.

har en så bra bästa bästa vän som stannar och väntar på mig när jag jobbar. Dagarna går mycket snabbare! Igår träffade vi erik en stund på kvällen och lagade pannkakor. hinner inte skriva så mycket mer för måste snart göra iordning mig för att gå iväg till jobbet sen efter det blir det film & god mat med min elin. 
 

bilder från de senaste dagarna

jobbat klart för idag! Så nu kommer elin hit och sover här några dagar. Visst var kjolen lite frän? kommer ifrån gina men köpte den inte, köpte den svarta klänningen som jag nämde i förra inlägget. 

nya läppstift

Var på marieberg med mamma och sara igår och köpte dessa på rean + en klänning. Gillar dessa läppstift för att dom är inte så "starka i färgerna" om ni nu fattar vad jag menar? kostade 50 kr st. 

pink skirt

linne&skor: Nelly.com kjol: gina 

städat garderoben

äntligen så städade jag min garderob, äntligen!! tog mig 4 timmar. det var vad min lediga dag bestod av + att åka till ikea och handla massa galgar. 

godmorgon tisdag!

godmorgon! det där med att ställa klockan för att gå upp tidigt och gå ut och ta en promenad.. funkade ju inte riktigt.. vaknade sista gången av alarmet vid 10:40 och börjar jobba vid 12 så nu har jag ätit frukost kollat ett avsnitt av one tree hill så måste iväg till jobbet nu, vi hörs senare!

colorful

body&tröja: forever 21 shorts&väska: h&m klackar: från london. -Måste bli bättre på att ta mer"outfitbilder" tycker att denna bild nedanför är lite rolig, klart pappsen ska vara med lite i bilden!

Innan jobbet

det här var det jag gjorde igår innan jobbet, blir nog samma visa idag! Imåndags när jag kollade vädret så stod det regn på varje dag denna vecka men på förmiddagarna har det varit jättefint väder varje dag. 
 

LOL

Kollade på filmen "LOL" nyss och den var riktigt bra! Snyggaste skådespelaren! 

bilder från veckan

Man hinner med mer en vad man tror.. även fast jag jobbar nästan varje dag. 

frukost på sängen med min bästa vän.

Vi bestämde oss för att gå upp tidigt för att hinna umgås innan jag skulle iväg och jobba (igår) så vart frukost på sängen och som alltid kolla på sex and the city, sedan vart det promenad till affären och då bjöd elin på tårta! saknat min bästa så mycket! Har bilder och sånt att lägga upp men gör det efter springturen som jag hade tänkt dra iväg på nu sen är det ju sol också så får se om det blir någon timma i solen förhoppningsvis. 

fungerar inte att lägga upp bilder?

går inte att lägga upp bilder, så då är det inte så kul att blogga..återkommer när blogg.se har skärpt till sig! 

gullig är han, min pappa.

Kan säga att det är tur att jag har en morgonpigg pappa för annars hade jag nog inte kommit till jobbet imorse.. fick till & med frukost på sängen. Efter 11 timmars jobb så däckar jag som vanligt direkt i sängen men då kommer pappa med mat på sängen igen. gullig är han, min pappa.♥

Lycka till att få med denna slöhög ut!


A little bit of heaven

Är verkligen inte bra för mig att kolla på sorgliga kärleksfilmer innan jag ska sova, gråter som aldrig förr! Kollade på: A little bit of heaven & så himla bra var den, tycker jag att ni ska kolla på! 
Godnatt! 

work work

Ska snart åka iväg till jobbet, sista dagen innan två dagars ledighet. Hoppas ni får en bra dag! puss

20% på Jeffrey Campbell

20% på Jeffrey idag, bara idag så passa på!

sun


I'm out of payphone

från de senaste dagarna. den mesta tiden just nu går till jobbet men på fredag/lördag är jag ledig så då blir det festligheter wiiiiieee så då hoppas jag på bra väder! Imorgon börjar jag klockan två så blir sovmorgon. 

busungen

thihtihith detta tyckte jag var lite kul, speiellt eftersom jag inte vart atakerad ;) 

New bag


saknar

i höst ska jag börja rida igen, den känslan slår inget. 
 

live love laugh

Två bilder från igår, tog nästan inga bilder alls. Sigrid åkte nyss härifrån och nu måste jag göra iordning mig för om en timme så börjar jag jobba. 

I'm not home,but my shoes are.Leave them a message


Det finns ingen bättre spegel än en god vän.

visst är hon världens finaste? Haft en toppendag med elin. Åkte iväg till vårat ställe: fallen där vi inte har varit på några år.. hade picknik på bron och satt och pratade i timmar. Kameran dog, så vart iphonebilder. 
nu ska jag packa iordning tills imorgon då jag ska till vinön med yoshi&sigrid. 
Godnatt! 

Varför ska det vara fint väder just idag?

Varför måste det vara fint väder idag när jag ska jobba? Hoppas att det håller sig tills imorgon för då är jag ledig och ska träffa elin. Ska kolla ett avsnitt av gossip girl,äta melon och sedan är det dags att gå iväg till jobbet där syster väntar. & ni som läser detta, ut i solen förr fan. 

vill någon-annan-stans

aupair eller volentär? 
vad är bäst? roligast? Funderar faktiskt på att åka och det har jag gjort länge. Frågan är ju bara om jag vågar? 

Nya skor



lite bilder från göteborg


No one is worth changing for

detta hade jag på mig när vi firade emma, grattis igen underbara syster

RSS 2.0