I love the way you lie

älskar att sitta och klippa ihop massa bilder, alla kommer ifrån weheartit.. såklart, bästa sidan! 

"but I do not regret one moment of my life"

klockan är 13.19 & jag behöver vara utanför dörren vid 35 så blirett lite stressigt inägg men det är ni väl vana med vid det här laget, jobbar till 19 och efter det så ska jag fortsätta med mitt rum, har rensat och slängt endel skit så ska väl bli färdig med det. är lite opepp på livet just nu och förstår inte varför.. förhoppningsvis går det över.. 
I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take,
all the books I want to read, and all the friends I want to see.
oredigerade bilder, såhär fint var det utanför mitt hus igår. 

Glossybox- the black box

 
Detta fick jag i månadens glossybox- the black box 
1. Maria nila stockholm, swedish therapy oil. 
2. Mastey SuperPac (Intensive Reconstructor Conditioner) 
3. Modelco, Lip enhancer Illusion lip liner 
4. Batiste, dry shampoo orginal 
5. Modelco, Cheek + Lip tint rosy red 
 

att sakna.


I know one thing to be as true as ever was

Godmorgon! Första natten på länge utan mardrömmar eller svårt att sova, skönt. Nu ska jag äta frukost samtidigt som jag kollar på dear john i sängen. Ha en bra onsdag alla! ♥♥♥
 

Instagram; linniandersson


I think I'm in food heaven

heej på er! igåkväll åkte jag iväg med mammi & emma och handlade lite.. efter det åkte jag hem till elin och sov över där, skönt att träffa & prata med henne♥ när hon drog iväg till skolan så åkte jag upp på stan och växlade pengar och köpte lite grejer inför resan.. bla dessa solglasögon men när jag kom hem så hade såklart mina andra solglasögon som jag beställde för några veckor sedan kommit (dom översta rayban)
hade beställt två par men den ena vart fel och inte alls lika de jag beställde så har mejlat den konstiga sidan som jag beställde ifrån men tror att jag ska ge dom till pappa istället. De nedersta är från lindex & kostade 79:-
gammal bild på oss två♥

Sometimes, the only realists are the dreamers.

Hej på er! jag har haft en jättebra helg! På lördagen jobbade jag till 15 och efter det kom jossan över till mig och vi gjorde iordning oss för att åka in till stan och äta på efesos och efter det vart det utgång. På söndagen kom lowisa&niklas hit så vart jaqussibad och pizza efter det. Hur har eran helg varit?

byxor med fint mönster

hittade just dessa byxor på nelly, så himla fint med mönstrat! 

-dream as if you'll live forever

Något som jag verkligen skulle vilja göra någon gång i livet är att simma med delfiner. Så himla fina,gulliga och lekfulla djur♥. Bilden ovanför är från när jag & lowisa åkte till kolmården ihöstas och både hon och jag började prata om att det skulle vara kul att simma med delfiner så vi kollade upp vad det skulle kosta här i sverige men det gick på 2000-3000 och det var väl kanske lite väl mycket tyckte jag.. har sett att det är många som har gjort det utomlands i mexico (dit jag har velat åka) så det kommer jag defenitivt göra om jag reser dit någongång.
 

“Love is like the wind, you can't see it but you can feel it.”

kärleksfilmer, bästa jag vet. ikväll blir det denna + min ben&jerry.♥
“Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful. Love takes no pleasure in other people’s sins, but delights in the truth. It is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes.”



your mistakes do not define you.

or do they?

"And only a life lived for others is a life worthwhile"

 
Denna skulle jag vilja gå runt i.. i Paris♥, visst var den fin? Jag älskar färgen iaf! Hoppas att den finns på f21 därborta. Den här dagen har gått jätte snabbt! Timmarna på jobbet bara flög förbi, hoppas på en lika bra dag imorgon! Nu ska jag börja kolla på första avsnittet av the O.c serien, kollade på den serien för många år sedan och då älskade jag den..kollar om bara för att jag nästan har kollat på alla serier så då är det väl bara att börja om! 
 

Hoppas att ni får en bra onsdag!

hoppas ni får en bra onsdag, ville bara flika in och hälsa det innan jag ska till jobbet!♥

nothing prevents happiness like a memory of happiness

bakat chokladbollar,bokade buss hem från arlanda(skönt att allt är fixat nu),kollat på svensson svensson,åkt en sväng till macken, lagat mat (som slutade med att vi kastade mandariner & ketchup på varandra) & en massa babbel och skratt såklart.. det är vad vi har gjort ikväll!  

bara för att jag lovade en massa bilder så vart det inte så många.. bara massa knäppis bilder

finns nog ingen sötare en den här killen

var tvungen att lägga upp denna bild som sasi nyss tog på mig&bonzo. Finns nog ingen sötare än han! 

tre av mina olika iphoneskal

iphoneskal♥ 

be in love with your life, every minute of it

lite morgon inspo.. 
Nu ska jag göra iordning mig & baka någe mumsigt till yoshi som vi kan ha senare. Ska försöka ta lite bilder idag, det brukar hon inte klaga så mycket på, så är bäst att passa på. tycker att ni mest har fått sett bilder från weheartit.. och mina frukost/mat bilder, måste bli lite skärpning på den fronten! vi hörs senare♥

solglasögon från bikbok

fräääna solglasögon från bikbok, dom ska jag kika närmare på! 

rihanna - stay ft. milky ekko

hon gör allt så grymt bra.

Reality is wrong. Dreams are for real.

ledig idag, känns jätte konstigt.. har jobbat varje dag i två veckor. (därav dåligt bloggande) Imorgon ska jag träffa saknade yoshi! så blir en slö&filmdag hoppas jag på. I lördags vart det först jobb till kl 15 sen åkte jag till lowisa och niklas och förfestade och efter det gick jag vidare och kollade på elins killes band som spelade i örebro & efter det tillbaka till lowisa.. hände många konstiga saker denna kvällen och jag kan bara skratta åt det nu.. Just nu sitter jag i soffan och myser med bästa voven♥
fick detta försenade paket idag, skal&shorts

ha en underbar alla-hjärtans-dag!

 
Alla ♥ dag! massa pussar på er, hoppas ni får en underbar dag med dom ni bryr er mest om!

The purpose of our lives is to be happy.

Enkelt och fint fest/vardags tuptop från Nelly tror att det gick på 299:-
redan börjat testa kläder.. till resan.. tidigt jag vet.. är bara för att jag är så taggad!.. ni kommer få höra mkt om detta!

kan inte sova igen..

 
-kan inte sova igen, så kollar på 90210! jättebra serie

frukost framför Top Model Sverige

godmorgon på er! Frukost framför Top model Sverige! Igår kom yoshi till jobbet när jag slutade och vi åkte hem till mig och lagade mat och bokade våran resa, efter det åkte vi till marieberg men ingen av oss hittade någonting så vi satte oss på ett fik istället och bara pratade till stängning. Har sovit riktigt dåligt inatt.. vart så himla hyper över att vi hade bokat resan så jag kunde inte sluta läsa om paris grejer, kolla bilder ja ni vet.

i have a feeling that this is going to be crazy

Jag är så glad så det går inte ens att beskriva! Efter mycket om & men så har jag och yoshi bokat våran resa till Paris.♥
äntligen något att se fram emot, och det är inte långt kvar heller.. åker i början av mars så är ca 1 månad kvar. Vi kommer bo på ett lägenhetshotell med bra läge och jag hoppas verkligen att vi hinner med allt som vi har planerat eftersom vi bara är där i 4 dagar. wiiiiiiiiiiee
Moulin rouge,Eiffeltornet,Notre dame,Triumfbågen,Disneyland
Vet att det kommer bli så kul! & eftersom jag åker med yoshi så vet jag också att det kommer bli gaaaaalet. åh vad jag längtar! parisparis
 

and the thing is that nothing will work unless you do.

någon som vet vart man kan hitta liknande? ♥
hej på er! Har ingenting speciellt att skriva för dagen har bara bestott av jobb & imorgon ska jag upp vid 7 så det är nog bäst att jag lägger mig nu.. Mamma klippte mitt hår igår förresten, känns skönt att bli av med de slitna topparna!
tycker att håret ser längre ut på "efterbilden" konstigt nog. men några cm åkte iaf bort!

Movies are like an expensive form of therapy for me.

sommar. 

"Sometimes the heart sees what is invisible to the eye"

hej på er, idag vaknade jag vid 10 och fick lust att ta en promenad men ångrade mig ganska snabbt när jag märkte hur kallt det var ute, snön har kommit igen.. skulle egentligen vara ledig idag men vart ett extra pass så jag börjar vid 16. Har träningsvärk och skulle helst av allt sova i några timmar till. Vet inte om jag kommer kunna uppdatera så mycket för blir mycket jobbande i 1-2 veckor nu men kikar väl in ibland då och då. ha det bäst!

"Where there is love there is life"

Tisdag; Åkte och väckte Lowisa vid 9 och vi gick lite på stan och efter det gick vi till gymmet.. helt död efteråt! Hon började packa eftersom hon åker utomlands imorgon och jag är såklart sjuuuukt avundsjuk! köpte med mig mat och sprang till bussen för att åka hem till yoshi, hjälpte henne att baka & kollade moulin rouge.  Fick för oss att åka och kolla på match i askersund där vi tappade bort oss totalt! förstår inte hur vi lyckas! men var bara 15 minuter sena. När matchen var slut så bestämde vi och killarna att vi skulle stanna någonstans och äta och så tappade jag och yoshi bort oss igen hahahah såklart! Men lyckades även hitta rätt tillslut denna gång också! & ni skulle bara veta hur mycket vi skrattade åt oss själva, för lokalsinne det har verkligen inte någon utav oss.


Underkläder från hm

snygga underkläder från hm, som jag köpte igår.

godmorgon måndag♥

Hej på er! Sitter i soffan med frukost och kollar på svensson svensson, så då känner jag mig som en riktig svensson... Fortsätter men svenssontemat och tänker nu sätta på hög musik och städa efter helgen för mitt rum är inte speciellt roligt att vara i just nu. efter det ska jag ut med voven, kul va? Ha en bra måndag!

 
 
 
 

mys & utgång med elin

Igår kom elin hit & åt massa gott och precis efter jag tog dessa bilder fick vi för oss att vi skulle åka in till stan så vi bytte ut läsken till vin gjorde iordning oss och gick till bussen, vart en ganska knäpp kväll men kul hade vi iallafall, kvällen gick så himla fort! Sen sov vi hos mig♥ Nu ska jag snart iväg och gymma med lowisa så hinner inte skriva så mycket mer, kommer kanske fler bilder senare, min iphone lyckas ju alltid vara med! 

I just love weekends


 

the greatest thing you'll ever learn, is just to love and..


Får minnen av den här filmen, det var yoshis favoritfilm när vi gick i 7an tror jag? Och hon fick mig att verkligen bli besatt av den..vi brukade sjunga sångerna som var med i filmen och vi forskade till & med om filmen i skolan. gulligt! längtar efter att stå utanför moulin rouge i paris med min underbara vän♥
 

Our minds want clothes as much as our bodies.

tips till er som tar studenten iår, såg nyss att denna hade kommit in på nelly & kostar 499:- jättefin tycker jag. 
 
Börjar komma in vårnyheter på hm också, fast det var nog inte något som jag gillade överdrivet mycket,
men de mönstrade byxorna och klänningen (nr 2 på bilden) var ju ganska fräna! 
Nu är det dags att göra iordning sig! vi hörs senare..
 

RSS 2.0