och kollade film med Niklas. Tog lång sovmorgon & slöade i soffan dagen efter också haha men pallrade oss iaf upp på stan en snabbis och jag köpte kavajen från hm sen köpte vi med frozen yogurt från java. Så har varit riktiga slöa dagar.. men det behöver man ibland ;)

min morfar

-ingen person har inspirerat mig så mycket som han, att sitta i timmar och lyssna på hans historier är något av det bästa jag vet.
Alla borde ha en person som han sina liv, älskar dig morfar ♥

kappa från zara

kappa från zara, tror att jag ska köpa den när det blir lite kallare. & när jag har råd ;)

- when you hear but you just don't listen

gårdagen var toppen, jobbade & sen kom micke hem till mig och vi kollade på nån konstig jädra japansk serie som jag inte förstod ett dugg av efter det åkte vi in till stan och träffade elin och satte oss på kinamuren och babblade. Idag kommer Lowisa tillbaka till jobbet, äntligen! så om 1-2 timmar ska jag iväg och jobba med henne.
fin låt på det också, ha en bra måndag! ♥

fifty shades of grey


when boys..

ja jag fastnade på we<3it igen ;) 

om du visste vad det var, varför sa du inget?

 
Heeeeeeej! Gick upp vid 9 för att gratta sassi som fyller 13 idag shiiieet(!!??) när vart lillan så stor? Släkten kommer hit vid 15 men då har jag redan börjat jobba så missar det som vanligt :(. Om några dagar blir jag ledig igen! & imorgon efter jobbet ska jag träffa en saknad vän så nu vill jag bara att den här jobbhelgen ska gå jävligt fort! 
 
 
 

yes.

 
från michael kors. 

Playa the Ingles.

haha ja jag kollar gamla bilder igen, denna gången från min och lovisas första resa till Playa the ingles.
hahah hände så knäppa saker därborta, blev jagade, vi hade sönder en båt när vi var mitt ute på havet, knasiga festkvällar, råkade hamna på nån gay grej hahah ja och mycket mycket mer.

när jag kollar på sånna här bilder så får jag mer åldersnojja.
bästa syster. ♥ Nu vart det lika bråttom till jobbet som alltid! fan.

Can't Take My Eyes Off You


det sista av sommaren

bild från förra sommaren, inte hunnit se mycket av varken micke eller elin i sommar känns det som så tråkigt att man jämt jobbar om varandra.. Vill inte riktigt att sommaren ska vara slut, har inte gjort någonting :( men så känns det ju varje augusti.
på tal om elin & micke. börjar skratta varje gång jag ser den här lilla filmen & rena underhållningen att laga mat med dom två knäppisarna.

tillbaka till balen

åh vad jag saknar varenda en av er ♥
 
allvarliga vi såg ut rååå. ;) 

unconditionally

 
 

-rolig dag på bodaborg med våra småsystrar

 
härlig dag igår! Tog med våra systrar till bodaborg och var där tills dom stängde. Tiden gick så sjukt snabbt! efter fixade jag och joss lite god mat & satte oss på min altan och kollade film o pratade.
 
 
vi ser förresten helt misshandlade ut, blåmärken överallt! så blir långbyxor ett tag framöver haha ;)
 

.


massa gamla filmer

hade helt glömt bort den här filmen, och ja ni ska veta att sminkningen var för att vi hade "docktema" i skolan just då hahah ;) Fastnat framför datorn senaste timmen och kollat på massa gamla filmer. 

-Do small things with love


the guardians of the galaxy

 
Gick på bio igår med micke,elin och lisa. Vi såg "the guardians of the galaxy" den var såååååå våran humor skrattade massor. Sov hemma hos elin efter så kom precis hem och ska göra iordning mig för att gå iväg och jobba. Hoppas ni har en bra fredag! ♥
 

pinkroom & johnny bulls

var inne på nya pinkroom igår, kommer bli nya favvo affären ♥
höst stövlar från johnny bulls. 

varamobadet

 
igår åkte vi iväg till varamobadet hann sola & bada fram till 14-15 sen så vart det storm hahah och det var helt galet, haglade och blixtrade... slutade med att vi fick åka hem i underkläder med värme påslagen hela vägen hem. Efteråt gick vi över till farmor och farfar och firade farfar som fyllde år. 
 

seg tisdag

segis tisdag, vaknade eller vart väckt alldeles för sent så har inte gjort så mycket idag.. städat & övningskört. 
Nu sitter jag som alltid i badet och ska slå på en film. Puss på er ♥

kan det inte alltid vara ledig helg?

hunnit med mycket den här helgen, åkte till bästa jossan när hon hade slutat jobba på fredagen, gick till lowisa på kvällen där det vart goo mat,dricka och spel sen utgång. På lördagen kom elin över och vi gick och kolla ÖSK & så vart det utgång igen hahah är det sommar så ärre! ;) & på söndagen slöade vi och sen på eftermiddagen åkte vi och bada med chrille&ricki.

tiger of sweden

hatt från tiger of sweden ♥

RSS 2.0