Min måndag genom några bilder


var i skolan & hade hantverk, Fast hade ingen lärare så fick jobba själva

hahah ser ut som om vi försöker se söta ut.. (fungerade inte så bra för mig)

snygging! efter skolan följde jag med emelie hem, blev lite galet eftersom vi inte kom hem men löste sig tillslut.

När vi efter många om & men kom hem till emelie så bjöd hennes mormor på mummsiga våfflor

skulle fota emelie till mitt projektarbete & här får ni en liten "sneak peak"

avslutar med en till bild på snyggingen, hade en jätte bra kväll med massa prat & skratt. Måste göras oftare!

I bussen

Påväg hem till Emelie, här är två bilder från idag

image description

måndagsmorgon & jag är inne på min andra kopp kaffe


Godmorgon! Just nu sitter jag med min andra kopp kaffe som snart är slut.. har varit uppe sen klockan 05:30 men idag så försov sig emelie (jag gjorde det förra gången..) hihi så nu ska jag åka om ca 1h. Idag är det bara hantverk som gäller! Så kul! & efter det ska jag följa med emelie hem för ska fota henne till mitt projektarbete och sedan ska vi göra våran uppgift som vi skulle ha gjort imorrse.

Converse

Fick dessa av syster idag! Wei!


Att göta om egna shorts


kollade på massa short på en en hemsida & alla kostar rund 1000-2000? egentligen är det jätte lätt att göra om egna shorts, Om man nu inte vill lägga ner så mycket pengar. Ska nog testa att göra om ett par av mina nu tråkiga shorts senare idag så får ni se resultatet senare!

Hemma från jobbet


vart ett extra pass på jobbet idag, bara bra för behöver verkligen pengarna nu när alla bal&student saker ska inhandlas.. funderar på om jag ska sy min studentklänning själv? med lite hjälp från farmor(såklart) kanske lite roligare att ha något "unikare" just på studenten eller vad tror ni? jaja för har en bild i huvet om hur jag vill att den ska se ut så får åka och kolla på tyg någon dag.

hindersmässan


hade det mysigt på hindersmässan men yoshi!

Stressig men bra torsdag!

godmorgon! Gårdagen var lite galen (torsdag) började med att jag försov mig när jag väl kom till skolan bokade vi tjejer resan och vart jätte taggad efter skolan fick jag (som tur va) skjuts hem av min söta farfar sedan vart det ett spontant jobbpass och efter det åkte jag till yoshi för att vara modell till hennes projektarbete så hemma var jag nån gång runt 11 & du var jag helt slut så somnade nästan direkt.

fick bli en liten "spontanbild" så att detta inlägget set alldeles för meningslöst ut ;)

bokat och betalat studentresa!


Idag både bokade vi & jag har betalat hela min resa, känns så kul! Har så mycket att se fram emot denna våren!
fyfan vad kul vi kommer ha tjejer!

Varför skulle min väckarklocka inte funka just idag?


ringar från: syster,mormor&gran canaria
Gick jätte bra hos sömmerskan igår! Hon kommer hjälpa mig med klänningen!! Ska bara ändra lite med mönstret osv. men kommer nog bli jätte bra! Är så glad! & hon var så himla trevlig dessutom. Hahahha gjorde bort mig lite nu imorse.. Pratade med emelie igår om att vi måste gå på plustimman som börjar vid 8 så att vi kan göra klart en uppgift som vi jobbar på tillsammans. Själklart så vaknar jag inte av klockan för att jag hade ljudlöst på?! och pappa är i malmö just nu så mamma väckte mig för ca en halvtimme sedan och undrade vrf jag inte hade åkt, så typiskt! Så nu ska jag göra iordning mig och äta frukost och sedan åka iväg till skolan.

I know you wanna stay in bed bit it's light outside



saknar ridningen! Jag och syster har sagt att vi ska börja tillsammans igen så får hoppas att vi tar tag i det! Nu när hon kommer hem från thai.

Hårkontroll

Från och med imorgon ska jag börja äta detta. Har hört och läst mycket bra om produkten så hoppas att det funkar!


Sitter i skolan och väntar på att klockan ska gå fortare

Sitter iskolan och väntar på att mormor ska bli klar så att jag kan möta henne. Vi ska åka till en sömmerska som ska kolla på mina "ritningar" till min balklänning, hoppas verkligen att hon kan sy den! För skulle vara så kul att ha en klänning som man helt och hållet själv har bestämt hur den ska se ut,vilket matreal det ska vara osv.

Idag är det också löndag wihi men denna månad blir det inget sko-shoppande(buhuuu)ska lägga alla mina pengar på en resa som jag ska åka på med några härliga tjejer från klassen senare ivår. kommer nog bli föör kul är så taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen för resa det måste nog vara det roligaste som finns, eller hur? Men nu sket sig helgen i london som jag hade planerat men det får jag ta lite senare.

Min favoritplats på vintern


Behind my smile



bilder från weheartit, man fastnar där lätt. Hemma igen efter solning och nu ska jag göra te och sätta på sex and the city. Imorgon har jag bara hantverks lektioner skönt det! Sen efter skolan ska jag träffa mormor på stan

Vilken färg är finast?


Vilken färg tycker ni är finast? Jag gillade jag de ljusa mer först men nu är jag nog mer inne på dom lite mörkare. hjälp?

this time i'ts forever

en bild från förra veckan på mig och fina alex
snart ska jag och mamma åka iväg och bättra på brännan & det behövs för känner mig verkligen som en blekis.


annawii.blogg.se-massa inspiration!


älskar den här tjejens blogg http://annawii.blogg.se/ får jätte mycket inspiration av henne. tycker att ni borde kolla in hennes blogg om ni inte redan har gjort det.


Snygging till vän man har

Mötte nyss Elin<3 & just nu plågar hon rektorn


lala

Nu går vi till farmor&farfar för att äta lunch & efter det ska jag direkt till jobbet. Hoppas att ni har haft en bra helg! imorgon börjar det igen (skolan) Har somvanligt massor att göra.. vi hörs nog senare när jag kommer hem!

Trött efter denna dag

Kollar på gladiatorerna med familjen, imorgon har jag sovmorgon.. Behövs kan jag säga! Var riktigt jobbigt att gå upp till jobbet imorse.. Tur att man har en morgonpigg pappa som hjälper till<3


she doesn't believe in shootin stars,


gick upp klockan 05:15 helt hyyyper, blir alltid nervös när det är prov & spelar ingen roll hur litet det är, blir alltid lika nervös. Idag blir det nog simma igen & hoppas på att jag får med mig elin. Nu börjar vi snart så hörs senare!


simträning och oavbrutet skrattanfall

haha fan vad kul vi hade idag efter skolan! åkte till gustavsvik med två godingar och töntade oss i flera timmar. Tror jag skrattade nästan oavbrutet hela eftermiddagen. De andra människorna på gustavsvik måste ha trott att vi var dumma i huvet.. men vad gör det egentligen? tog 8 bussen hem och ikväll sover elin här, så nu blir det film!

(klicka för strörre) här försökte micke plugga! ni kan ju gissa hur det gick?

På världens bästa humör idag

Ska snart göra ett nytt försök att komma till skolan,& idag kan inget förstöra mitt humör! är så glaaaaaaaad!
länge sedan jag kände så och det är en riktigt härlig känsla!


Saknar älskade london


gör ett tappert försök att få med mig min lika resgalna vän sigrid på en weekend till London för shopping och andra roligheter. Hoppas hoppas vill bara komma bort, även om det handlar om en 3dagars. Har varit i London två gånger tidigare och båda gångerna har jag åkt med sigrid

första gången jag var i london åkte jag med sigrid,yoshi&björn. konsert&shopping. oförglömlig resa!

andra gången åkte jag och sigrid själva, vi hade mysiga
picknickar i hyde park varje dag,gick på den bästa konserten jag har varit på,tappade bort oss ett antal gånger,var med om många galna saker&hade såklart grymt kul!

just nu går ilskan ut över bloggen,

fy fan. Såg nyss ett hemskt klipp på en annan blogg.. 7 killar som går på en. Man blir så himla ledsen/arg! & illamående. Hur kan man göra något sånt mot en annan människa? och dessutom vara 7 stycken?! så fegt! Alla killarna var under 18 så dom kommer inte så det straffet som förtjänar. Det bara kokar inom mig! nu vart jag på världens dåligaste humör. jävla äkliga idioter!

här har ni adressen för vill inte lägga ut klippet på bloggen:
http://www.youtube.com/watch?v=QdZmLZuCzFs&feature=player_embedded&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FQdZmLZuCzFs%3Frel%3D0

Underbar video med finaste budskapen

life is about the people you meet, and the things you create with them,
so go out and start creating,life is short, live your dream!

bröllopspalatset



efter skolan åkte jag,alex&emelie till degerfors och bröllopspalatset för att kolla in balklänningar, jag hittade såklart ingen.. men men hoppas på mer tur på fredag då jag ska träffa en sömmerska. Nu blir det städning till överdrivet hög musik (eller så högt som datorn tillåter) och sedan soova!

Nya skor från have2have.se



Trötter

Kom nyss hem :) & nu blir det att ta en dusch och sen sova. Godnatt!


"Live every day as if it were your last"



Bilder från gårdagen! Nu har jag börjat inse att bal/student snart är här..är peppad men har också väldig ångest över det för vill inte att skolan ska ta slut på något sett. Vill inte glida ifrån vännerna & vill framförallt inte bli vuxen
shiiit jag är gammal! Nu tar vi vara på dom sista månaderna a&e!

hemma hos emelie

Åkte spontant hem till emelie med Alexandra har varit & köpt frukt,godis m.m och nu ska vi snart äta mat Sen ska vi fortsätta plugga till provet som är på fredag. blir nog en bra dag/kväll!

"boy you got my heart beeeeet running away"



hatar att plugga, föredrar att kramas


50% på Nowhere


Ni som är medlemar på members.com klicka in där snabbt för just nu har dom 50% rabatt på Nowhere (Elin Kling) var både sugen på att klicka hem en väska & ett par skor men kände att jag hade klickat hem lite för mycket.
Men alla ni andra, in & kolla!

Dagen:

Efter simningen mötte jag upp yoshi på stan & vi gick lite i affärer och sedan kom sigrid så då satte vi oss på gröna grodan i några timmar och åt världens godaste sallad. Följde med yoshi hem och kollade på film osv.

Ville egentligen visa er massa nyinköpta saker men har inte orken att ta kort på dom.. Här är iallfall en av sakerna som kom på posten idag. halsbandet är från style by tyra & gillar det jätte mycket! fick det dessutom det gratis eftersom dom hade ta 3 betala för 2.


Stay beautiful

vaknade idag och kände att jag mådde mycket bättre.. så bestämt mig för att ta bussen till simhallen(nog det skönaste som finns, att simma)rensa tankarna osv. känner att jag måste piggna till och tänka på något annat för såhär depp klarar jag inte av att vara längre.. träffar nog y&s också för en mysig tjejkväll behövligt! & tack för gårkvällen yoshi
Vilka underbara vänner jag har!



sömnlös natt med många tankar

förstår inte hur jag kan sakna, bry mig eller överhuvudtaget lägga någon energi på dig.

One day I'll fly away. Leave all this to yesterday.


drömmer mig bort ett litet tag..

Kunde ha mått bättre!

Vet inte vad det är med mig och min tur...mår inte bra alls. Ska göra en kopp te&kolla på film


Carrie: I'm drunk. I'm drunk at *Vogue*!




konstig men rolig dag med elinpelin

När stressade jag skulle springa till bussen så kollade jag på mobilen och såg att jag hade fått sms från rektorn som skrev att lektionen var inställd och det var den bara den lektionen jag hade så jag gick snabbt ut med bonzo och sedan när jag kom in somnade jag direkt och sov till 14:30!! & då började stressen igen kollade åter igen buss till stan och då gick bussen 14:48 så slängde på mig några kläder & upp med håret i en ful toffs.. Mötte upp elin på stan och vi åkte till gustavsvik och simmade och efter det följde jag med henne hem♥ Kom nyss hem & det konstiga är att jag är trött? har ju sovit överdrivet mycket idag..

Godnatt alla därute!



Maybe our girlfriends are our soulmates


need a change

Nyss varit ute på en springtur & nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att hon kan hjälpa mig med håret.. ska ta bort löshåret & ta hand om mitt egna hår & senare ska jag göra lite ljusa slingor också. Känner att jag verkligen behöver en förändring när det gäller håret. Visar för & efterbilder senare. Ska också åka iväg och hämta ut ett paket med en jacka & ett par jeans visar också det på bild senare.

KBK



ger nyårslöftet ett försök: KBK!

På promenad


min söta

VOUGE Feb


kom nyss hem & blä vad jag känner att humöret inte är på topp idag.. vouge landade i brevlådan idag så har bläddrat egenom den och ätit/drukit dagens lunch (mamma hatar mig för Nutrilett grejset) Ska snart ta en långpromenad med min älsklings hund och efter det blir det städa,plugga& sedan vet jag faktiskt inte. Kan inte vänta tills vår/sommar då alla pastellfärgerna kommer iår igen bilden är från nya vouge


Here, swear. Swear on Chanel.


The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself.

a photomemory


photomemory: Bilden är tagen i maj fredagen efter att jag hade fyllt 18 & då var det dags för första utgången med några tjejer från min klass. Hade så kul den kvällen! Tiden går så snabbt..

http://www.saboskirt.com


http://www.saboskirt.com älskar denna sidan!

First day back in school

Hantverk <3


Plugg,skratt&gamla bilder med Nea


Jag och min goa vän Linnea (ja vi har samma namn) funderar på att sova nu.. men är lite för pigga för det! Blir nog att kolla på nån film och somna till den. Vi har pluggat och skrattat ihjäl oss hela kvällen och imorgon så börjar somsagt skolan igen känns inte lika "farligt" längre eftersom vi har hantverk hela dagen & att jag slipper gå upp tidigt själv. Hoppas att ni alla har haft ett bra lov! gick förjävla fort.. men det gör ju alla lov.

ändrade planer


blev så att Linnea kommer hit senare och sover här :) Här är en bild från sommaren 2010, älskar den!

Fullt upp!

Hemma igen helt jävla död efter jobbpasset idag men ska ta bussen in till stan för att göra klart ett arbete med linnea. fast såg nu att bussarna går ju så sällan på söndagar så kommer inte komma in till stan fören kl 18.. jävla länstrafiken. fast då hinner jag iallafall äta så det är ju possitivt med det hela ;)

 

 


Wakey!Wakey! - 09 - Light Outside


when the stars go blue


brist på bilder i datorn som jag använder just nu, så lånar dessa två av alex. Hemma från jobbet igen och nu hade jag tänkt att kolla på en film och sedan sova men fastnade ju såklart här.. längtar efter några av veckans planer med yoshi och sigrid! men det får ni säkert höra mer om senare ;)

Thailand


Sitter här & är avundsjuk på min syster..för att hon just nu sitter i ett plan påväg till thailand och hon stannar där i 3 veckor. Vill också ha sol bad och värme isället så börjar skolan igen för mig på måndag? eller tisdag vet inte riktigt vilken dag den börjar.. Har dessutom MASSOR med plugg att göra! Nej nu ska jag snart åka iväg och jobba så kan inte sitta vid datorn längre.

Stan

Spenderat senaste dagarna med yoshi&sigrid nu är vi påväg hem från stan,får se om det blir utgång ikväll ;)


Trött på allt just nu



Nytt!

Nytt som kom igår :) lurarna var ett måste(har bott i dom sen dom vart mina)
allt är köpt via members.com så himla bra sida med massa rabatt

 


Gilmore girls


somnade direkt efter att vi kommit hem från ikea igår (ca kl:9) det var väldigt ovanligt.. vaknade klockan halv 5 och 5 minuter efter det hör jag pappas klocka ringa så gick upp & drack kaffe med honom innan han skulle åka till jobbet. Nyss ringde mammas klocka och jag försökte få upp henne men det gick inge vidare.. Nu ringer den förresten igen..
Började kolla på en ny serie idag som jag inte trodde att jag skulle gilla men det gjorde jag "gilmore girls" är inne på 3:e avsnittet nu. Ska sätta på mer kaffe & försöka plugga lite nu, vi hörs senare!

En bild från nyårskvällen


Detta är min favorit bild från nyår den är tagen med en dålig iphone kamera.. men det spelar ingen roll för den är så äkta. Jag älskar dig vännen! & tack för allt detta år, du har hjälpt mig mycket.. bara genom att vara du<3

Filmkväll

Ska snart ta bussen in till stan för en filmkväll med Micke,Gustav,Oskar,Sigrid&Elin kommer nog bli super!


2012!


kommer bli ett sjukt bra år! & tack alla för gårkvällen/natten


RSS 2.0